Огляд тест-драйву: Nissan Frontier 2021

21 вересня 2021

Nissan Frontier - компактний пікап. Цей невеликий автомобіль з комфортом провезе вас заміськими путівцями та порадує потужністю. 

Купити новий автомобіль Ніссан Фронтієр 2021 на автобазарі AutoMoto.ua

На жаль, у Frontier є і недоліки. Це, по суті, то самий пікап, який вперше з'явився в виставкових залах ще в 2005 році. Салон, як і вся техніка в ньому, застаріли. Список зручностей, особливо тих, що стосуються функцій допомоги водієві, занадто короткий. Витрата бензину Ніссан Фронтієр надмірно висока для класу, і майже кожен суперник пропонує більше потужності для буксирування. 

Нове в 2021 році 

Nissan вже продемонстрував наступне покоління Frontier, яке з'явиться на ринку в 2022 році. З цієї причини Ніссан Фронтієр не отримав ніякого рестайлінгу в 2021 році. 

Кому варто купити? 

Складно рекомендувати до покупки Frontier. Справа не в тому, що цей Nissan погана вантажівка, тому що це не так. Просто більшість суперників можуть робити все, що вміє Frontier, але пропонують більше комфорту. 

Якщо ви належите до тих людей, які можуть прожити без Apple CarPlay, Android Auto і найактуальніших технологій безпеки, і яким до душі міцний мінімалістичний інтер'єр, вам може сподобатися цей пікап. Основна причина вибрати Frontier - якщо ви просто шукаєте недорогу вантажівку середнього розміру без надмірностей.

Нове або б/у авто? 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Автомобіль Ніссан Фронтієр 2021 повністю ідентичний торішній моделі. Якщо ви налаштовані на його покупку, подивіться б/у Frontier на автобазарі. 

Nissan Frontier 2021 залишився без змін, тому що у 2022 році з'явиться абсолютно нова модель. Тому, якщо ви дійсно хочете купити Frontier, зачекайте і подивіться, що принесе наступне покоління.

Nissan Frontier або Ford Ranger 

Ford Ranger - популярний пікап середнього розміру, який поступово відвойовує деяку частку ринку у лідерів сегмента. Ranger оснащений потужним чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом, який забезпечує чудове тягове зусилля при низькому рівні шуму. Стандартні функції, пропоновані в Ford Ranger, також набагато випереджають ті що можна знайти в Frontier. Обидва пікапа доступні в декількох конфігураціях. Але Ford Ranger виглядає і відчувається свіжішим та актуальнішим. 

Nissan Frontier або Toyota Tacoma

Toyota Tacoma - один з кращих варіантів для бездоріжжя серед пікапів. Версія TRD Off-Road готова змагатися з Frontier Pro-4X з точки зору позашляхових можливостей, а комплектація TRD Pro перевершує його. Toyota здатна буксирувати більше, ніж Nissan. У лінійку двигунів Tacoma входять чотири- та шестициліндрові варіанти, а трансмісії представлені як автоматом, так і механікою. Великий набір стандартних помічників водія і проста система мультимедіа роблять пікап від Тойота переможцем в цьому порівнянні. 

Салон

Версія King Cab Frontier розрахована на чотирьох пасажирів, а Crew Cab - на п'ятьох. Коли більшість думає про пікапи малого або середнього розміру, уявляє собі тісний салон і непотрібні задні сидіння. Що ж, це може бути правдою для деяких, але Nissan Frontier вдається запропонувати достатньо місця в у другому ряду. Його можна використовувати сім'ям з маленькими дітьми. Сідати в Frontier і виходити з нього - одне задоволення завдяки збільшеному дорожньому просвіту. Передні сидіння пропонують невелику підтримку, але повинні забезпечувати хороший комфорт на середніх відстанях. 

Задні крісла менш просторі, ніж в деяких інших пікапах. Проте дорослі можуть їздити ззаду з розумним комфортом, принаймні, в коротких поїздках. 

Оформлення салону - явний мінус Frontier. Інтер'єр застарів. Увійдіть в кабіну і вас зустріне океан твердих пластиків і зносостійких поверхонь. Кабіна Nissan Frontier явно спроектована таким чином, щоб витримувати роки експлуатації без пошкоджень. Що ж, в міцності дорікнути цей пікап не вийде. Зате в салон проникає багато зовнішнього шуму, так що чекайте на гучні поїздки.

Коли справа доходить до перевезення речей, Nissan Frontier пропонує пристойний об'єм вантажного простору. Стандартний багажник має 767 л, яких достатнього для завантаження квадроцикла. Для тих, кому потрібно максимум вільного місця, довгобазна вантажівка дає 948 л простору. 

Стандартна вантажна платформа має довжину 1.5 м, а довга версія - 1.86 м. Ширина між колісними арками становить 1.12 м.

В інтер'єрі є свої хитрощі: знімний ящик для зберігання під сидінням, “бардачок” з двома відділеннями і відсік на центральній консолі, а також кишені на передніх дверях, кишеня на спинці сидіння водія і тримач для сонцезахисних окулярів.

Frontier просто не може конкурувати в області технологій. Він пропонує мінімальний набір стандартних функцій, а багато базових для однокласників опцій взагалі недоступні для моделі.

Сенсорні екрани мультимедіа маленькі, а інтерфейс виглядає застарілим. Проте простота системи додає їй зручності в експлуатації. Відсутність додаткових функцій означає, що у водія менше відволікаючих чинників. 

Технічні характеристики 

Frontier оснащений 3,8-літровим двигуном V6, який видає 310 кінських сил. Дев'ятирівнева автоматична коробка передач входить в стандартну комплектацію. Цей силовий агрегат забезпечує пристойне прискорення (7.3 с до 100 км/год). З такою кількістю "конячок" під капотом ви навряд чи відчуєте недолік потужності.

З заднім приводом Frontier витрачає 10.7 л/100 км. Витрата палива повнопривідного Ніссан Фронтієр становить 11.8 л/100 км. 

Nissan Frontier 2021 року, на відміну від більшості сучасних кросоверів-позашляховиків і великих преміальних пікапів, був розроблений як робоча конячка і компаньйон для бездоріжжя. Відносно компактний Frontier прекрасно себе почуває на вузьких міських дорогах, де з легкістю долає невеликі нерівності. Це також відноситься до сільської місцевості при повзанні на 4WD. Легке рульове управління відмінно підходить для виконання різких маневрів. 

Бездоріжжя - ці стихія Nissan Frontier. Він поглинає нерівності та колії, і якщо ви дійсно серйозно ставитеся до підкорення природи, PRO-4X з його посиленою підвіскою і позашляховими шинами - це те, що вам потрібно.

Безпека

Страховий інститут дорожньої безпеки США дав Frontier 2021 найвищу оцінку «Добре» в трьох краш-тестах. 

Розміри і вага 

Довжина кузова Ніссан Фронтієр становить від 5.2 м до 5.7 м. У спорядженому стані пікап важить від 1880 кг до 2130 кг. 

Можливі комплектації 

У 2021 році Nissan пропонує Frontier в конфігураціях King Cab і Crew Cab, в стандартному і довгому форматі, а також трьох варіантах комплектацій: S, SV і Pro-4X. Це дає покупцям свободу вибору. Всі моделі Ніссан Фронтієр мають ідентичні технічні характеристики.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Cadillac XT4 2021
Купити новий автомобіль Кадиллак ХТ4 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Купити новий автомобіль Субару ВРХ 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Subaru WRX 2021