5 корисних автоаксесуарів, які помістяться в “бардачку”

5 травня 2022

Життя без перестанку випробовує водіїв. Тому в автомобілі має бути буквально все: від вологих серветок до ковдри. Але де ж все помістити, якщо в салоні компактної машини сидять пасажири, а в багажнику лежать їхні речі? Ось 5 потрібних автоаксесуарів, які вміщаються в “бардачок”.

1. Портативний шинний компресор

Навіщо возити в машині портативний шинний компресор

Спущене колесо – проблема як досвідчених водіїв, так і новачків. Щоб усунути неприємність прямо у дорозі, використовуйте портативний шинний компресор. Компактний пристрій в акуратному чохлі дійсно поміститься в бардачку. Коштує шинний компресор від 700 грн.

2. Цифровий манометр

Навіщо сучасному автомобілісту потрібен цифровий манометр

Ще один аксесуар для шин - цифровий манометр. Це аналог звичайного приладу з циферблатом, який завжди показував точні дані. Цифровий манометр коштує від 150 грн і значно спрощує перевірку автомобіля перед поїздкою. 

3. Портативний пусковий механізм

Пристрій для запуску акумулятора

Технології зробили світ зручнішим. Раніше, якщо акумулятор автомобіля "помер", можна було сподіватися лише на машину поряд із кабелями. Звичайно, є й інші способи завести машину, якщо розрядився акумулятор. Але найлегше вирішити задачу за допомогою портативного пускового пристрою. Такий гаджет, залежно від моделі, здатний не лише відновити працездатність акумулятора автомобіля, а й зарядити різні смартфони водія. Дуже зручний прилад. Вибір портативних пускових механізмів величезний, ціни стартують від 1 500 грн.

4. Маячок для цінних речей

Трекер для автомобільних ключів та цінних речей

Гаманці, ключі та інші дрібні предмети мають властивість губитися в салоні машини. Маячок-трекер допоможе швидко знайти річ. Принцип роботи простий. Пристрій кріпиться до предмета, наприклад, ключів. Трекер підключається до смартфону за допомогою спеціальної програми. Щоб знайти предмет із трекером, виберіть відповідний пункт меню. Маячок видаватиме звуковий та світловий сигнал. На ринку є безліч версій такого трекера, вартість – від 180 грн. 

5. Бездротові навушники

Комплектація автомобіля бездротовими навушниками для пасажирів

Дуже корисний гаджет для тих, хто їздить з дітьми – бездротові навушники. Вони не займають багато місця в "бардачку", зате чудово виручають у подорожах. Подумайте, щоб укомплектувати свій салон, адже є моделі на будь-який гаманець.

Насамкінець, пропонуємо переглянути ще один список автоаксесуарів, які додадуть комфорту в поїздках. 

Попередня стаття Проблеми, про які мовчать власники BMW
Проблеми, про які мовчать власники  BMW
Скільки потужності та пального забирає кондиціонер?
Наступна стаття Скільки потужності та пального забирає кондиціонер?

Популярні новини