Робота на таксі на своїй машині: наскільки це вигідно?

6 жовтня 2023

Чи вигідно працювати в таксі

Великий попит на послуги таксі у столиці призводить до того, що багато компаній запрошують до себе водіїв із особистим транспортом.

Робота в таксі Києва на своїй машині стане оптимальним основним джерелом доходу або тимчасовим (сезонним) підробітком. Щоб вийти на високий прибуток, більшість водіїв мають два варіанти — брати максимальну кількість замовлень або влаштуватися в компанію, яка надає послуги таксі в преміальному сегменті.

Перший варіант є найпростішим, оскільки більшість компаній бюджетного рівня не висувають жодних вимог до водія та його транспортного засобу. Тут основне, щоб було все гаразд із правами, а сама машина була на ходу. Однак простота і доступність, що здається, мають зворотний бік: технічна справність авто, наявність дитячого крісла, робочих подушок безпеки і ременів — все це на совісті водія. Крім того, при максимальній завантаженості солідну частину заробітку доведеться витрачати на ремонт та обслуговування авто. Пасажирам розраховувати на високий рівень сервісу та комфортну поїздку в цьому випадку не доводиться, та й у більшості компаній, що працюють за такою схемою, у пріоритеті власний прибуток, а не турбота про клієнтів та водіїв.

Зовсім інша річ, якщо влаштуватися працювати на службу таксі преміального класу. Розглянемо докладніше умови роботи водія зі своїм авто у столичній компанії «Еліт Таксі».

Вимоги до автомобіля для роботи в таксі

Вимоги до транспортного засобу для роботи в Еліт Таксі

Служба «Еліт Таксі» понад 25 років працює на столичному ринку, надаючи послуги з перевезення киян та гостей столиці, зокрема знаменитостей, спортсменів та бізнесменів. Основне правило компанії - сервіс VIP-класу, максимальна турбота про комфорт та безпеку пасажирів під час поїздки.

Вимоги до авто відрізнятимуться залежно від приналежності до однієї з трьох категорій:

  • "Стандарт". Вік авто не повинен перевищувати 10 років, а середня оцінна вартість машини має бути в межах 12–16 тисяч доларів.
  • "Бізнес". Вітаються автомобілі бізнес-класу віком до 7 років та з актуальною вартістю від 17 до 20 тисяч доларів.
  • "Преміум". Своєрідна «вища ліга», вимоги до авто відповідні: вік – до 5 років, ринкова ціна – від 25 тисяч доларів.

Ставши співробітником «Еліт Таксі», кожен водій може бути впевненим у стабільній роботі та високому рівні доходу.

Попередня стаття Як покращити світло фар? 5 дієвих порад
Як покращити світло фар? 5 дієвих порад
GUMA.UA та клієнти: орієнтованість на потреби
Наступна стаття GUMA.UA та клієнти: орієнтованість на потреби

Популярні новини