Огляд тест-драйву: BMW X6 2021

2 лютого 2021

BMW X6 2021 року - гідний уваги розкішний позашляховик. У X6 люксовий інтер'єр, комфортні сидіння, безліч стандартних технологій і функцій безпеки, а також досить зручна інформаційно-розважальна система. Позашляховик виглядає спортивним і впевненим, лінійка двигунів з турбонаддувом забезпечує більш ніж достатньо потужності для більшості ситуацій.

Новий БМВ Х6 2021 року на AutoMoto.ua

Проте найяскравіша особливість X6 - його похила лінія даху - можливо, є причиною його найбільших недоліків. Ця особливість може здатись родзинкою, але, з іншого боку, місця на задньому сидінні і в багажнику виявиться менше, ніж у більшості інших однокласників. 

Нове в 2021 році 

  • функція Android Auto стала стандартною, 
  • в моделі 40i доданий 48-вольта гібрид. 

Кому варто купити? 

BMW X6 2021 року створено для покупців, яким потрібен розкішний кросовер середнього розміру зі спортивною естетикою. Крім того, BMW очолив рух позашляховиків-купе оригінальним X6 і впевнено захищає свою частку ринку. У БМВ X6 не тільки розкішний салон і відмінні манери водіння, але і набір швидких і досконалих трансмісій. Незалежно від рівня продуктивності, X6 2021 - машина для людей, які хочуть бути помітними.

Нове або б/у авто? 

Між X6 2020 року і моделлю 2021 років є дві основні відмінності. Перша: Х6 2021 року - перший автомобіль з Android Auto. Друга: BMW додає м'яку гібридну систему до моделей sDrive40i і xDrive40i.

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Купити BMW 6 2021 року або старішу модель залежить від того, наскільки вам важливий гібрид і можливість інтеграції зі смартфоном.

BMW X6 або Mercedes-Benz GLE Coupe

Mercedes-Benz GLE - розкішний позашляховик-купе. Обидва автомобілі мають високі характеристики двигуна, хорошу керованість, відмінне буксирування і багато аналогічних характеристик і функцій. GLE відрізняється плавним ходом, розкішними матеріалами салону і найкращим в своєму класі прогнозованим рейтингом надійності. З іншого боку, у X6 трохи простіший у використанні сенсорний екран, а його початкова ціна помітно нижче GLE. Врешті-решт, обидва варіанти достойні в цьому сегменті.

BMW X6 або Q8 Audi

Audi Q8 є ще одним міксом купе і SUV в цьому класі. Як і X6, Q8 має лінійку потужних двигунів, відмінну маневреність, зручні сидіння та аналогічний об'єм вантажного простору. Обидва автомобілі отримали досить зручні інформаційно-розважальні системи. Q8 може похвалитися дорожчим інтер'єром в футуристичному стилі, але X6 коштує трохи менше і має кращу прогнозовану надійність. Проведіть тест-драйв обох авто, щоб зробити правильний вибір. 

Салон

BMW X6 - дворядний п'ятимісний позашляховик. Передні сидіння мають хорошу амортизацію, зручну підтримку і забезпечують досить місця для голови і ніг навіть для високих пасажирів. Передній огляд хороший, але задній і бічний огляд обмежений вузькими вікнами і покатим дахом. Купеподібний дах "краде" простір над головою задніх пасажирів.

БМВ Х6 має розкішний салон. Шкіряна оббивка і підігрів передніх сидінь входять в стандартну комплектацію. Опції включають вентильовані і масажні передні сидіння, підігрів передніх підлокітників, підігрів рульового колеса, підігрів задніх сидінь, задні сонцезахисні козирки та спортивні сидіння M Sport з великими бічними валиками.

BMW X6 має 775 літрів вантажного простору з вертикальними задніми сидіннями і 1680 літрів зі складеними сидіннями. Цього місця достатньо для декількох валіз або великої кількості сумок з покупками. Однак через низьку лінії даху складно розмістити громіздкі предмети.

