Оголошення про продаж Авто Альфа Ромео в Україні

З VIN-кодом
02.04.2024
29 900 $
1 193 608 грн
Бензин 2 л.
Автомат
23 тис. км
Буча
...фари на Європейські, крило праве, бампер та навісне до бампера.Фарбувалася машина у прилад, колір підібрали ідеально.Коштує нова літня гума.Для отримання додаткової інформації або організації перегляду, будь ласка, зв'яжіться по телефону або напишіть на Viber, WhatsApp, Telegram.Майданчики не турбувати, реклами не потребую)
З VIN-кодом
26.04.2024
27 200 $
1 085 824 грн
Бензин 2 л.
Автомат
92 тис. км
Чернівці
...системы BREMBO 4 поршневые, электроусилитель руля делают этот авто превосходным и легким в управлении, маневренным на достаточно динам.Автомобиль пригнан из США, с незначительными повреждениями, стапеля не видела (геометрия заводская). Вся безопасность полностью заменена. Одна из самых топовых комплектаций в этом году. Профессионально исправлены повреждения и окрашены. Цвет белый перламутр, 20 дисков, адаптивный круиз, контроль полос, датчики слепых зон, парктроники перед-зад, датчики света и дождя. Салон натуральная кожа (передние и задние сиденья, приборная панель), подогрев руля и передних сидений, мультимедиа с андроид авто car play переведена под Европейские частоты и русский язык, динамики Harman Kardon + сабвуфер.Машина полностью обслуживается, заменены масла и фильтра.Больше информации по телефону.
З VIN-кодом
01.04.2024
19 500 $
778 440 грн
Бензин 2 л.
Автомат
75 тис. км
Львів
...2.0 турбо мотор 280 кс- 8ст автомат ZF- великий монітор, є Android Auto та Apple CarPlay- автоскладання дзеркал, датчики сліпих зон, автозатемнення- передні та задні парктроніки- камера заднього виду- червоні спорт супорти- задні LED фонарі, передні фари з LED дхв та підсвічуванням повороту- чорний шкіряний салон з пам?яттю положення водія- двозонний клімат-контроль- дзеркало заднього виду з автозатемненням- оригінальні алюмінієві накладки на педалі- дистанційний запуск з ключа- 18 дискиМодельний 2018 рік. Джулія не бита, фарбувався тільки передній бампер. Вся безпека та геометрія кузова оригінальна. Ходова/мотор/коробка в ідеальному стані, вкладень не потребує. Салон чистий, без сторонніх запахів. Наступне ТО через 8000км. Зимова гума майже нова ранфлет, залишок 8мм.Автомобіль може бути як економним, так і запальним. Розхід по трасі від 6.5л (круїз 100км/год), місто від 10л залежно від трафіку.
З VIN-кодом
27.04.2024
3 200 $
127 744 грн
Бензин 2 л.
Ручна / Механіка
36 тис. км
Городок
Авто в чудовому стані робилось для себе. Продаю тому що потрібні кошти.
Нове
Бензин 0 л.
Автомат
Одеса
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
26.04.2024
6 000 $
239 520 грн
Бензин 1.37 л.
Ручна / Механіка
251 тис. км
Кривий Ріг
Авто в хорошем техническом состоянии, все системы работают, не подтекает, не капает, не бренчит, не тарахтит, не бряцает..
З VIN-кодом
26.04.2024
6 100 $
243 390 грн
Дизель 2.4 л.
Ручна / Механіка
260 тис. км
Одеса
...перебраний генератор, заміна 3 форсунок на нові( ще 2 почищені і відреставровані , ще одна запасна йде комплектом ) встановлене нове світло до війни майже 400$, 250 тис ремонт усієї паливної системи на Бош сервісі є моменти з порогом лівим є нові 2 оцинковані не дійшли до них руки переварити завезти , моменти по двом заднім крилам все показано на фото ,вирізаний каталізатор вварений полумягасник , треба відшити його, машина приганяганял з Данії у 17 році , заміна мастила кожні 6-7 тис може ще щось забув, відповім на всі питання по телефону , є до чого ще прикласти руку , але в цілому машина в дуже доброму стані, останній рік більше стоїть, але в будь яку погоду з півоберта
З VIN-кодом
24.04.2024
1 000 $
39 920 грн
Газ/бензин 1.7 л.
Ручна / Механіка
1 тис. км
Лозова
