Найдивніші автомобільні закони усього світу

16 грудня 2019

Законодавства деяких країн відрізняються дивовижними законами, які часом просто неможливо порушити. Автомобільний світ не став винятком! Представляємо список найсмішніших автомобільних законів з усіх куточків земної кулі.

США відрізняється неймовірною кількістю цікавих правил. Напевно, життя американських водіїв вкрай важке! Наприклад, у штаті Каліфорнія категорично заборонено вистрибувати із машини на швидкості 100 км/год і управляти транспортним засобом у банному халаті.

А ось у штаті Індіана влада забороняє продавати автомобілі в неділю.

У Неваді автомобілістом не можна їздити по трасі... на верблюді.

У штаті Теннессі заборонено полювати з салону авто.

В Алабамі, в свою чергу, не можна керувати машиною із зав'язаними очима.

в штаті каліфорнія заборонено керувати транспортним засобом в банному халаті фотоУ Канаді в провінції Онтаріо можна їздити на швидкості не вище 80 км на годину, а велосипедистам можна обганяти автомобілі.

У Франції активно борються із водіями напідпитку, тому французькі автомобілісти зобов'язані мати при собі спеціальний алкотестер - одноразову трубочку, яку в разі перевірки треба відкрити при поліцейському і використати за призначенням.

У Німеччині не можна зупиняти свій транспортний засіб на швидкісних автобанах навіть у випадку, якщо закінчився бензин. Крім цього, категорично заборонено показувати непристойні жести іншим водіям через вікно свого авто.

 

у німеччині заборонено показувати непристойні жести іншим водіям через вікно свого авто фотоЦікаво, що на острові Кіпр не можна пити воду за кермом. За нормами місцевих ПДР спочатку треба зупинитися і заглушити двигун.

У Македонії заборонено не тільки керувати машиною в нетверезому стані, а й сидіти на пасажирському місці.

В Ізраїлі не можна керувати велосипедом без водійських прав.

В Японії строго заборонено обливати пішоходів з калюжі. За таке порушення передбачено штраф у розмірі 65 доларів.

В Австралії водіїв штрафують за те, що вони відійшли від свого транспортного засобу більш як на 3 метри і не заглушили мотор або не закрили вікна.

В Японії строго заборонено обливати пішоходів водою з калюжі фото штрафи

Теги:
законы
Попередня стаття Чому небезпечно їздити на литих дисках взимку?
Чому небезпечно їздити на литих дисках взимку?
Як поміняти колесо без домкрата? 2 дієві способи
Наступна стаття Як поміняти колесо без домкрата? 2 дієві способи

Популярні новини