Огляд тест-драйву: Volvo V60 2020

23 червня 2020

Volvo V60 2020 року - це надійний автомобіль із потужним двигуном, просторим салоном і містким багажником, який відмінно підійде як для щоденних поїздок у міських умовах, так і для активного відпочинку.

Огляд тест-драйву: Volvo V60 2020

Нове в 2020 році

  • Презентували варіацію Cross Country
  • Випустили плагін-гібридну модель Polestar Engineered T8

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Volvo V60 варто купити тим, хто шукає універсальний і надійний автомобіль для щоденної експлуатації. Він коштує дешевше, ніж конкурент Audi Allroad, але в той же час має розкішний і комфортний салон, сучасні системи активної безпеки, а також місткий багажний відсік.

Нове або б/в авто?

У 2020 році Volvo презентували одразу дві абсолютно нові версії V60: Cross Country і Polestar Engineered. Відомо, що Cross Country відрізняється від інших моделей покращеними характеристиками, а особливістю Polestar Engineered є підключаєма гібридна установка.

Якщо ви не зацікавлені в нових комплектаціях, можете сміливо купувати старий Volvo V60. Автомобіль 2019 р.в. дуже схожий на новий, але коштує значно дешевше.

Volvo V60 або Audi Allroad?

Audi Allroad має кілька переваг перед Volvo V60: відмінну керованість, стандартний повний привід, величезний багажник і зручну інформаційно-розважальну систему. Однак Audi коштує на 6 тисяч доларів дорожче, ніж V60. Якщо ваш бюджет дозволяє, віддайте перевагу Audi Allroad.

Volvo V60 або Volvo V90?

Volvo V90 має багато спільного з V60: першокласний інтер'єр, просторий салон, однакові трансмісії Т5 і схожий комплект технічного оснащення. Однак на відміну від V60, його "старший брат" поставляється в стандартній комплектації з системою Pilot Assist, яка аналізує вашу швидкість пересування щодо інших учасників дорожнього руху і утримує автомобіль у центрі смуги. Незважаючи на всі перераховані переваги, краще зупинити свій вибір на Volvo V60.

Салон

Volvo V60 вміщує п'ять чоловік. Салон цього автомобіля просторий і комфортний. Завдяки ергономічному дизайну передні сидіння міцно утримують пасажирів під час будь-яких маневрів на дорозі.

Інтер'єр V60 виконаний із високоякісних матеріалів. Елегантний дизайн підкреслюють стандартна шкіряна оббивка і стильні акценти з натурального дерева.

Багажник Volvo V60 має об'єм близько 650 л і 1 445 л зі складеними сидіннями заднього ряду. Це приблизно середні показники для класу.

Новий Volvo поставляється з інформаційно-розважальною системою Volvo Sensus із 9-дюймовим сенсорним екраном, підтримкою сервісів Android Auto і Apple CarPlay, 12,3-дюймової цифровий панеллю приладів, стереосистемою з 10 динаміками, супутниковим радіо, панорамним дахом і двозонним автоматичним клімат-контролем .

Також доступні чотирьохзонний автоматичний клімат-контроль, навігація, стерео преміум-класу Harman Kardon з 14 динаміками і стерео преміум-класу Bowers & Wilkins з 15 динаміками.

Відео тест-драйв Volvo V60 2020 року

Технічні характеристики

Volvo V60 оснащений 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном із турбонаддувом T5 потужністю 250 кінських сил і автоматичною коробкою передач із вісьмома швидкостями. Volvo V60 має чотири режими водіння: Comfort, Dynamic, Eco і Individual.

Також у 2020 році презентували плагін-гібридну модель V60 Polestar Engineered із віддачею 415 кінських сил і безліччю додаткових покращень продуктивності, таких як спортивна підвіска, гальма Brembo і стійки амортизаторів.

Базовий Volvo V60 витрачає 10.2 л на 100 км в місті і 6.9 л на шосе.

Безпека

Новий Volvo V60 поставляється з системою попередження про виїзд зі смуги руху, системою допомоги в утриманні смуги руху, попередженням при лобовому зіткненні, виявленням пішоходів, автоматичним гальмуванням, розпізнаванням дорожніх знаків і камерою заднього виду.

Додаткові функції включають передній і задній парктроніки, моніторинг сліпих зон, попередження при перехресному русі ззаду, автоматичне екстрене гальмування заднім ходом, паркувальну камеру з об'ємним оглядом, адаптивні фари, автоматичні фари дальнього світла, адаптивний круїз-контроль і автоматичну допомогу при парковці.

Як і більшість моделей Volvo, цей автомобіль можна обладнати системою V60 Pilot Assist, яка контролює вашу швидкість щодо інших транспортних засобів і утримує вас в центрі смуги руху.

Розміри і вага

Довжина Volvo V60 становить 4.57 м. Його споряджена маса дорівнює 1905 кг.

Можливі комплектації

Volvo V60 2020 року випускається в двох комплектаціях: Momentum і Inscription. Обидві моделі оснащені чотирициліндровим двигуном із турбонаддувом і переднім приводом.

Орієнтована на активний відпочинок версія V60 Cross Country обладнана 2,0-літровим двигуном T5, стандартним повним приводом і піднесеною підвіскою для гонок по бездоріжжю.

Ще одна новинка V60 Polestar Engineered оснащена гібридною трансмісією з підключаємим модулем і системою повного приводу.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Fiat 500 X 2020
Огляд тест-драйву: Fiat 500 X 2020
Огляд тест-драйву: Lexus LX 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Lexus LX 2020