Проблема кинутих автомобілів скоро вирішиться

27 листопада 2019

Олександр Пабат, депутат Київської міської ради запропонував очистити вулиці столиці від "залишених" автомобілів, які не мають власника. На своїй сторінці в Facebook чиновник повідомив, що його законопроект "Про врегулювання ситуації з безхазяйними транспортними засобами в Києві" підтримали.

Справа в тому, що проблема покинутих машин досить актуальна в столиці. Такі транспортні засоби заважають жителям Києва, займаючи місце у дворах.

Правда в тексті проекту закону не уточнюється, які саме транспортні засоби вважаються покинутими без власника. Справа в тому, що будь-який автомобіль є власністю когось, навіть якщо його власник залишив територію країни, пропав безвісти або помер - закон передбачає перехід прав власності до іншої людини.
Поки що невідомо, як будуть визначати залишений автомобіль чи ні, але будуть тимчасово переміщати такі транспортні засоби на штрафмайданчик.

Прийнятий законопроект передбачає, що Київська міська адміністрація протягом 3 місяців має розробити законний алгоритм переміщення залишених транспортних засобів на штрафмайданчик.

рішення законопроекту про залишені без нагляду автомобілі фото

 
Попередня стаття Електронні водійські права вже з грудня
Електронні водійські права вже з грудня
Зимові табу: звички, які шкодять автомобілям
Наступна стаття Зимові табу: звички, які шкодять автомобілям

Популярні новини