5 автомобілів, які виглядають не гірше "Геліка"

19 березня 2020

Погодьтеся, для багатьох автомобілістів машина - це не розкішний засіб пересування, а необхідність. Але деякі водії все ж прагнуть їздити на шикарному і солідному авто, яке буде говорити про їх статус. Правда життя така, що подібного класу машини доступні далеко не кожному. Але не поспішайте засмучуватися, адже на вторинному ринку можна знайти будь-який транспортний засіб за доступною ціною. Представляємо добірку з 5 автомобілів, створених для блиску і розкоші:

Розкішний автомобіль BMW 750Li E38 1. BMW 750Li E38 - це "той самий" відомий "Бумер", який знявся в "тому самому" легендарному бандитському фільмі. Зараз про нього пам'ятає все менше людей, але свій легендарний вигляд він від цього не втрачає. Однак врахуйте, що значний вік цього автомобіля ускладнить пошук хорошого екземпляра, але на сайті Automoto.ua ви зможете знайти добротне авто від турботливого власника.

 

2. Toyota Land Cruiser 100 - це улюблений автомобіль політиків. Навіть через 20 років він виглядає солідно і дорого. Багато фанатів позашляховиків Toyota стверджують, що саме "сотка" стала вінцем творіння японської компанії. Якщо вам вдасться знайти старий Land Cruiser 100 в хорошому стані, ви однозначно не пошкодуєте про вибір.

Розкішний автомобіль Toyota Land Cruiser 100 фото

Дивіться також каталоги:

3. Кабріолети не особливо популярні в наших погодних умовах, але якщо ви хочете придбати по-справжньому шикарне авто, зверніть увагу на Cadillac Fleetwood. Саме на Cadillac Fleetwood 1955 року випуску колись їздив Елвіс Преслі. До того ж машина демонструє шикарні динамічні якості, не дивлячись на значний вік. Правда, не до кінця зрозуміло, як експлуатувати цей автомобіль на дорогах України.

Cadillac Fleetwood кабріолет фото

4. Якщо ви справжній любитель американських армійських позашляховиків, варто задуматися про покупку Hummer H1. За кермом цього автомобіля ви зможете відчути себе Арнольдом Шварценеггером. Але не варто забувати, що цей автомобіль не виробляється з 2006 року, тому знайти гідний варіант буде дуже не просто.

Hummer H1 позашляховик фото

5. Справжня класика - Mercedes-Benz S600 Pullman, коштує на вторинному ринку не так дорого, як могло б здатися. Зате виглядає як автомобіль класу люкс! Ви можете придбати модель 2006-2013 років випуску і бути впевненим - ваш автомобіль буде найрозкішнішим в місті.

Розкішний Mercedes-Benz S600 Pullman фото

Попередня стаття Як залити моторне мастило, якщо немає воронки?
Як залити моторне мастило, якщо немає воронки?
7 корисних функцій в авто, про які ви не знаєте
Наступна стаття 7 корисних функцій в авто, про які ви не знаєте

Популярні новини