Оголошення про продаж Авто Порше в Україні

З VIN-кодом
27.04.2024
24 900 $
993 510 грн
Дизель 3 л.
Автомат
158 тис. км
Чернівці
...комплектация музыка bose черный потолок, панорама, подогрев сидений, климат контроль, мультитируль, круиз контроль, электропривод крышки багажника и многое другое!!!2 комплекта колес 2 ключа!!!Авто полностью соответствует фото!!!Более дет. Инф. По тел…
З VIN-кодом
26.04.2024
24 310 $
969 969 грн
Бензин 4.8 л.
Автомат
155 тис. км
Київ
...полировал его и в керамику укрыл. 2 комплекта резины,зимняя айс сноу новая,там 13к пробега по трассе на ней. Лето мишка пилот спорт4 По технике без нареканий,машина на полном каско. Раздатка,пневма все присутствует и идеально работает. Обслужено все,все работает. Масло в коробке,раздатке и мостах поменяно. Трубка в развале блока на 143 заменена. Не задранный,не порванный,состояние по салону на 80к пробега. Единственное что есть запотевание сальника переднего редуктора и уплотнителя где то на двигателе впереди,но это только запотевание.(все это у меня есть,я покупал перед тем как ехать в Киев что б поменять,но нужно было срочно ехать) Масло от замены до замены не хавает вообще. На 19тых колесах,они тоже в идеале,красил недавно что б красивые были.
З VIN-кодом
26.04.2024
16 700 $
666 330 грн
Бензин 4.8 л.
Автомат
170 тис. км
Київ
Автомобиль в очень хорошем состоянии.Всё работает идеально.Все вопросы по телефону.Торг
З VIN-кодом
26.04.2024
25 900 $
1 033 410 грн
Бензин 3 л.
Автомат
228 тис. км
Київ
...Є багато корисних функцій. Салон у дуже хорошому стані. Можна багато чого розповідати, але краще один раз побачити! Машинка обслужена і готова до повної експлуатації. За технікою питань немає. Вся у рідній фарбі! Є 2 ключі.
Нове
Бензин 1.98 л.
Автомат
Київ
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
25.04.2024
10 700 $
426 930 грн
Газ/бензин 3.6 л.
Автомат
250 тис. км
Запоріжжя
...битый,красилось только одно переднее крыло,чисто косметика,автомобиль полностью обслужен,технически вложений не требует вообще,гаражное хранение.Дополнительно установили дорогую газовую установку,плюс дополнительно комплект оригинальных дисков с зимней резиной.
З VIN-кодом
28.03.2024
27 900 $
1 113 210 грн
Дизель 2.97 л.
Автомат
195 тис. км
Тернопіль
...украшении, без царапин, без вмятин, без других погрешностей по кузову.Двигатель самый практичный 3.0 дизель, двигатель ставился на этой платформе на те же авто Туарег, Ку7 как работает как часы, 100% оригинальный пробег, любые проверки приветствуются, не волнуюсь ни за что, никаких замечаний при предварительном осмотре на СТО не обнаруженоПодвеска вся сбита, никакого стука по ходовой нет, при предварительном осмотре на СТО не обнаруженоКоробка передач работает плавно, переключает без ударов, при предварительном осмотре на СТО не обнаруженоСалон в максимально сохраненном состоянии, чистый, чистоплотный.Комплектация: черный цвет, черная полная кожа NAPPA, черный потолок, двухзонный климат, выбор режима движения, часы, камера заднего вида, все функции работают на 100%Изысканность и элегантность этого авто не оставит никого безразличным, шумоизоляция на высшем уровне, плавность хода на максимальной высоте.Торг возле авто аргументирован!
З VIN-кодом
27.04.2024
11 500 $
458 735 грн
Бензин 3.6 л.
Автомат
183 тис. км
Київ
...ходовой части!!!Обслуживание исключительно на сервисе.Все стекла оригинальны! Мотор и Коробка работает идеально – по салону машина очень ухожена! Относились бережно и осторожно!!!Комплектация:Пневмо пиздвиска! Регулировка амортизаторов SPORT-COMFORT!ПАНОРАМНАЯ КРЫША!Отделка кожей карт двери! Солнцезащитные шторки для задних пассажиров!2-х зонный климат контроль!Подогрев передних сидений!Аудиосистема BOSE!Электропривод крышки багажника!-Навигация!Сигнализация!-Камера заднего вида-Парктроники передние и задние! -Электропривод сиденья! -Память сидений! -ESP!Оригинальные килимы в салон! -Ксеноновые фары! -Противотуманные фары!Мульти руль!Круиз контроль!Датчик дождя! -Диски R18 Оригинальные ковры в салон, кузов покрыт керамикой!Технически исправный!!!Проверка на любых СТО!!! Будущий владелец будет доволен!
