Новий пікап та ще 9 змін у лінійці моделей Hyundai

30 листопада 2021

Стратегія Hyundai у 2022 році - акцент на затребуваних кросоверах та позашляховиках паралельно з електрифікацією лінійки. На шанувальників корейського бренду чекає кілька приємних сюрпризів у вигляді новинок та стабільність у сегменті популярних моделей. Розглянемо зміни у лінійці авто Хюндай докладніше.

Accent

Купити автомобіль Хюндай Акцент 2022 на автобазарі

Седан Accent до 2022 року не отримав значних змін, крім стандартного іммобілайзера. Саме час подивитися пропозиції авторинку та купити Хендай Акцент за вигідною ціною. 

Elantra 

Дивіться також каталоги:

Купити автомобіль Хюндай Елантра 2022 на автобазарі

До 2022 модельного року Hyundai представить нову версію Elantra - високопродуктивну N Performance 276-сильним двигуном з механікою-п'ятиступкою та спеціально налаштованою спортивною підвіскою. Відрізнити модифікацію N від звичайної Elantra допоможуть унікальні елементи дизайну всередині та зовні.

В іншому Elantra - це модель, перенесена з 2021 року. І це гарна новина для всіх, хто хоче заощадити та купити Хюндай Елантра на авторинку. 

Ioniq

Купити автомобіль Хюндай Ioniq 2022 на автобазарі

Гібридні та плагін-гібридні Ioniq не отримують ніяких змін для 2022. Бренд розпродає електричні версії Ioniq EV і припиняє їх випуск, а натомість пропонує електричний кросовер Ioniq 5. Модель дебютувала в цьому році і має чим вразити: запас ходу 480 км, швидка мульти-зарядка на 800 V, яка заряджає акумулятор від 10% до 80% за 18 хвилин.

Kona

Купити автомобіль Хюндай Кона 2022 на автобазарі

Крутий маленький кросовер Hyundai Kona для 2022 модельного року отримав досить помітний редизайн. Модель отримала новий силует, більший розмір, додатковий вантажний та пасажирський простір, свіжий зовнішній вигляд, інтер'єр та набір технологій. Базовий двигун залишається 2,0-літровим. Версії Limited та N Line пропонують турбований 1,6-літровий мотор, який видає 195 л.с.

Спортивна модель Kona N стає ще потужнішою з 2,0-літровим 280-сильним турбованим двигуном і безліччю покращень продуктивності.

Купити Хюндай Кона зараз або зачекати на оновлену версію - вирішує ваш бюджет!

Palisade

Купити Хюндай Palisade 2022 на автобазарі

Базова комплектація великого позашляховика Palisade отримає значне підвищення рівня безпеки у новому модельному році. Щедре стандартне оснащення – це чудово. Перед тим, як наважитися на нову машину, подивіться б/в Хюндай Палісейд на авторинку - там є будь-які комплектації.  

Santa Cruz

Купити автомобіль Хюндай Санта Круз 2022 на автобазарі

Новий середньорозмірний пікап Santa Cruz – новинка 2021 року. Модель тільки з'явиться у дилерів, тому варіантів з пробігом поки немає. Під капотом авто знаходиться 2,5-літровий рядний 4-циліндровий 190-сильний двигун. Для тих, хто хоче більшого, є опціональний турбований двигун на 275 к.с.

Santa Fe

Купити Хюндай Санта Фе 2022 на автобазарі

У новому році середньорозмірний позашляховик Santa Fe отримає версію PHEV із запасом ходу 50 км, середньою витратою 7,8 л/100 км та 260 "конячками" під капотом. Крім того, дебютує комплектація XRT.

Якщо вас зацікавив гібридний позашляховик, зачекайте на його появу у дилерів. Якщо віддаєте перевагу традиційній версії, можете купити Хюндай Санта Фе на авторинку. Там представлені моделі всіх років та комплектацій. 

Sonata

Купити автомобіль Хюндай Соната 2022 на автобазаре

У 2022 році лінійка Sonata поповниться новою версією N Line Night Edition з відповідними зовнішніми та внутрішніми атрибутами. Для інших модифікацій будуть доступні: розпізнавання голосу та помічник руху по шосе, 10,3-дюймовий сенсорний екран і панорамний дах. Бажаєте заощадити? Вибирайте б/у Хюндай Соната

Tucson

Купити автомобіль Хюндай Туксон 2022 на автобазарі

У 2022 році дебютує четверта генерація бестселера Tucson. Він стане довшим і ширшим, ніж будь-коли, запропонує новітні технології мультимедіа та безпеки. Автомобіль отримає кілька варіантів силових агрегатів, серед яких будуть гібрид і плагін-гібрид, а також орієнтовані на продуктивність версії. Звичайно, краще зачекати на новинку. Але, якщо хочете купити Хюндай Туксон тут і зараз, на автобазарі є багато вартих уваги пропозицій. 

Veloster

Купити автомобіль Хюндай Велостер 2022 на автобазарі

Veloster, унікальний 3-дверний хетчбек, залишається в 2022 тільки в N формі. Його потужність складає 275 к.с., а на вибір є дві трансмісії: 6-ступінчаста механіка або 8-ступінчастий автомат із подвійним зчепленням. Не турбуйтеся, що не встигли придбати крутий хетчбек до його зникнення з ринку. На автобазарі все ще можна знайти та купити Хюндай Велостер.

Попередня стаття Топ-4 бюджетних преміумседана (без Мерседес та Ауді)
Топ-4 бюджетних преміумседана (без Мерседес та Ауді)
3 небанальні “зимові” поради для бувалих автомобілістів
Наступна стаття 3 небанальні “зимові” поради для бувалих автомобілістів

Популярні новини