BMW на EICMA 2019: огляд найбільш заряджених новинок

27 листопада 2019

З 5 по 10 листопада у Мілані пройшов найбільший мотосалон EICMA 2019, в якому прийняв участь баварський виробник мототранспорту BMW Motorrad. Підрозділ представив кілька модернізованих моделей майбутнього сезону: оновлені BMW F900 і XR зі стандартним літровим двигуном і з мотором зменшеного об'єму в 900 кубічних см. Цікаво, що нові моделі XR є прямими конкурентами італійських байків Ducati Multistrada.
мотоцикл BMW F900XR на мотосалоне в милане фото Серед спорт-турингів баварський концерн може похвалитися BMW F900XR - зменшеною версією супербайка S1000XR із новим двоциліндровим мотором, об'ємом 895 кубів, який отримали із агрегату моделі BMW F850GS. Характеристики BMW F900XR викликають справжнє захоплення у фанатів - двигун має потужність 105 кінських сил і 8 750 об/хв., до того ж гасить вібрації за допомогою двох балансувальних валів.
Обидва байка мають два режими їзди, ABS, протибуксувальну систему і приладову панель із кольоровим екраном, проте BMW F900R менш потужний, ніж аналогічний XR з об'ємом 900 кубічних см. Також для цих мотоциклів доступна топова комплектація, яка пропонує адаптивну підвіску при нахилі ABS, систему безключового доступу та квікшіфтер.

мотоцикл BMW F900R на мотосалоне в милане фото Дизайн BMW F900XR візуально схожий на оновлений BMW S1000XR. Новий BMW F900XR виглядає як спорт-турінговий апарат, в той час як F900R швидше дорожньо-орієнтований родстер на такій самій платформі.

Подивіться відео цієї події в світі мототранспорту:

 

Попередня стаття Електронні водійські права вже з грудня
Електронні водійські права вже з грудня
Зимові табу: звички, які шкодять автомобілям
Наступна стаття Зимові табу: звички, які шкодять автомобілям

Популярні новини