Огляд тест-драйву: Nissan Titan 2021

26 квітня 2021

Nissan Titan 2021 - пікап, побудований спеціально для американського ринку. У нього потужний двигун V8, а також варті уваги керованість і ходові якості. Обидва ряди сидінь досить просторі для дорослих, є безліч стандартних функцій. Він також має одні з кращих гарантій і показників безпеки в своєму класі.

Купити новий автомобіль Ніссан Титан на автобазарі AutoMoto.ua

Хоча в минулому році автомобіль Ніссан Титан отримав безліч оновлень, це все ще практично той самий пікап, який з'явився на вулицях в 2016 модельному році. Так що не дивно, що він відстав від часу в сенсі можливостей і гнучкості конфігурації. Двигун V8 входить в стандартну комплектацію, і у вас немає вибору, якщо ви хочете заощадити паливо. Крім того, показники буксирування Титана, хоча і пристойні, досить далекі від того, що пропонують конкуренти. 

Нове в 2021 році 

Отримавши в минулому році багато суттєвих оновлень, Ніссан Титан увійшов в 2021 рік без будь-яких істотних змін.

Кому варто купити? 

Авто Ніссан Титан варто розглядати як робочий автомобіль. Він вирішить ваші завдання з перевезення вантажу, доставки товару, обслуговування ферми або лісового господарства. 

Нове або б/у авто? 

Nissan Titan 2021 роки не отримав серйозних змін. Це означає, що він практично ідентичний версії 2020 року.

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

На автобазарі можна купити новий Nissan Titan минулого року випуску, який коштує дешевше нової моделі. 

Nissan Titan або Ford F-150

Ford F-150 - повнорозмірний пікап. Повністю перероблений до 2021 року автомобіль володіє кращими в своєму класі характеристиками буксирування (6350 кг) і вантажопідйомності. Пікап від Форд недавно став доступний з гібридною трансмісією. Цією вантажівкою приємно керувати, а не тільки вирішувати робочі питання - просторий і вишуканий салон забезпечить вам комфорт. Список позитивних моментів продовжують високий прогнозований рейтинг надійності і високотехнологічні функції. По суті, немає причин купувати Titan замість F-150.

Nissan Titan або Chevrolet Silverado 1500

Chevrolet Silverado 1500 - серйозний конкурент для Ніссан Титан, тим більше, що у нього найекономічніший дизель в класі. Інформаційно-розважальна система цього теж Chevy заслуговує похвали за зручність у використанні. Опціональний 420-сильний двигун V8 - один з небагатьох в класі, який потужніший, ніж V8 Titan. Наостанок, у Silverado кращий інтер'єр і нижча ціна. Вибір очевидний: Chevrolet Silverado 1500.

Салон

Новий Ніссан Титан вміщує шість чоловік зі стандартним переднім багатомісним сидінням або п'ятьох, якщо у вас є передні ковшоподібні сидіння. Крісла зручні. Titan вражає безтурботним салоном і стандартним набором неймовірно зручних передніх «невагомих» сидінь, як їх називає Nissan. 

Стандартна кабіна King Cab забезпечує достатньо місця для ніг задніх пасажирів. У версії Crew Cab більше простору.

У пікапа традиційний для класу інтер'єр вантажівки з важелем перемикання передач на стійці і чітко позначеними великими кнопками. Всередині багато жорсткого пластика. Але, якщо ви оберете топові версії Nissan Titan, отримаєте салон з відмінним оформленням м'якими матеріалами з дерев'яними вставками. 

Цей Nissan пропонує вам на вибір дві довжини вантажної платформи: довжиною 2 м або довжиною 1.7 м. Доступні кілька функцій: вантажна система Utili-track, рухливі кріплення, ліхтарі вантажної платформи, бічні підніжки і розетка домашнього типу.

Кожен Nissan Titan 2021 року оснащений 8,0-дюймовим сенсорним екраном з роздільною функціями Apple CarPlay і Android Auto. Можна замовити опціональний більший 9,0-дюймовий блок. Обидва інтерфейси включають в себе новітнє інформаційно-розважальне програмне забезпечення NissanConnect, яке забезпечує модернізований користувальницький інтерфейс. Titan також може бути оснащений бездротовою зарядкою для смартфонів, мобільною точкою доступу, потужною аудіосистемою Fender і декількома портами для зарядки.

Відео тест-драйв Nissan Titan 2021 року

Технічні характеристики 

Ніссан пропонує для пікапа Титан тільки один двигун - 5,6-літровий бензиновий V8, який видає 400 кінських сил. Дев'ятирівнева автоматична коробка передач також входить в стандартну комплектацію. Ця трансмісія забезпечує плавне і стійке прискорення - 5.7-6.4 секунди, в залежності від комплектації. Пікап не відчуває проблем з підйомом на пагорби або під час буксирування. 

Ніссан Титан демонструє середню для класу витрату палива: близько 12.4 л/100 км. Показники виглядають непогано на тлі конкурентів з двигуном V8, але вони не можуть зрівнятися з ефективністю V6 і дизельних силових агрегатів.

Інші вантажівки їздять комфортніше, ніж Титан, хоча поїздка цього Ніссана як і раніше приємна і плавна. Коли справа доходить до керованості, Титан рухається як великий автомобіль, так що не чекайте легкості за кермом. Проте на звивистих дорогах пікап поводиться непогано.

Всі моделі Nissan Titan мають повний привід, але кращі технічні характеристики для бездоріжжя пропонує Pro-4X. Він оснащений такими функціями, як електронне блокування заднього диференціалу, контроль спуску з пагорба, амортизатори Bilstein, захисні пластини і шини підвищеної прохідності, які допоможуть вам впоратися з пересіченою місцевістю.

Стандартний Titan не може зрівнятися з можливостями інших повнорозмірних пікапів. При правильному оснащенні він може буксирувати до 4222. Більш важкий Titan XD здатний буксирувати до 5007 кг при належному оснащенні.

Безпека

Титан 2021 року одержав 4/5 в краш-тестах американської NHTSA. Тим не менше, він пропонує безліч стандартних технологій допомоги водієві. Також є кілька додаткових опцій, включаючи камеру з оглядом на 360 градусів, унікальну систему детекторів руху і багато іншого. 

Розміри і вага 

Розміри Nissan Titan не відрізняють його від інших пікапів:

  • довжина: від 5.8 до 6.2 м;
  • висота: від 1.92 до 2.04 м;
  • кліренс: від 228 до 284 мм;
  • споряджена маса: від 2488 до 3104 кг. 

Можливі комплектації 

Nissan Titan 2021 року доступний в п'яти комплектаціях: S, SV, Pro-4X, SL і Platinum Reserve. Виробник пропонує на вибір два розміри кабіни: King і Crew. Остання має звичайні повнорозмірні задні двері. Розширена кабіна доступна тільки в комплектаціях S, SV і Pro-4X, а кабіна для екіпажу доступна у всіх п'яти комплектаціях. 

Вантажна платформа Nissan Titan King має довжину 2 м, Crew - 1.7 м.

Якщо кузов Ніссан Титан можна вибрати, трансмісію - ні. Всі модифікації в 2021 році оснащені 400-сильним 5,6-літровим двигуном V8 і працює в парі з дев'ятиступеневим автоматом.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Lexus ES 2021
Купити новий автомобіль Lexus ES 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Купити новий автомобіль Chrysler 300 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Chrysler 300 2021