Новий BMW X6 2 021 оснащений останньою версією інформаційно-розважальної системи BMW iDrive з широким 12,3-дюймовим сенсорним екраном, встановленим високо на приладовій панелі. Цей дисплей легко читається, графіка чітка, а система швидко реагує на введення. Ви також можете керувати мультимедіа через сенсорну панель на центральній консолі або фізичними кнопками на приладовій панелі та кермі. Такий надлишок елементів управління спочатку лякає, але, якщо трохи попрактикуватися, стане ясно, що компоновка зручна для користувача. Популярні додатки Apple CarPlay і Android Auto також входять в стандартну комплектацію.

Однак не все працює гладко. Наприклад, система розпізнавання жестів рук - це швидше “фішка”, ніж користь. Вона дозволяє користувачам управляти такими функціями, як радіо, одним рухом руки або пальця, але має тенденцію невірно інтерпретувати команди або взагалі не зчитувати.

Відео тест-драйв BMW X6 2021 року

Технічні характеристики 

BMW X6 2021 року пропонує покупцям вибрати відповідні технічні характеристики. Стандартно позашляховик поставляється з шестициліндровим двигуном з турбонаддувом потужністю 335 кінських сил, 48-вольтовою гібридною системою, восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і заднім приводом. Повний привід опціональний. Двигун 40i працює плавно, справляє враження потужного і дозволяє легко набрати швидкість. Розгін до 100 км/год займає всього 5,3 секунди. 

Коробка передач теж викликає захват. Вона швидко, але плавно перемикає передачі, забезпечуючи високу прохідність на шосе.

Якщо ви хочете більше продуктивності, вибирайте M50i і його 523-сильний V8. Цей двигун з подвійним турбонаддувом може розігнати X6 з нуля до 100 км/год на годину за 4,1 секунди з глибоким звучним гарчанням. Реакція дросельної заслінки також миттєва, і двигун завжди напоготові викластись на максимум.  

Під капотом X6 M ви можете знайти яскраву 600-сильну версію цього двигуна, яка розганяє позашляховик до 100 км/год за 3,8 секунди.

Моделі BMW X6 sDrive40i і xDrive40i витрачають 11/9 л/100 км по місту/шосе і 11/9.5 л/100 км по місту/шосе, відповідно. Це хороші показники економії для розкішного позашляховика середнього розміру. Модель M50i вимагає пристойні 14.7 л/100 км в місті і 10.7 л 100 км на шосе. X6 M демонструє ще більшу витрату: 18/13 л/100 км. 

BMW X6 здається надзвичайно маневреним і впевненим для такого великого і важкого позашляховика. X6 впевнено рухається звивистими дорогами з мінімальним нахилом кузова, гальма забезпечують сильне і лінійне гальмівне зусилля, а рульове управління швидке.

При правильному оснащенні BMW X6 може буксирувати до 3250 кг.

Безпека

У стандартній комплектації БМВ Х6 ви отримаєте такі функції безпеки: камера заднього виду, передній і задній парктронік, моніторинг сліпих зон, попередження про лобове зіткнення, автоматичне екстрене гальмування, попередження про виїзд з смуги руху, адаптивні поворотні фари, автоматичне дальнє світло фар, контроль втоми водія, розпізнавання дорожніх знаків.

Доповнити список можна системою паркувальних камер кругового огляду, системою допомоги при паркуванні без допомоги рук, проекційним дисплеєм, адаптивним круїз-контролем.

Розміри і вага 

BMW X6 має довжину 4.93 м. Його споряджена маса складає від 2158 до 2438 кг.

Можливі комплектації 

БМВ X6 в 2021 році випускається в трьох комплектаціях: 40i, M50i і M. Кожен модифікація додає трохи більше потужності і кілька додаткових стандартних функцій.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Renault Megane 2021
Купити Рено Меган 2021 року на AutoMoto.ua
Новий кросовер Honda Pilot 2021 на AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Honda Pilot 2021