Компактні електромобілі для великого міста: список моделей

5 липня 2023

Вибрати компактний електрокар на Automoto.ua

Скільки б не звучало скептицизму на адресу електромобілів, вони ідеальні для великого міста. Особливо, коли мова йде про компактні моделі. Так, такі EV можуть проїхати 150-200 км на одному заряді. Але цього цілком достатньо для міської рутини, особливо, якщо поруч є зарядна станція. Отже, які варіанти компактних електромобілів варто розглянути?

Знайти компактний електромобіль Opel Ampera-e

Опель Ампера-е

Електричний хетчбек від Opel має сучасний дизайн і вражає своїми технічними характеристиками: 204 к.с., 7,3 с до перших 100 км/год. Ampera-e оснащений літій-іонною батареєю ємністю 60 кВт/год, що забезпечує запас ходу до 423 кілометрів (згідно з вимірами за циклом WLTP). Це робить його ідеальним вибором для міської експлуатації та довгих поїздок.

Вибрати електрокар Citroen C-Zero

Сітроен С-Зеро

Компактний Citroen C-Zero відрізняється маневреністю і нульовими викидами шкідливих речовин. Він є ідеальним варіантом для міської експлуатації і коротких поїздок. Citroen C-Zero оснащений літій-іонною батареєю ємністю 16 кВт/год, що забезпечує запас ходу до 120 кілометрів (згідно з вимірами за циклом NEDC).

Оголошення про продаж електрокара Peugeot iOn

Пежо iOn

Чотиримісний сітікар Peugeot iOn з запасом ходу 130 км впорається з завданням комфортного, економного та екологічного переміщення містом. Цей EV легко втиснеться на паркінг біля офісу і поміститься в дворі будинку. Хіба це не важливі переваги автомобіля для мегаполісу?

Підібрати електрокар BMW i3

БМВ i3

BMW i3 поєднує інноваційний дизайн, швидкість, високу ефективність та здатність долати до 200 км на одному заряді. Є комплектації “з фішкою” у вигляді додаткового бензинового двигуна Range Extender. Він задіюється, коли батарея розряджається, та дозволяє проїхати ще біля 15 км.

Шукати електромобіль Fiat 500e

Фіат 500е

Fiat 500e - електрична версія культового Fiat 500 з чудовим дизайном та відмінним вмінням переміщатися вузькими вулицями міста. Цей “малюк”, залежно від покоління, може проїхати 130-320 км на одному заряді.

Вибрати електрокар Renault Zoe

Рено Зое

Навряд чи когось в місті здивуєш Renault Zoe. Цей стильний компактний електромобіль вже “прижився” у великих містах. Ще б пак, адже запас ходу від 210 до 390 км дозволяє зважитись на виїзд за межі міста.

Дивитись всі оголошення про продаж вживаних Nissan Leaf

Ніссан Ліф

Nissan Leaf - легендарний електромобіль з великим діапазоном пробігу та просторим салоном. Наш пошуковий робот зібрав понад 2000 оголошень про продаж Ніссан Ліф з усіх автосайтів. Така популярність - найкращий опис EV. Найсвіжіша топова версія здатна проїхати до 550 км, моделі першого покоління сьогодні в реальності проїзжають 130-150 км.

Це лише кілька прикладів компактних електромобілів, які пропонують екологічність та зручність для міського використання. Вибрати ідеальний автомобіль з потрібними параметрами допоможе розширений пошук на Automoto.ua.

Попередня стаття Автоматична коробка передач гуде на швидкості? Знайдено причини
Автоматична коробка передач гуде на швидкості? Знайдено причини
Toyota Land Cruiser Prado 2024 стане турбогібридом?
Наступна стаття Toyota Land Cruiser Prado 2024 стане турбогібридом?

Популярні новини