5 приводів використовувати засіб WD-40

12 грудня 2019

WD-40 давно визнано універсальним і чудодійним засобом , який користується популярністю серед автомобілістів. Цей продукт вважається мало не панацеєю практично від усіх поломок.

Засіб WD-40 має хороші змащувальні, проникаючі і очищувальні здібності. Тобто цей аерозоль може допомогти відкрутити заіржавілі болти, відремонтувати скрипучі деталі, очистити клеми акумулятора, а також врятує від корозії.

Але як ще можна застосувати цей засіб в автомобілі?

  • Якщо державний реєстраційний знак вашого авто почав із часом іржавіти, WD-40 врятує вас від цієї проблеми. Просто нанесіть аерозоль на номер - і склад ефективно захистить покриття від корозії.
  • Усередині колісних підкрилок зібралося багато снігу? Тут теж допоможе WD-40. Водіям добре відомо, що з часом ця снігова маса замерзає і прибрати її стає практично неможливо. Насправді цього можна уникнути, якщо нанести WD-40 на колісні арки і пороги кузова відразу після миття. Після того як препарат висохне, на деталях утвориться водовідштовхувальна плівка, яка не дозволить збиратися снігу. Процедуру варто повторювати кожні два тижні.
  • Якщо у вас виникли проблеми з магнітолою, а саме вийшло з ладу коліщатко регулятора гучності, обробіть його складом WD-40. Для цього краще всього скористатися аптечним шприцом із тонкою голкою.
  • WD-40 допомагає позбутися від різного роду забруднень на склі. Наприклад, цей засіб може стерти залишки клею від наклейок, але використовувати його для очищення лобового скла від комах не рекомендується. Також не варто застосовувати WD-40 для боротьби із замерзанням скла в морози - в такому випадку на вікні з'явиться масляниста плівка, яка буде погіршувати видимість під час руху.
  • WD-40 допоможе змити машинне масло з будь-яких поверхонь: кузова, тканинного покриття і навіть з асфальту.

Представляємо вашій увазі відео, як ще автомобілісти можуть використовувати цей чудодійний засіб в автомобілі:

Попередня стаття Пред'явити документи або передати в руки? Що прописано в законі?
Пред'явити документи або передати в руки? Що прописано в законі?
Найдивніші автомобільні закони усього світу
Наступна стаття Найдивніші автомобільні закони усього світу

Популярні новини