Варить красить не надо двигатель стоит нива Тайга газ бензин четыре новых динамика новая магнитола по ходовой порядок титановые диски на 14 продажа или обмен смотрю все варианты
Нове
Бензин 0 л.
Автомат
Одеса
З VIN-кодом
02.03.2024
19 990 $
797 601 грн
Бензин 2 л.
Автомат
116 тис. км
Львів
...были заменены повреждения детали на оригинал (капот, крыло и передний усилитель новые) и восстановлена ??безопасность.Фары европейские адаптивные.Комплектация авто Lusso:- кожаный салон- торпеда и дверные карты кожа- Панорама- датчик слепых зон, дождя, света- старт-стоп- дистанционный запуск авто- подогрев сидений и руль- память сиденийИ многие другие функции.Салон сохранен в хорошем состоянии.Ходовая, двигатель и трансмиссия работают идеально.В машине ничего делать не нужно.Пройденное ТО.Детальнее расскажу по телефону.Есть возможность оформить рассрочку.Тест-драйв перед покупкой.
З VIN-кодом
16.04.2024
35 000 $
1 396 849 грн
Бензин 2 л.
Автомат
3 тис. км
Київ
...невероятную динамику, а полный повод придает уверенность на любой дороге.Alfa Romeo Giulia Q4 оснащен максимальной комплектацией, что означает, что вы получаете доступ к передовым технологиям безопасности и комфорта. От роскошного итальянского кожаного салона до интеллектуальных систем помощи водителю – в этом автомобиле вы найдете все, что нужно для максимального удовольствия от вождения.Углубимся в детали ALFA ROMEO Giulia Q4 2021 года, чтобы вы поняли, почему этот автомобиль – настоящая жемчужина на рынке:Двигатель: Основой этой модели является мощный 2.0-литровый турбодвигатель, выдающий 280 лошадиных сил. Эта комбинация мощности и эффективности обеспечивает уровень ускорения и динамики, которые поразят даже самых взыскательных водителей.Полный привод: Giulia Q4 оснащен системой полного привода, что обеспечивает вам уверенность в любых дорожных условиях. Независимо от того, это уличная гонка или прогулка в горном регионе - вы будете иметь полный контроль над автомобилем.Комплектация: Эта модель Giulia устанавливает стандарт по делу роскоши и технологий. От премиальной кожи и отличной отделки салона до передовых систем безопасности и развлечений – вы будете окружены комфортом и роскошью на каждом километре вашего путешествия.Дизайн: В отличие от многих других автомобилей в своем классе, Giulia привлекает внимание своим изысканным и спортивным дизайном. От агрессивного переднего грилла до плавных линий кузова – этот автомобиль поражает с первого взгляда.Не упустите свой шанс владеть этот шедевр итальянского автомобильного искусства!
З VIN-кодом
11.04.2024
5 077 $
202 673 грн
Бензин 1.97 л.
Ручна / Механіка
94 тис. км
Тернопіль
...підбиралося для сина! (Не євробляха! Повне розмитнення!)По технічному стану за період експлуатації в Україні - відновлена система клімат-контролю, перебрана ходова (замінені верхні і нижні ричаги, втулки стабілізаторів, наконечники, тяги і гальмівні колодки), замінені згідно регламенту мастила та фільтри через кожні 8000! Загалом, на оновлення і підтримку відповідного стану альфи вкладено більше 1500$ від ціни, вказаної в оголошенні та на сьогодні, авто не потребує жодних додаткових вкладень!Тому - торг мінімальний! Повний перепис!Впевнений, що новий власник отримає тільки позитивні емоції від володіння цією красунею!Вдалих покупок і мирного неба всім нам!
Нове
Бензин 0 л.
Автомат
Одеса
27.04.2024
17 200 $
686 451 грн
Газ/бензин 1.4 л.
Автомат
90 тис. км
Київ
...Встановлено преміальне гбо від BRC • Один власник, авто без дтп, гаражне зберігання • Гарне, доглянуте авто для неймовірного задоволення від керування
З VIN-кодом
27.04.2024
3 200 $
127 711 грн
Бензин 2 л.
Ручна / Механіка
36 тис. км
Городок
Авто в отличном состоянии делалось для себя. Продаю потому, что нужны средства.

