Огляд тест-драйву: Volkswagen Tiguan 2020

9 червня 2020

Volkswagen Tiguan 2020 року - це відмінний позашляховик із великим багажним відсіком, широким списком стандартного технічного оснащення і стильним салоном.

Огляд тест-драйву: Volkswagen Tiguan 2020

Нове в 2020 році

  • Розширили список стандартних функцій безпеки

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Volkswagen Tiguan варто купити людям, у яких велика сім'я. Це ідеальний позашляховик для експлуатації в місті і для поїздок на природу. Він має комфортний і просторий салон, а також місткий багажник.

Нове або б/в авто?

VW Tiguan 2020 року є частиною покоління, яке вперше презентували в 2018-му. З того часу відбулося декілька помітних змін. Volkswagen 2020 р.в. отримав нові стандартні функції безпеки, включаючи моніторинг сліпих зон, попередження при перехресному русі ззаду і попередження при лобовому зіткненні з автоматичним екстреним гальмуванням і виявленням пішоходів. Tiguan також оснащений оновленою версією VW Car-Net - це система, яка допомагає стежити за станом і місцезнаходженням автомобіля на відстані.

З огляду на останні оновлення, варто придбати модель 2020 року випуску.

Volkswagen Tiguan або Honda CR-V?

Volkswagen Tiguan і Honda CR-V є гідними конкурентами. Однак Honda перевершує Volkswagen у дизайні інтер'єру і об’ємі багажного відділення. Крім того, CR-V економічніша, що не скажеш про Tiguan - середня витрата палива Honda становить 7.2 л, а Volkswagen - 8 л. У цьому порівнянні з явним відривом перемагає Honda CR-V.

Volkswagen Tiguan або Mazda CX-5?

Mazda CX-5 доступний з двома варіантами двигунів, один з яких виробляє на 63 кінські сили більше, ніж Tiguan. Проте, їзда VW м'якша і плавніша, а вантажопідйомність більша. Mazda підійде для швидкої їзди по швидкісних шосе, а VW - для сімейних поїздок за межами міста.

Салон

Цей позашляховик вміщує 7 осіб. Інтер'єр Volkswagen Tiguan у стандартній комплектації виконаний із тканини, але деякі моделі доступні з обшивкою зі штучної або натуральної шкіри. Як доповнення можна обладнати сидіння і кермо функцією підігріву.

Об’єм багажника Volkswagen Tiguan з двома і трьома рядами сидінь становить 1840 л та 2017 років л відповідно.

Список стандартних функцій Tiguan включає підтримку сервісів Android Auto і Apple CarPlay, 6,5-дюймовий сенсорний екран, Bluetooth, порт USB, звукову систему з шістьма динаміками і точку доступу Wi-Fi.

Доступні функції включають цифрову кабіну Volkswagen, навігацію, 8-дюймовий сенсорний екран, HD-радіо, супутникове радіо, стереосистему Fender преміум-класу з дев'ятьма динаміками, два додаткових порту USB, кнопковий і дистанційний запуск, безконтактний доступ, двозонний автоматичний клімат-контроль і панорамний дах.

Інформаційно-розважальна система дуже проста в експлуатації і не відволікає водія під час руху.

Відео тест-драйв Volkswagen Tiguan 2020 року

Технічні характеристики

Tiguan поставляється з єдиним силовим агрегатом: 2,0-літровим чотирициліндровим турбодвигуном потужністю 184 к.с. Автоматична коробка передач із вісьмома швидкостями є стандартною. Мотор Volkswagen Tiguan має достатньо потужності для експлуатації в місті, але для їзди по швидкісній трасі його "кінських сил" мало.

Передньопривідний Volkswagen Tiguan 2020 року витрачає 10.7 л на 100 км в місті і 8.1 л на шосе. Ці цифри нижче середнього показника для класу компактних позашляховиків.

При правильному оснащенні Tiguan може буксирувати до 680 кг.

Безпека

Нові стандартні функції безпеки для 2020 року включають камеру заднього виду, моніторинг сліпих зон, попередження при перехресному русі ззаду і попередження при лобовому зіткненні з автоматичним екстреним гальмуванням і виявленням пішоходів. Камера заднього виду теж входить у стандартний пакет поставки.

У список доступних функцій безпеки входить адаптивний круїз-контроль, попередження про вихід зі смуги руху, допомога в утриманні смуги руху, адаптивні фари з автоматичними дальнім світлом і система паркувальної камери з круговим оглядом.

Розміри і вага

Довжина Volkswagen Tiguan становить 4.57 м. Маса в спорядженому стані варіюється від 1704 до 1744 кг.

Можливі комплектації

Volkswagen Tiguan 2020 року випускається в п'яти комплектаціях: Limited Edition, Limited Edition R-Line, Comfort Edition і Individual. Чотирициліндровий двигун з турбонаддувом, передній привід і сидіння третього ряду є стандартними для моделей крім обробки Limited Edition. Ця версія поставляється з повним приводом.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Honda CR-V 2020
Огляд тест-драйву: Honda CR-V 2020
Огляд тест-драйву: Hyundai Sonata 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Hyundai Sonata 2020