Електромобіль для новачка: вибираємо на AUTOMOTO.UA

6 листопада 2023

Електромобілі - беззаперечний тренд. До того ж, вони актуальні для водіїв-початківців, адже мають низьку вартість експлуатації і відносно просте управління. Ринок пропонує великий вибір моделей EV для тих, хто вперше купує електромобіль або ж недавно за кермом. Це переважно компактні електрокари з відносно невисокою вартістю.

Знайти електрокар Хюндай Кона Електрик

Хюндай Кона Електрік

Hyundai Kona Electric - компактний кросовер. Він має сучасний дизайн та набагато доступнішу ціну, ніж багато інших електромобілів. До того ж, пропонує запас ходу до 484 кілометрів.

Знайти електромобіль Кіа Ніро EV

Кіа Ніро EV

Kia Niro EV є ще одним відмінним варіантом для початківців. Він пропонує схожі характеристики з Hyundai Kona Electric, але має більш практичний кузов “квадратний” кузов. Вживаний електричний КІА проїжджає до 385 км.

Знайти електромобіль Ніссан Ліф

Ніссан Ліф

Nissan Leaf - найпопулярніший електромобіль на ринку. А ще, це один з найстаріших моделей EV, але й досі залишається популярним вибором для початківців. Leaf доступний в різних поколіннях та комплектаціях з запасом ходу до 382 км.

Знайти електромобіль Рено Зое

Рено Зое

Renault Zoe - це доступний електромобіль, який підходить для щоденних поїздок містом. Він пропонує дальність ходу до 390 кілометрів.

Знайти електромобіль MG ZS EV

MG ZS EV

MG ZS EV є відмінним варіантом для початківців, які шукають електромобіль з хорошими характеристиками та доступною ціною. Він пропонує дальність ходу до 440 кілометрів.

Знайти електромобіль Фольксваген e-Golf

Фольксваген e-Golf 

Якщо ви шукаєте щось близьке до традиційного Volkswagen Golf, то e-Golf може бути чудовим варіантом. Він має якісний салон та прийнятний запас ходу до 285 км.

Знайти електромобіль Шевроле Болт EV

Шевроле Bolt EV

Маневрений Chevrolet Bolt EV має порівняно доступну ціну та запас ходу до 417 кілометрів. Компактний електромобіль з сучасними функціями безпеки сподобається жителям великих міст, які вибирають свій перший електромобіль.

Знайти електромобіль Хонда e:NS1

Хонда e:NS1

Honda e:NS1 - новинка на ринку електрокарів. Кросовер з запасом ходу до 500 км, стильним дизайном та репутацією надійного виробника буде вдалим вибором для тих, хто шукає EV з мінімальним пробігом або ж з салону.

Знайти електромобіль Тесла Модель 3

Тесла Модель 3

Tesla Model 3 - преміальний електромобіль, але він пропонує ряд унікальних функцій, які можуть бути привабливими для водіїв-початківців. Зокрема це система автопілоту і навігація з урахуванням заторів. Model 3, залежно від специфікації, може проїхати до 580 кілометрів.

Якщо ваш пріоритет - дальність поїздки, перегляньте добірку EV з запасом ходу 400+ км. Якщо часто їздите з родиною, ось варіанти сімейних електромобілів.

Попередня стаття Пуско-зарядні пристрої: що таке та навіщо потрібні
Пуско-зарядні пристрої: що таке та навіщо потрібні
Утеплення авто: прості рішення для сучасних водіїв
Наступна стаття Утеплення авто: прості рішення для сучасних водіїв

Популярні новини