Объявления о продаже Додж Дакота без повреждений

05.04.2024
9 800 $
390 530 грн
Бензин 4.7 л.
Автомат
135 тис. км
Харьков
...Пробіг рідний, попередній господар кілька разів їздив до моря, решту часу машина стояла. Я є другим власником в Україні. Купляв для подорожей, у планах було перебудувати будиночок під себе, завершити проект так і не встиг. Після початку війни був встановлено саморобний кузов. пікапа. Кузов новий, розмір 186х200 см. Залишки будиночка можу віддати в комплекті із машиною. Мною було замінено, свічки запалення, всі рідини (мости, коробка, двигун, гальмівна рідина, охолоджувач) передня маточина, задній підшипник півосі. Рама пескоструїна, поґрунтована та пофарбована. Встановлені інші диски з Нісан Пасфандер, також нова гума Cooper stt-pro, пробіг до 500 км. Новий АКБ. Питань до мотора, кузова, рами, ходової частини немає. З дефектів облізла фарба на капоті. Продаж з переоформленням.
С VIN-кодом
14.01.2024
9 500 $
378 575 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 4.7 л.
Автомат
420 тис. км
Первомайск
...двигун, повністю все поміняв, вийшло в 4к $, поміняв: шруси, кульові передні, всі втулки які тільки на ній є, гальма в коло нові, колодки до них, помпа, Гур, стійки в коло, радіатор поміняв рік тому, музика вкладено не багато, але грає, оптика поставлена ??нова (передня) з лід світлом, фаркоп, два роки назад лопнув корпус роздатки, роздатка купувалася новою, стара в гаражі лежить, можу скинути фото, встановлені дуги (400 $) масла фільтра тільки тиждень тому поміняв, (двигун, мости, роздатка, коробка), пофарбована вся крім багажника Гума теж поміняна на нову.Повний привід, заднє блокування. Вантажі не возилися, так по дрібниці для дому, Поставив додаткове світло на задній хід, в решітку поставлено ДХОМашини для душі. Їде бадьоро.Машина на вихлопі, (на заслінках) тихіше голосніше.Гума другий комплект віддається. Також залишилися запасні наконечники, втулки та колодки дві пари.При необхідності можу зняти вставлені радіатора ДХО, Вкладено дуже багато грошей і сил, змушений продаж через покупку квартири. Можливий обмін на тягачіЗ нюансів: на водійських дверях (лопнув козирок), і стукнув трохи гілкою дзеркальну поверхню. На фото все помітно.Багажник трохи з одного боку є бітумом, знімається за годину, якщо потрібно приберу сам.Для ЗСУ ЗНИЖКА ОБОВ'ЯЗКОВО. ТЕЛЕФОНУЙТЕ БУДЕМО ГОВОРИТИ, ПРОДАЖ НЕ ТЕРМІНОВИЙ, ТОМУ ПО ГРОШІ НЕ ПОДАРУ.
С VIN-кодом
07.01.2023
8 999 $
358 610 грн
Бензин 3.9 л.
Ручная / Механика
54 тис. км
Березно
100% пробег 54 тысяч км. Пригнал брат из Америки. Находится в одних руках 16 лет. В хорошем состоянии. Обменяю на легковой автомобиль.

Додж Дакота в Украине

Смотрите еще: