Підбірка бюджетних машин з дорогими госномерами

20 лютого 2020

Українські автомобілісти завжди відрізнялися особливою любов'ю до нестандартних держномерів. Однак деякі машини заслуговують на окрему увагу, адже їх власники придбали номерні знаки, які мало не дорожче самих транспортних засобів. Ми зібрали свіжу добірку шикарних номерів на бюджетних машинах.

1. Ці два Daewoo з дорогими номерними знаками завдяки щасливому випадку опинилися поруч і потрапили в об'єктив уважного перехожого. Примітно, що купити Lanos або Sens на вторинному ринку можна в межах 1500-4000 доларів залежно від стану і року випуску. А ось офіційний платіж за подібний розкішний номер становить 36 000 гривен. Варто відзначити, що просто так придбати знаки з красивою комбінацією швидше за все не вийде, адже співробітники МВС заздалегідь бронюють їх і перепродують з націнкою.

Автомобілі Daewoo з дорогими номерними знаками фото2. Цей ZAZ Lanos з номерами 0001 був помічений в Одесі. Можливо, такий збіг викликаний тим, що на "сірому" ринку рідкісні і красиві держномери цілеспрямовано закріплюють за недорогими автомобілями, щоб їх ніхто не забрав. Адже це далеко не єдиний подібний випадок!Ланос з номерами за ціною самого авто в Україні фото3. А це Таврія Пікап із комбінацією 7777 і серією ВР, яка раніше вважалася закріпленою за Верховною Радою. Втім, нічого дивного!Таврія з номерами дорожче самого авто в Україні фото4. Іноді для збереження номера використовують навіть причепи! Дуже схоже, що власник пікапа вирішив тимчасово "прив'язати" номер до цих транспортних засобів, поки не знайдеться власник, готовий викупити їх із націнкою. Але погодьтеся, вантажний мікроавтобус із держномером 4444 і причіп із комбінацією з 4 цифр виглядає дивно. Це навіть крутіше, ніж всі попередні моделі разом узяті!Пікап із дорогими номерами в Україні фото

Теги:
номера
Попередня стаття Чергова постанова ВС: водій повинен передбачити дії пішоходів
Чергова постанова ВС: водій повинен передбачити дії пішоходів
У Європі будуть карати повільних водіїв
Наступна стаття У Європі будуть карати повільних водіїв

Популярні новини