Нове
Бензин 2.98 л.
Автомат
Львів
З VIN-кодом
11.04.2024
80 500 $
3 211 950 грн
Бензин 3 л.
Автомат
31 тис. км
Кременчук
...Два комплекти гуми (зима-літо). У бронеплівці. Два ключі. Сигналізація із системою стеження пересування та місця знаходження через оператора. Бережна експлуатація. Екран керування, багажник ще в оригінальних плівках. Хто шукає ідеальний, саме цей автомобіль підійде та задовольнить усі потреби.
З VIN-кодом
28.04.2024
15 800 $
630 420 грн
Дизель 3 л.
Автомат
185 тис. км
Суми
...версии, вся в коже даже дверные карты, потолок алькантара, подогрев и память сидений, более 14 регулировок на каждом на перфорированой коже, аккстика Бозе, датчики света, дождя, авто открывание багажника с кнопки, безключевой доступ, на пружинах.
З VIN-кодом
15.04.2024
65 000 $
2 593 500 грн
Бензин 3 л.
Автомат
294 тис. км
Львів
Состояние очень хорошее, никаких вложений не нуждается, рассмотрю варианты обмена, торг!
Нове
Бензин 3 л.
Автомат
Харків
З VIN-кодом
28.03.2024
22 999 $
917 430 грн
Бензин 3.6 л.
Автомат
267 тис. км
Житомир
...багато чого: ходова частина із заміною підрамних сайлентблоків (дороге задоволення), втулок стабілізатора, стієчоки стаба, заміна клапанної кришки, всіх існуючих прокладочок по мотору, заміна мастил повністю всіх, технічне обслуговування АКПП (Mactrans), заміна ланцюга в роздатчці та правильне її обслуговування (Mactrans), заміна антифрізу, обслуговування кліматичної установки, заміна дисків та колодок, чистка впуску та випуску воднем, блок циліндрів як із заводу (перевіряли ендоскопом), заміна свічок запалення та багато чого ще. Все не переписати (десь 5500-6000$). Готовий їхати на любе Ваше СТО куди завгодно за Ваші кошти, щоб Ви самі переконались що авто, наголошую, дійсно обслужене ДОРОГО і ПРАВИЛЬНО. Тепер із точністю можу заявити що на ріа самий технічно обслужений Cayenne 100%. Кузов ідеальний, без сколів, є одна царапина, при бажанні можна виправити, але лише з локальним фарбуванням. Вся електрика справна, кожна кнопка працює і виконує свою функцію. Розхід дійсно приємний 14-15 по місту в активному режимі. Електро-мангітна підвіска просто шикарна, немов на пневмо. Автомобіль має дуже богату комплектацію включаючи повний зимовий пакет. Два комплекти гуми та ковриків. Кузов весь оброблений антибітумом та проти металевих вкраплень. Додатково нанесено керамічне покриття. Хто шукає дійсно якісно обслужений та без валадів тоді Вам сюди.Торг є, але алекватний. З дурними пропозиціями краще не телефонуйте, не витрачайте мій і ваш час. Всім Миру і добра. Гарних продажів, купівель, будьте чесні.
З VIN-кодом
14.04.2024
75 000 $
2 992 500 грн
Електро 0 л.
Автомат
47 тис. км
Ірпінь
...которая при старте дает отдачу максимальной мощности 572л.с и ускорение 4с до 100км/ч!Комплектация:-пневмоподвеска с памятью и изменением клиренса,-матричная оптика с вырезанием объектов,-кожаный салон с регулировкой сидений в 14 направлениях, памятью, подогревами и охлаждением-проекционный дисплей ( жидкая опция)-эл. привод руля с памятью и подогревом- двойной стеклопакет с тонировкой в ??средние стекла плюс атермальное лобовое стекло меняющее цвет-парковочный ассистент 360 плюс круговые камеры с движущимися омывателями.-без панорамной крыши, с кучей недостатков-электропривод багажника,-звуковая имитация работы двигателя,- максимальное количество зарядных устройств со всеми переходникамиРодная летняя резина плюс новая зимняя в подарок, страховка полное каско!!!!!ВОЗМОЖНЫЙ ОБМЕН НА КАБРИОЛЕТ ИЛИ КУПЕТ.

