Топ-4 бюджетних преміумседана (без Мерседес та Ауді)

29 листопада 2021

Преміальні автомобілі – це статус. Але що робити, якщо бюджет не дотягує до придбання тієї самої “престижної мрії”? Ось 5 альтернатив з авторинку, які справлять враження і ніхто ніколи не вгадає реальну ціну.

Genesis G80

Купити седан Genesis G80 на автобазарі

Genesis G80 має привабливість седану Bentley, аж до крилатого логотипу на решітці радіатора. Випадковий збіг? Зовнішній вигляд моделі точно приверне увагу елегантністю. 

Вартість пропозиції Генезис G80 починається з $21 500. Ви отримуєте тихий салон з вишуканим інтер'єром з якісної шкіри та всілякі опції комфорту: підігрів та вентиляцію крісел, двозонний клімат-контроль, систему іонізації повітря, а також повний набір помічників водія. 

Jaguar XF

Купити седан Jaguar XF на автобазарі

Jaguar скоротив свій модельний ряд за кілька останніх років. Єдиний седан, що залишився у лінійці – XF. Модель бізнес-класу має всі якості справжнього Jaguar. 

На автобазарі можна придбати Ягуар ХФ різних років випуску. Швидкість, витонченість та стиль коштує від $10 000 за авто першого покоління (2008-2011), друга, актуальна генерація обійдеться дорожче. У 2021 році британська марка відмовилася від двигунів V6 і V8, залишивши в лінійці лише 246-сильний чотирициліндровий двигун. На авторинку можна знайти седан Ягуар з 340 і 380 "конячками" під капотом. 

Volvo S90

Купити седан Volvo S90 на автобазарі

З 2016 року Volvo відновила випуск седана S90. Вийшов один із найбезпечніших, добре обладнаних та розкішно оформлених автомобілів. Водночас покупці часто забувають, що авто коштує дешевше за німецьких конкурентів, але дає набагато більшу віддачу від своїх вкладень. Навряд чи хтось запропонує стільки електронних помічників у базовій версії, як Вольво. 

Інтер'єр S90 заслуговує не меншої уваги, ніж технології. Сучасний лаконічний дизайн із натуральним деревом та шкірою, акцентами з матового металу робить салон по-справжньому розкішним. Тут немає безлічі екранів, але є комфорт, стиль та своя філософія. На авторинку можна купити Вольво С90 від $30 000.

Maserati Ghibli

Купити седан Maserati Ghibli на автобазарі

Італійський автомобіль має достатній вау-фактор, щоб виділитися з натовпу. Легендарний тризуб на решітці радіатора не псує приставка “б/у”. На авторинку вартість Мазераті Гіблі стартує з позначки $19 000. Це відмінний варіант для тих, хто хоче вразити всіх оточуючих. Не забувайте, що йдеться про один із найпафосніших автобрендів у світі.

Під капотом у спортивного седана Мазераті може бути від 250 до 580 "конячок". Салон авто повністю відповідає своєму спортивному та преміальному статусу.

Попередня стаття 3 авто, перед придбанням яких варто подумати двічі
3 авто, перед придбанням яких варто подумати двічі
Новий пікап та ще 9 змін у лінійці моделей Hyundai
Наступна стаття Новий пікап та ще 9 змін у лінійці моделей Hyundai

Популярні новини