Бойова класика: 7 антикризових машин на Automoto.ua

3 квітня 2020

Радянські автомобілі не втрачають популярність на ринку серед певної категорії автомобілістів, які віддають перевагу "бойовій класиці". І не дивно, адже радянські авто недорогі і прості в обслуговуванні. Погодьтеся, Жигуль або Ладу можна відремонтувати навіть у гаражі. Саме тому особливу любов до таких транспортних засобів найчастіше відчувають молоді люди, адже для них це свого роду "випробувальний полігон" для тюнінгу. За статистикою сайту-агрегатору Automoto.ua українці тільки з початку 2020 року придбали 85 845 автомобілів марки ВАЗ. Які ще "тачки" утримують позиції?

Ми зібрали 7 найпопулярніших моделей серед автомобілістів і розповімо, навіщо в 2020 році купувати радянську машину:

1. На перше місце потрапила легендарна "шістка". Купити цей ВАЗ 2106 варто хоча б заради приладової ретро-панелі! Цей автомобіль можна вважати морально застарілим, але він безумовно має якийсь шарм радянських часів.

Судячи з актуальних 6 802 оголошень на Automoto.ua про продаж ВАЗ 2106 середня вартість становить в межах 1000 доларів, але є і більш дорогі моделі з певними поліпшеннями.

ВАЗ 2106 приладова панель

2. На другому місці по продажам - ВАЗ 2101. Ця знаменита "копійка" була мрією кожного жителя СРСР. Зараз придбати це авто можна за смішну ціну, радимо скористатися цією можливістю. Тим більше, що "копійка" відмінно підходить для автотюнингу, як доводять умільці з різних куточків України. До речі, на сайті ви знайдете 6 637 оголошень про продаж ВАЗ 2101, серед яких ви зможете обрати своє.

Оголошення про продаж ВАЗ 2101

Купити ВАЗ 2101

3. ВАЗ 2109 по сей день досить часто можна зустріти на дорогах. І справа далеко не в технічних характеристиках машини, а в пізнаваному кузові. Тим більше цей седан вміщує компанію з 5 пасажирів, що є незаперечною перевагою для комунікабельних молодих водіїв. "Дев'ятка" може стати вашим першим автомобілем за символічну ціну, і ви однозначно отримаєте незабутній досвід управління авто зі справжньою механічною КПП! Ви навіть можете зібрати його самостійно, адже ремонт таких авто не вимагає особливих навичок і великих фінансових вкладень. Обирайте “дев’ятку” на свій смак і колір - і вперед підкорювати дороги!

Наприклад, цей ВАЗ 2109 продається з панорамним дахом і рожевими махровими сидіннями:

Червона

4. Радянська "сімка" візуально трохи схожа на компактний Rolls-Royce Phantom, але краще підходить для наших дорожніх умов. До того ж майстри вітчизняного автотюнінгу просто обожнюють ВАЗ 2107, тому ви можете поліпшити характеристики свого "залізного коня" за відносно невелику плату. Ви тільки подивіться, як гармонійно "сімка" вписується в українські пейзажі!

Купити

5. ВАЗ 21099 з повною упевненістю можна назвати самим престижним автомобілем радянського виробництва. Він ламається, іржавіє, виходить з ладу, але все одно залишається фаворитом серед українських водіїв. Щось є в цьому авто, за що його люблять цілі покоління. 

Оголошення про продаж ВАЗ 21099 фото

6. "Вісімка" - це мрія кожного автоспортсмена! Вона легка і маневрена, тому ви завжди зможете знайти місце, щоб припаркуватися. ВАЗ 2108 - це трьохдверний хетчбек із дуже комфортними передніми сидіннями і максимально незручними задніми. Якщо ви водій-інтроверт, вибирайте "вісімку" і не переживайте, що знайомі попросять їх кудись підвезти. Власники ВАЗ 2108 і зовсім говорять про цю машину "сів - і поїхав". Ви можете знайти оголошення про продаж відповідної вам "вісімки" серед 2 832 варіантів на сайті

Купити
Купити білу

Є навіть оголошення про продаж тюнінгованих моделей, як ця “ластівка”. Повірте, колишні власники в прямому сенсі відривають від серця такі моделі:

Тюнінгована жовта
7. З моменту своєї появи на ринку задньопривідний седан ВАЗ 2105 так і не зміг завоювати популярність серед автомобілістів. Проте, "п'ятірка" відповідала європейській моді 80-х років, тому цілком успішно експортувалася. Це, напевно, всі переваги цієї моделі перед "братами по конвеєру". Втім, українці все одно купують "п'ятірку", адже ця модель відмінно підходить під класичне поняття "засоба пересування". Її також можна прикрасити в кращих традиціях вітчизняного автотюнінгу.

Тюнінгована

Оголошення про продаж тюнінгованої

Попередня стаття Визначаємо несправності по зносу шин
Визначаємо несправності по зносу шин
Карантин не перешкода: уряд дозволив автосалонам працювати
Наступна стаття Карантин не перешкода: уряд дозволив автосалонам працювати

Популярні новини