Огляд тест-драйву: Mitsubishi Outlander 2019

8 травня 2020

Зі здатністю розмістити сімох пасажирів, дуже високим рейтингом надійності, тривалою гарантією сучасний Mitsubishi Outlander ідеально підходить клієнтам з обмеженим бюджетом. Один з небагатьох компактних позашляховиків з доступним третім рядом, Outlander можна доповнити системою повного приводу. Доступним у 2019 році залишається гібридна модель, до речі, єдина у класі. Ціна залежить від моделі і двигуна, прихованого під капотом. Суперниками Mitsubishi є Honda CR-V, Nissan Rogue, Dodge Journey, Kia Sorento і Toyota RAV4.

Огляд тест-драйву: Mitsubishi Outlander 2019

Вам сподобається

Якщо вам потрібний компактний позашляховик, який вміщує сімох пасажирів, новий Mitsubishi Outlander вартий уваги. Окрім найвищого рівня надійності автомобіль пропонує одну з самих тривалих гарантій у класі та хороший перелік оснащення. Крім того, перед нами один з небагатьох представників класу з V6 двигуном і гібридною силовою установкою.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Третій ряд дійсно пропонується, але підходить він хіба що дітям. Окрім іншого, творіння Mitsubishi не має такої вартості перепродажу як Honda CR-V чи Nissan Rogue.

Нове у 2019 році

Основними змінами на 2019 рік стали перегляд дизайну передньої частини та зміна підвіски задля покращення управління і підвищення рівня комфорту. Моделі SE, SEL і GT отримали задні USB порти, в той час як всі моделі нині постачаються з задніми вентиляційними отворами, електронним стоянковим гальмом та передніми сидіннями з вищим рівнем підтримки. Покращилась якість оздоблювальних матеріалів.

Враження від їзди

Базовий двигун Mitsubishi Outlander не поступається потужністю силовому агрегату Nissan Rogue, але не дотягує до рівня Honda CR-V чи нового Subaru Forester. 2.4-літровий чотирьохциліндровий двигун, доповнений продуманим варіатором, гарантує швидкий набір швидкості та невисокий рівень витрати пального. Якщо салон регулярно наповнений пасажирами 2.4-літровому двигуну буде важкувато, особливо при тривалих поїздках. 3.0-літровий V6 моделі Outlander GT, який у пару отримав шестиступінчасту автоматичну коробку передач, немає таких проблем. Двигун дозволяє швидше досягти відмітки у 100 км/год.

Найкращі характеристики

Коли система уникнення можливого зіткнення, доступна моделям SEL і GT, визначає неминучість зіткнення з автомобілем попереду або пішоходом, вона попереджає водія та автоматично активує гальма для уникнення зіткнення або зменшення його наслідків.

Хочете щоб паралельне паркування стало простішим? Подумайте про камеру кругового огляду, доступну для моделей SEL і GT. Завдяки системі камер водій отримує повноцінну картинку всього, що відбувається навколо і, навіть, зверху автомобіля.

Детально про автомобіль Mitsubishi Outlander

Інтер’єр

Салон Mitsubishi Outlander 2019 пережив незначні, але варті згадки зміни. Перш за все варто згадати про нові передні сидіння, переглянуті заради підвищення рівня комфорту. Крім того, усі моделі нині оснащені вентиляційними отворами кондиціонеру позаду. Водій отримав автоматичний перемикач вікон. Усі Outlander семимісні, гібридний PHEV розмістить п’ятьох. Загалом, інтер’єр можна назвати привабливим. Приємним бонусом стане легкий доступ до третього ряду. Склавши два задніх ряди сидінь, об’єм багажника Mitsubishi Outlander зростає до 1783 літрів.

Відео тест-драйв Mitsubishi Outlander 2019 року

Екстер’єр

Не те щоб Outlander сильно виділявся в класі, де панують Honda CR-V, Subaru Forester і Toyota RAV4, але позашляховик має приємну зовнішність, переглянуту на 2019 рік. Змінам піддалися решітка радіатора, головні фари та 18-дюймові колеса з легкого сплаву. Окрім зовнішньої привабливості позашляховик тішить практичністю, зокрема наявністю електричного дефростера, який не дасть снігу і льоду нагромаджуватися на склоочисниках. Гібрид Mitsubishi Outlander можна відрізнити завдяки унікальним емблемам і зарядному порту, який виглядає як люк бензобаку.

Базова комплектація

Сучасний Mitsubishi Outlander доступний у комплектаціях: ES, SE, LE, SEL і GT. Версія PHEV на п’ять місць доступна у SEL і GT моделях. Базова модель ES постачається з 7.0-дюймовим сенсорним екраном, камерою заднього виду, автоматичним двозонним клімат-контролем, функцією доступу без ключа, Bluetooth, підігрівом передніх сидінь і бічних дзеркал та 18-дюймовими колесами з легкого сплаву. Модель SE додає систему повного приводу, CarPlay/Android Auto, два USB порти та кнопкове запалювання. Модель LE потішить люком даху, чорними акцентами екстер’єру, чорною стелею, моніторингом сліпих зон, системою допомоги при зміні смуги та попередженням про перехресний рух позаду. Модель SEL може похвалитися електроприводом передніх сидінь, доступною шкіряною обшивкою та стерео «Rockford Fosgate» на 9 динаміків. Топова модель Outlander GT отримала світлодіодні фари, дзеркала з автоматичною функцією складання.

Опційне обладнання

На розсуд покупця представлено чотири пакети, найкраще укомплектованим є «SEL Touring». Так, можна розраховувати на світлодіодні фари і протитуманні вогні, скляний люк даху з електроприводом, стерео «Rockford Fosgate» на 9 динаміків, підігрів керма, камеру кругового огляду, адаптивний круїз-контроль, систему уникнення можливого зіткнення, систему попередження про виїзд за межі смуги руху та автоматичне дальнє світло. Пакет «Convenience» додасть скляний люк даху, попередження про перехресний рух позаду і допомогу при зміні смуги руху.  

Під капотом

Базовим для Outlander 2019 став 2.4-літровий чотирьохциліндровий двигун на 167 кінських сил і 222 Нм. Компонується він варіатором. Привід стандартно на передні колеса. Як опція пропонується повний. Розгін Mitsubishi Outlander відбувається за 10.5 секунд. Витрата пального перебуває на рівні 10.0 л/100км у міському, 6.5 л/100км у заміському та 7.8 л/100км у змішаному циклах. Модель Outlander GT доступна з 3.0-літровим V6 двигуном на 224 кінських сили. Пару йому складає шестиступінчаста автоматична коробка передач. Що стосується гібрида, то під його капотом приховані 2.0-літровий чотирьохциліндровий двигун з двома електричними моторами. Запас ходу на електричній енергії становить 35 км.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Nissan Murano 2019
Огляд тест-драйву: Nissan Murano 2019
Огляд тест-драйву: Subaru Forester 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Subaru Forester 2019