Огляд тест-драйву: Toyota Land Cruiser 2018

31 жовтня 2018

Нинішній Toyota Land Cruiser вдало поєднує комфорт і технології зі старіючою платформою для того, щоб гарантувати непогані позашляхові можливості. На відміну від Ford Expedition і Chevy Tahoe, продумана система повного приводу Land Cruiser та роздаткова коробка дозволяють йому справлятися з примхами природи. Незважаючи на відсутність деяких сучасних систем безпеки і комунікації, на кшталт Apply CarPlay, більшість власників Land Cruiser все одно відчуватимуть здатність їх автомобіля конкурувати з Land Rover і Cadillac. З потужними V8 двигунами, рамною конструкцією та здатністю буксирувати до 3.674 кг Toyota Land Cruiser 2018 року чудово підходить людям, які не бояться пригод.

Огляд тест-драйву: Toyota Land Cruiser 2018

Вам сподобається

Якщо ви шукаєте повноцінний позашляховик з хорошими позашляховими можливостями, високим рейтингом надійності та комфорту, розгляньте варіант Land Cruiser.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Якщо ви перебуваєте у пошуку сучасного позашляховика з новітніми технологіями, Chevrolet Tahoe чи Nissan Armada підійдуть краще, до того ж обидва пропонують більше внутрішнього простору. А тим, хто хоче отримати не менш здібного, але компактнішого позашляховика, варто поглянути в бік Land Rover Discovery.

Нове у 2018 році

У поточному році Land Cruiser отримав зовнішні дзеркала, активовані за допомогою ключа. А розважальна система для задніх сидінь стала окремою опцією.

Враження від їзди

Зазирнувши під оболонку Land Cruiser, ви помітите вкрай здібного і придатного для пригод позашляховика. Використовуючи ту саму рамну конструкцію, з якою він дебютував понад 60 років тому, Land Cruiser не тільки здатний дістатися туди, куди більшість позашляховиків і не мріють, а й впорається з навантаженнями, які змусять зупинитися більшість його суперників. Повністю незалежна підвіска гарантує щедру артикуляцію коліс, необхідну для піднімання по кам’яним виступам. Хоча, з іншого боку, додає певної жорсткості при звичайних поїздках. Система кінетичної підвіски налаштовує жорсткість стабілізатора, що дозволяє уникнути крену корпусу у поворотах і відривання коліс від землі при їзді по бездоріжжю. Загалом, технічні характеристики Toyota Land Cruiser потішать тих, хто регулярно покидає межі міста і проводить вихідні активно.

Найкращі характеристики

5.7-літровий V8 двигун вважається одним з найкращих в індустрії. З 383 кінською силою та 547 Нм він, можливо, і не самий потужний у класі, але точно один із найнадійніших.

Система кінетичної підвіски (KDSS) контролює жорсткість стабілізатора, що покращує момент входження в повороти і артикуляцію коліс на бездоріжжі.

Детально про автомобіль Toyota Land Cruiser 

Інтер’єр

Салон Toyota Land Cruiser 2018 вміщує вісьмох людей і пропонує непоганий запас вантажного простору. Людині, яка опиниться на водійському сидінні, пощастить насолодитися потужністю, комфортом і надійною підтримкою. Нинішній Land Cruiser не найкращий в плані вантажомісткості, чималу долю простору забирають сидіння третього ряду, які опускаються не вниз, а притискаються по бокам багажника. Якщо повернутися до позитиву, то варто згадати про м’яку шкіру обшивки і продуману аудіосистему «Entune».

Відео тест-драйв Toyota Land Cruiser 2018 року

Екстер’єр

Розробники Toyota додали трохи колориту екстер’єру позашляховика, оснастивши його динамічною передньою частиною, потужним округлим капотом, виразними задніми фарами, привабливим заднім бампером і 18-дюймовими колесами. Зовнішність Land Cruiser відповідає його призначенню, а саме бути надійним і гарантувати впевненість за будь-яких умов. Короткі передній і задній обвіси та чималий кліренс підкреслюють його можливості, додаючи шарму.

Базова комплектація

Перелік стандартного оснащення на диво довгий. Так, у базу потрапили система повного приводу з понижуючим рядом трансмісії, контроль стабільності, протибуксувальна система та система адаптації до дорожніх умов. Передбачені і елементи розкоші, на кшталт клімат-контролю чотирьох зон, шкіряної обшивки та адаптивного круїз-контролю з радаром. Також включені система активної безпеки «Safety Sense-P», бездротова зарядка телефонів та «Siri Eyes-Free».

Опційне обладнання

Єдиною опцією стала розважальна система для задніх сидінь з двома 11.6-дюймовими дисплеями, HDMI входом, бездротовими навушниками та дистанційним управлінням.

Під капотом

Двигуном, який стовідсотково заслуговує на увагу, є 5.7-літровий V8 силовий агрегат на 383 кінських сили і 547 Нм. Компонується він восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід стандартно повний. Витрата пального Toyota Land Cruiser 2018 перебуває на рівні 18.0 л/100км у міському, 13.1 л/100км у заміському та 15.6 л/100км у змішаному циклах.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Land Rover Range Rover Sport 2018
Огляд тест-драйву: Land Rover Range Rover Sport 2018
Огляд тест-драйву: Toyota Prius 2018
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Toyota Prius 2018