Порше в Україні

Порше за типом кузова

Всі роки випуску автомобіля Порше

Порше за видами трансмісії

Дивитися відео тест-драйви Porsche
Обзор Porsche Taycan за 14 миллионов + его минусы
Дивіться також:


Чому варто вибрати автомобіль Porsche

Мрієте про потужний Кайєн або блискавичний 911? Подивіться каталог на AutoMoto.ua і переконайтеся, що можна купити Порше та перетворити бажання в реальність! 

Що потрібно знати про Порше

  1. Porsche - німецький виробник спортивних та люксових авто. Заснував автомобілебудівну фірму Фердинанд Порше в 1931 році. Від його прізвища і пішла назва марки. 
  2. Компанія виробляє не тільки суперкари. Думаєте, з логотипом марки можна купити машину Порше і більше нічого? Виробник випускає спецтехніку, авіаційні двигуни, мотоциклетні мотори і навіть ... гриль!
  3. Позашляховик Cayenne настільки потужний, що може буксирувати 285-тонний літак. У 2017 році 385-сильний автомобіль встановив світовий рекорд, коли буксирував найбільший пасажирський літак на планеті на відстань 42 метри. І це серійна машина! Ви вже хочете купити Porsche та встановити власні рекорди, чи не так?
  4. У всіх моделях бренду ключ запалювання розташований зліва від керма. Це данина гоночним традиціям. Раніше на змаганнях враховувався час, за який гонщик добіжить до машини, заведе її та почне рух. Розташування ключа зліва помітно прискорювало процес старту.
  5. Звук мотора - фішка бренду. Над налаштуванням тональності роботи мотора працює ціла лабораторія. Унікальне звучання двигуна Porsche не можна переплутати, навіть якщо це модель б/у і в серйозному "віці".

Яку модель Porsche вибрати

  • Panamera - преміальний спорткар на кожен день. Навіть якщо купити Порше з пробігом, він перетворить вас в короля дороги!
  • Cayenne - визнаний лідер серед позашляховиків. Спортивна модель готова до будь-яких пригод та викликів: п'ятимісний суперкомфортний салон, вражаюча потужність і впізнаваний кузов;
  • Macan - компактний люксовий кросовер. Модель виробляється порівняно недавно, з 2014 року, тому можете легко знайти і купити машину Порше в чудовому стані з невеликим рідними пробігом; 
  • 911 - легендарна модель з особливою задньомоторною компоновкою. Суперкар вражає всім: блискавичною динамікою, знаменитою керованістю та фірмовим звуком двигуна;
  • Taycan - електрокар від преміального бренду. Ідеальний автомобіль для тих, хто хоче легендарної розкоші та керованості в парі з останніми технологіями та екологічністю.

Відгуки власників Porsche

Машини з преміальним значком на капоті - це справжній культ. Їх вибирають і люблять за впізнаваність, статус, динаміку. 

Але наважуючись на Porsche, будьте готові, що ціна на експлуатаційні витрати буде немалою. Так, машини надійні, але регламентне обслуговування і рідкісні поломки обійдуться в кругленькі суми. 

Як вибрати Porsche на AutoMoto.ua

На AutoMoto.ua є все, що потрібно для вибору машини Порше: ціна, б/у авто та нові моделі, пропозиції від приватних осіб та компаній. Але найголовніше - оголошення, зібрані зі 100 автосайтів України в один каталог. Де ви ще знайдете 700+ Porsche на будь-який смак? 

Для швидкого пошуку потрібної моделі скористайтеся зручним фільтром. Він заощадить ваш час і допоможе знайти пропозиції про продаж машин тільки з потрібними характеристиками: пробігом, роком випуску, двигуном, типом кузова і навіть кольором.