Гібридні кросовери 4x4: шукаємо на AUTOMOTO.UA

25 вересня 2023

Гібридні кросовери з повним приводом все частіше з'являються в модельних рядах виробників. Гібридні технології забезпечують додатковий крутний момент і покращують роботу повного приводу, особливо на низьких швидкостях, а також дозволяють заощаджувати пальне. Якщо ви шукаєте автомобіль саме з такими характеристиками, перегляньте наступні моделі:

Вибрати Тойота РАВ4 Гібрид

Тойота РАВ4 Гібрид

Toyota RAV4 Hybrid у версії з повним приводом - чудовий варіант для водіїв, які “намотують” кілометри в коротких поїздках, а не ганяють автомагістралями. 

Електродвигун і акумуляторну батарею не потрібно підключати до розетки, оскільки бортовий бензиновий двигун заряджає їх автоматично. Хоча існує також плагін-гібридна версія, яка заряджається від мережі. Гібридний RAV4 комфортний у керуванні, а повний привід дає впевненість на будь-якій дорозі.

Вибрати Міцубісі Аутлендер PHEV

Міцубісі Аутлендер PHEV

Mitsubishi Outlander PHEV оснащений гібридною системою з можливістю підзаряджання від розетки та повним приводом. Він може їхати лише електричній енергії, тому є потенціал для величезної економії палива. Якщо вас цікавлять здібності до бездоріжжя, то Аутлендер пропонує такі можливості. На додачу, він забезпечує високу посадку за кермом, які шукають багато водіїв.

Вибрати гібридний Вольво ХС90

Вольво ХС90

Кросовер Volvo XC90 - відмінний вибір з багатьох причин. Найочевидніші з них: вишуканий салон, комфортна поїздка, високий рівень безпеки. XC90 доступний у варіанті гібрида, який заряджається від мережі, та проїзжає на електротязі до 45 км. Багатьом покупцям буде цілком достатньо цього діапазону для щоденних поїздок на роботу.

Вибрати Хонда CR-V Гібрид

Хонда CR-V

Повноприводний Honda CR-V Hybrid використовує технологію i-MMD - інтелектуального багаторежимного приводу. Кросовер може долати короткі відстані без запуску бензинового двигуна, тобто, лише в електротязі, або ж акумулювати надлишки енергії в АКБ в гібридному режимі, або ж рухатись за рахунок ДВЗ з задіянням електродвигуна для максимальної потужності. 

В салоні CR-V достатньо простору для сім’ї, а багажник вмістить всі речі для невеликої подорожі.

Вибрати Лексус РХ Гібрид

Лексус RX

Lexus RX - варіант для покупців, які шукають комбінацію розкоші, економії пального та безпеки на дорозі. Це самозарядний гібрид, який не вимагає підключення до мережі. Три електродвигуни миттєво забезпечують високий крутний момент, тому динаміка автомобіля відмінна. Повний привод дозволяє RX сміливо виїжджати за межі міського асфальту. 

Салон Лексус порадує водія та пасажирів преміальними матеріалами, комфортабельними сидіннями та тишею, незалежно від швидкості руху.

Попередня стаття Постійні проблеми: 9 труднощів зарядки електромобілів
Постійні проблеми: 9 труднощів зарядки електромобілів
Як продовжити термін служби турбіни турбованого автомобіля
Наступна стаття Як продовжити термін служби турбіни турбованого автомобіля

Популярні новини