Огляд тест-драйву: Toyota Highlander 2020

17 червня 2020

Новий Toyota Highlander 2020 року - вдале поєднання комфорту під час поїздок, висококласного дизайну і економної витрати палива. Однак не все так гладко, є припущення, що цей середньорозмірний позашляховик поступається конкурентам у керованості і динаміці водіння.

Огляд тест-драйву: Toyota Highlander 2020

Нове в 2020 році

  • Повний редизайн

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Автомобіль Toyota Highlander варто купити водіям, які обожнюють активний відпочинок і часто їздять по бездоріжжю. Його незаперечними перевагами є економна витрата палива і місткий багажник, що також робить Highlander ідеальним сімейним автомобілем.

Нове або б/в авто?

Toyota повністю перепроектувати Highlander 2020 р.в., тому старі моделі істотно відрізняються від нової.

Тепер базовий Highlander поставляється з двигуном V6 і 8-дюймовим сенсорним дисплеєм інформаційно-розважальної системи, які були опціональними в автомобілях минулих років випуску. Крім того, в комплект стандартного оснащення додали підтримку сервісів Android Auto і Apple CarPlay. Також новий Highlander отримав розширений список функцій безпеки, який включає розпізнавання дорожніх знаків, виявлення пішоходів, контроль сліпих зон та інші сучасні системи. З огляду на всі оновлення, вибирайте Toyota Highlander 2020 року випуску.

Toyota Highlander або Honda Pilot?

Honda Pilot і Toyota Highlander мають кілька ключових відмінностей, які полягають у технічному оснащенні. Інформаційно-розважальна система Toyota включає стандартну підтримку сервісів Apple CarPlay і Android Auto і 12,3-дюймовий сенсорний екран, в той час як ці функції доступні тільки в топових варіаціях Honda. У свою чергу, Pilot перевершує Highlander у розмірі салону і вартості - покупка практично будь-якої варіації Honda обійдеться на кілька тисяч доларів дешевше, ніж базової Toyota. В кінцевому підсумку вибір між цими кроссоверами зводиться до особистих уподобань.

Toyota Highlander або Toyota 4Runner?

Єдина причина вибрати Toyota 4Runner замість Highlander - це його можливості на бездоріжжі. У всьому іншому Highlander перевершує свого "брата": у матеріалах салону, у комфорті під час їзди і в керованості на дорозі, не кажучи вже про продуктивність двигуна і економному витрату палива. Вибирайте Toyota Highlander, адже важливим фактором при виборі авто є ціна, а він коштує приблизно на 1400 доларів дешевше, ніж 4Runner.

Салон

Цей автомобіль вміщує до восьми чоловік. Інтер'єр Toyota Highlander виконаний ыз тканини, але за додаткову плату салон можна обшити штучною або натуральною шкірою.

Багажник Toyota Highlander досить місткий як для класу середньорозмірних позашляховиків. Його максимальний об’єм становить 2 380 л зі складеними сидіннями другого і третього ряду.

Ця модель поставляється з 8-дюймовим сенсорним екраном інформаційно-розважальної системи, підтримкою сервісів Apple CarPlay, Amazon Alexa і Android Auto, п'ятьма портами USB, Bluetooth, точкою доступу Wi-Fi, супутниковим радіо і стереосистемою з шістьма динаміками. У комплект стандартного оснащення також входить система Easy Speak, яка передає голос водія через гучномовці і тим самим полегшує зв'язок із пасажирами на задніх сидіннях.

Доступна навігаційна система, 12,3-дюймовий сенсорний екран, стереосистема JBL преміум-класу з 11 динаміками, HD-радіо і панорамний дах.

Відео тест-драйв Toyota Highlander 2020 року

Технічні характеристики

Toyota Highlander 2020 року обладнаний 3,5-літровим атмосферним мотором V6 потужністю 295 кінських сил і автоматичною коробкою передач із вісьмома швидкостями.

Витрата палива Toyota Highlander становить 11.2 л на 100 км в місті і 8.1 л на шосе.

Toyota Highlander має хорошу керованість, м'яку підвіску і стійке положення в поворотах для максимально комфортної та безпечної їзди.

Безпека

У список стандартних функцій безпеки Toyota Highlander входить камера заднього виду і система Toyota Safety Sense 2.0, яка включає попередження про зіткнення, екстрене гальмування, виявлення пішоходів, адаптивний круїз-контроль, автоматичні фари дальнього світла, розпізнавання дорожніх знаків, попередження про виїзд зі смуги руху і допомогу в утриманні смуги руху.

Крім того доступні датчики дощу, передні і задні парктроніки, контроль сліпих зон, оповіщення при перехресному русі ззаду і паркувальна камера з об'ємним оглядом.

Розміри і вага

Довжина Toyota Highlander становить 4.87 м. Його споряджена маса коливається від 1880 до 2018 кг.

Можливі комплектації

Toyota Highlander представлений у двох комплектаціях: Elegance і Premium. Кожна модель обладнана 3,5-літровим двигуном V6, восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і переднім приводом, але за додаткову плату можна оснастити автомобіль системою повного приводу. Варіації відрізняються тільки набором функцій безпеки і оформленням салону.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz C-Class 2020
Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz C-Class 2020
Огляд тест-драйву: Infiniti QX80 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Infiniti QX80 2020