Спортивний Porsche 911 проти двох гібридних суперкарів. Відео

18 березня 2020

Команда екстремалів влаштували унікальну і божевільну гонку між сверхсильним Porsche 911 Carrera та 2 гібридними спорткарами. Відео цієї події потрапило в мережу. На трасі змагалися Porsche 911 Carrera, родстер BMW i8 і Polestar 1.

Унікальність цього ролика полягає в тому, що в гонці бере участь суперкар i8, який зовсім скоро припинить своє існування. У квітні 2020 року баварська автомобілебудівна компанія припинить виробництво BMW i8. Хоча цей гібридний спортивний автомобіль можна по праву вважати бестселером у своєму сегменті.

Поговоримо про технічні характеристики учасників заїзду. BMW i8 Roadster обладнаний силовою установкою з 1,3-літровим турбованим двигуном і двома електромоторами із загальною віддачею 369 "коней".

Шведський Polestar 1 куди більш потужний. Він обладнаний подвійним електричним двигунам і мотором об'ємом 2,0 літра. Загальна потужність цієї силової установки становить 619 кінських сил. При цьому "швед" на 907 кг важче, ніж його баварський конкурент.

Porsche 911 Carrera має ту ж вагу, що і BMW i8. Він приводиться в рух 3,0-літровим двигуном з двома турбінами і виробляє 379 кінських сил.
Результат цього заїзду ви можете побачити на відеоролику:

Теги:
гонки
Попередня стаття 3 речі в авто, від яких саме час позбутися
3 речі в авто, від яких саме час позбутися
Як залити моторне мастило, якщо немає воронки?
Наступна стаття Як залити моторне мастило, якщо немає воронки?

Популярні новини