7 електричних кросоверів до $20 000: шукаємо на AUTOMOTO.UA

25 грудня 2023

Кросовери - беззаперечний тренд автомобільного світу. А комбінація “електричний кросовер” є безпрограшною. Це практично, сучасно, стильно та економно. Сьогодні шукаємо електричні кросовери до $20 000 в каталозі AUTOMOTO.UA.

Шукати електричний кросовер Hyundai Kona Electric

Вибрати Хюндай Кона Електрік до $20 000

Hyundai Kona Electric - відмінний варіант для тих, хто шукає доступний електричний кросовер з хорошим запасом ходу і сучасними функціями безпеки. Авто доступно з двома варіантами батарей: на 39 та 64 кВт/год. Згідно з циклом WLTP електричний Хюндай проїжджає 289 та 449 км відповідно.

Шукати електричний кросовер Mazda MX-30

Вибрати Мазда МХ-30 до $20 000

Компактний електричний кросовер Mazda MX-30 має запас ходу до 265 км за WLTP і чудово підходить повсякденних поїздок і коротких подорожей. Одна з унікальних особливостей MX-30 – це його задні двері, які відкриваються протилежно напрямку руху. Це забезпечує зручний доступ до заднього ряду сидінь.

Знайти електричний кросовер Kia Soul EV

Вибрати Кіа Соул EV до $20 000

Електричний кросовер Kia Soul існує майже 10 років, тому на ринку представлені варіанти з різним станом батареї. В будь-якому випадку це практичний електромобіль з просторим салоном та великим багажником.

Шукати електричний кросовер Dacia Spring

Вибрати Дачія Спрінг до $20 000

Dacia Spring з'явився на ринку в 2021 році та є одним із найдоступніших електричних автомобілів. Цей кросовер з запасом ходу до 230 км (WLTP), ціною в межах $11 000 - $15 00 та яскравим дизайном варто розглянути, якщо шукаєте недорогий та майже новий електромобіль.

Шукати електричний кросовер JAC iEVS4

Вибрати JAC iEVS4 до $20 000

JAC iEVS4 пропонує запас ходу 355-470 км, залежно від ємності батареї та можливість зарядки до 80% за 10 хвилин. Додайте до цього жваву керованість, сучасних асистентів водія (залежно від комплектації) та стильний дизайн. EV стане гарним варіантом для міста та недалеких подорожей.

Шукати електричний кросовер Renault City K-ZE

Вибрати Рено City K-ZE до $20 000

Передньопривідний кросовер Renault City K-ZE може проїхати на одному заряді до 250 км. Коштує електромобіль 2019 року в середньому $13 000.

Шукати електричний кросовер Honda M-NV

Вибрати Хонда M-NV до $20 000

Кросовер Honda M-NV з запасом ходу 450 км за WLTP є серйозним конкурентом в сегменті електромобілів. Модель має щедру комплектацію, преміальні матеріали салону та спортивну зовнішність.

Це лише кілька прикладів електричних кросоверів з AUTOMOTO.UA.  Якщо ви розглядаєте різні варіанти EV, вас може зацікавити добірка електричних седанів та добірка компактних міських електрокарів.  

Попередня стаття Постійний кашель від кондиціонера в авто: рекомендації та методи лікування
Постійний кашель від кондиціонера в авто: рекомендації та методи лікування
Як довго служать гальмівні диски: термін експлуатації
Наступна стаття Як довго служать гальмівні диски: термін експлуатації

Популярні новини