Елегантні EV: шукаємо електричні седани на AUTOMOTO.UA

18 грудня 2023

Вважаєте, що електромобілі - це лише позашляховики в футуристичному стилі або маленькі машинки для міста? EV можуть бути елегантними! Як доказ цього ми вибрали з каталогу AUTOMOTO.UA 5 електромобілів в кузові седан. Вони поєднують вишуканий і лаконічний дизайн з перевагами електричної трансмісії.

Знайти електромобіль Порше Тайкан

Купити Порше Тайкан

Спортивна генетика та фірмовий дизайн Porsche роблять неймовірним повністю електричний седан Taycan. Преміальний EV проїжджає на одному заряді 452-504 кілометри (WLTP) та розганяється до 100 км/год за 2,8 секунди.

Знайти електромобіль БМВ i4

Купити БМВ i4

Електричний седан i4 втілює в собі традиційні риси BMW та сучасні технології. Електромобіль з дальністю поїздки 475-504 км за циклом WLTP стане відмінним рішенням для тих, хто шукає елегантний та практичний варіант.

Знайти електромобіль Хюндай IONIQ 6

Купити Хюндай IONIQ 6

Плавні лінії кузова Ioniq 6 - це тренд поза часом. Елегантний та лаконічний дизайн буде до смаку покупцям, які цінують мінімалістичний стиль. Всередині седан наповнений дійсно фантастичними технологіями з безліччю можливостей персоналізації. Проїжджає Hyundai Ioniq 6 за стандартом WLTP 419-614 км.

Знайти електромобіль Мерседес EQS

Купити Мерседес EQS

Вишуканий і сучасний седан представницького класу - це Mercedes-Benz EQS. Як і належить статусному авто, він гарантує найвищий комфорт поїздки. Як і очікується від сучасного EV, він має вражаючий запас ходу до згідно з циклом WLTP.

Знайти електромобіль Тесла Model S

Купити Тесла Модель S

Model S - флагманський седан Tesla, який не втрачає популярності з моменту своєї появи на ринку в 2012 році. EV виглядає сучасно та елегантно, і, водночас, вражає технічними характеристиками, наприклад, розгоном до 100 км/год за 2 секунди. Згідно з циклом WLTP електромобіль проїжджає 652 км. 

Це лише кілька прикладів електромобілів в кузові седан, які точно варті вашої уваги. Якщо ви шукаєте свій перший електрокар, перегляньте добірку EV для новачків. Якщо часто їздите на далекі відстані, вас може зацікавити добірка електромобілів з запасом ходу 400+ км.

Попередня стаття Колір і блиск: як керамічний захист посилює оригінальний лакофарбовий шар вашого автомобіля
Колір і блиск: як керамічний захист посилює оригінальний лакофарбовий шар вашого автомобіля
Ощадливим водіям: 5 способів продовжити термін служби зимових шин
Наступна стаття Ощадливим водіям: 5 способів продовжити термін служби зимових шин

Популярні новини