Альфа Ромео в Україні

Альфа Ромео за типом кузова

Всі роки випуску автомобіля Альфа Ромео

Альфа Ромео за видами трансмісії

Дивитися відео тест-драйви Alfa Romeo
Убийца BMW М3 и AMG C63? Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
Дивіться також:


Чому варто вибрати автомобіль Alfa Romeo

Вони змушують обертатися та заздрісно зітхати вслід... Вони виділяються швидкістю і табличкою держномеру зліва... Вони - Alfa Romeo! Якщо ваше серце завмирає від вигляду авто італійської марки, швидше дивіться каталог AutoMoto.ua та вибирайте свою машину. Всього за пару кліків ви знайдете, де купити Альфа Ромео б/у або нову, будь-якої моделі і року випуску.

Що потрібно знати про Альфа Ромео

  1. Італійська автомобільна компанія була заснована в 1910 році. Не має значення, яку Alfa Romeo ви вирішите купити: б/у седан або новий кросовер, не розчаруєтеся. У кожної моделі є унікальна ДНК італійської пристрасті.
  2. Автомобілі бренду - легендарні учасники ралійних гонок та змагань. Вони виграли перший чемпіонат світу "Гран-Прі" в 1925 році, зайняли перші три місця на першій в історії Формулі-1 в 1950 році.
  3. Два десятка років в компанії працював Енцо Феррарі - майбутній засновник однойменної марки. 
  4. Крім емблеми на решітці радіатора з зображенням хреста червоного кольору та змії, яка пожирає людину, бренд використовує ще один логотип. Це чотирилиста конюшина, яка прикрашає "заряджені" версії моделей. У їх назві це позначено словом "Quadrifoglio". Альфа Ромео з листком конюшини на капоті можна сміливо купити навіть б/у - не прогадаєте. 
  5. Італійський бренд створює не тільки автомобілі, які стають легендою. В різний час він виробляв автобуси, вантажівки, локомотиви, авіаційні та морські двигуни. Зараз в каталозі марки є гоночні катери та яхти, а на рахунку - 11 світових рекордів й 6 титулів чемпіона світу в змаганнях на воді. 

Яку модель Alfa Romeo вибрати

  • 159 - компактний седан бізнес-класу. Цей автомобіль впевнено залишає позаду суперників, тому що з його динамікою складно зрівнятися;
  • Giulietta - стильний хетчбек. Якщо ви шукаєте відмінну керованість, вам дійсно варто купити Alfa Romeo. А ще навіть б/у авто оснащені "просунутою" мультимедіа;
  • Stelvio - спортивний кросовер. Він або стоїть на місці, або стрімко несеться вперед, тому що інакше не вміє. У топовій комплектації авто набирає першу сотню за 3.9 секунд.

Відгуки власників Alfa Romeo

Якщо ви зважилися купити Alfa Romeo, неважливо, нову або б /у, значить машина дійсно "запала в душу". Серед автомобілістів ходять легенди про її фантастичну керованість та нескінченні поломки. Що ж з цих історій правда? 

Всі без винятку власники італійських авто хвалять їх за динаміку та відчуття драйву. Також відзначають дизайн. Навіть якщо купити Альфа Ромео б/у, якій 10-15 років, вона буде виглядати актуально. 

Ці машини перетворюють звичайного водія в гонщика, тому будьте обережні при виборі варіанту з пробігом. Авто, на яких влаштовували ралійні заїзди і толком не обслуговували, як раз і породжують історії про ненадійність бренду. 

Як вибрати Alfa Romeo на AutoMoto.ua

В інтернеті є сотні автосайтів і тисячі оголошень. Ви можете купити Альфа Ромео: б/у в господаря, нову з салону, нерозмитнену в компаній по автопригону. І всі пропозиції зібрані в одному каталозі на AutoMoto.ua. До ваших послуг зручний фільтр для швидкого пошуку автомобіля з потрібними характеристиками і "Блокнот" для збереження вподобаних оголошень.