Авто з незвичайним кермом: шукаємо на Automoto.ua

25 квітня 2023

Існує думка, що в автомобілях майбутнього кермо буде відсутнє взагалі. Та поки ми ще їздимо на машинах за звичайними “бубликами”, виробники експериментують з формою та дизайном останніх. І мова не лише про Тесла з її відомим кермом-штурвалом. В багатьох брендів є цікаві рішення, покликані зробити кермування зручнішим. Ось кілька прикладів автомобілів, в яких нестандартне кермо. І деякі з них можна вибрати в каталозі Automoto.ua.

Вибрати Tesla Model S

Тесла Model S

Tesla Model S та інші моделі американського бренду, мабуть, найпершими асоціюються з нестандартним кермом. Що ж, і вони заслуговують на увагу. Кермо у Tesla воно має форму літери 'T' або ж, штурвала. Чи зручно керувати ним? Дізнайтесь з відгуків про Тесла!

Вибрати Citroen C4 Cactus

Сітроен С4 Кактус

Кермо в Citroen C4 Cactus має виступи по боках, які забезпечують додатковий комфорт під час керування.

Вибрати Jeep Wrangler

Джип Вранглер

Кермо в Jeep Wrangler має виступ по центру, який забезпечує зручний захват під час керуванні на бездоріжжі. Цей автомобіль повністю створений для позашляхових пригод, що підтверджують відгуки.

Вибрати Chevrolet Corvette

Шевроле Корвет

Chevrolet Corvette має кермо-штурвал, яке більше схоже на квадрат, ніж на коло. Звужена форма внизу дозволяє краще утримувати його в руках на високих швидкостях та маневрувати.

Lexus RZ450e

Лексус RZ 450e - перший електричний позашляховик преміального бренду. Про цю новинку можна розповідати багато, але ми зосередимось на кермі. Воно надсучасне та нагадує штурвал. Незвичне кермо буде доступне в якості опції з 2024 року.

Попередня стаття Чи потрібно "обкатувати" двигуни сучасних авто?
Чи потрібно "обкатувати" двигуни сучасних авто?
Авто смикається під час розгону: що перевірити?
Наступна стаття Авто смикається під час розгону: що перевірити?

Популярні новини