Огляд тест-драйву: BMW X7 2021

16 квітня 2021

BMW X7 2021 року - це найбільший позашляховик бренду. Автомобіль, безсумнівно, відрізняється висококласною атмосферою і вражаючими характеристиками. За роздутою решіткою радіатора трьохрядного позашляховика ховаються 3 відмінних варіанти двигуна з турбонаддувом. У той час як стандартної рядної шістки з 335 к.с. цілком достатньо, є ще потужний V8, який видає або 523, або 612 к.с. Щоб отримати більше, можете замовити Alpina XB7. Вона коштує майже вдвічі дорожче, ніж базова модель, але вона того варта. 

Купити новий автомобіль БМВ Х7 на автобазарі AutoMoto.ua

Проте краса позашляховика BMW X7 в тому, що у кожної комплектації є зручний і тихий салон, а також безліч розкішних зручностей і систем допомоги водієві. 

Нове в 2021 році 

  • дебют моделі Alpina XB7;
  • в стандартну комплектацію додані Android Auto, дистанційний запуск, підігрів передніх підлокітників і рульового колеса; 
  • знята з виробництва версія xDrive50i, пакет Off-Road і система нічного бачення.

Кому варто купити? 

Новий BMW X7 2021 року поставляється з довгим списком стандартного обладнання, пропонує чудову продуктивність і достатньо простору для всієї родини. Як і майже у всіх моделях BMW, існує широкий спектр опцій і пакетів, які дозволяють додавати певні функції за порівняно невелику доплату. Вам сподобається автомобіль, якщо ви шукаєте розкішний, місткий і потужний позашляховик з хорошою керованістю. 

Нове або б/у авто? 

Найбільшою зміною для BMW X7 2021 року є поява високопродуктивної моделі Alpina XB7. Alpina - це окрема компанія, яка виробляє переналаштовані версії автомобілів BMW. BMW X7 отримав 612-сильний двигун V8 з подвійним турбонаддувом, інші покращення технічних характеристик і унікальний стиль.

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Також в 2021 році X7 вперше пропонує сумісність з Android Auto, поряд зі стандартним дистанційним запуском, підігрівом передніх підлокітників і рульового колеса. Крім того, BMW припинила випуск моделі X7 xDrive50i середнього рівня, а також пакету Off-Road і опцій нічного бачення.

Краще купити BMW X7 2021 року, щоб отримати всі оновлення. 

BMW X7 або Mercedes-Benz GLS

BMW X7 і Mercedes-Benz GLS - прямі конкуренти. Вони схожі між собою розкішним інтер'єром, майже ідентичним об’ємом багажника і третім рядом сидінь. Навіть лінійки їх двигунів аналогічні: X7 видає від 335 до 612 "конячок", а GLS - від 362 до 603. У Mercedes краща керованість, в той час як інформаційно-розважальні функції BMW трохи простіші. Протестуйте обидва автомобілі перед покупкою. 

BMW X7 або Audi Q7

Audi Q7 - менший автомобіль, ніж БМВ X7, тому має менше вантажного простору і тісний третій ряд. Однак це помітно відбивається на ціні - Ауді обійдеться на пару десятків тисяч доларів дешевше. Позашляховик від Audi відомий спритною керованістю і динамікою, незважаючи на меншу потужність, ніж у BMW (від 248 до 500 к.с. проти 335 і 612 у X7). Вибір між цими двома висококласними автомобілями залежить від вашого бюджету, особистих уподобань і пріоритетів. 

Салон

Авто БМВ Х7 стандартно обладнано трьома рядами сидінь для семи пасажирів: багатомісним сидінням другого ряду і двома сидіннями третього ряду. Ви можете вибрати капітанські крісла середнього ряду і зменшити місткість до шести. 

У салоні позашляховика чекають стандартні дрібниці, такі як підігрів передніх сидінь і підлокітників. Ви можете підняти градус розкоші за допомогою вентиляції та функції масажу, а також поліпшити комфорт багатоконтурними передніми сидіннями з декількома додатковими регулюваннями.

Задні двері широко відкриваються, що полегшує вхід і вихід з салону. Другий ряд здається майже таким же просторим, як і передній. Стандартне багатомісне сидіння ускладнює посадку в третій ряд. Між окремими капітанськими кріслами пройти набагато простіше. 

Останні сидіння краще залишити невисоким пасажирам або дітям, так як простір для ніг залишає бажати кращого.

Дизайн лінійки X7 відрізняється гостротою і сучасністю. Всі матеріали першокласні, представлений довгий список комбінацій для персоналізації. Ви можете вибрати один з безлічі акцентів з натурального дерева і глянцевого чорного або матового металу. 

BMW X7 2021 року пропонує багажник об'ємом 360 літрів за сидіннями третього ряду. Цей показник аналогічний розміру багажників деяких невеликих автомобілів або седанів, але він поганий для класу розкішних великих позашляховиків. 

Ви можете повністю скласти останній ряд, щоб звільнити 1325 літрів простору. Сидіння другого ряду також опускаються, але під кутом, і створюють максимальний простір в 2560 літрів. Стандартні двері багажного відділення доповнені електроприводом для відкривання без допомоги рук.

Новий позашляховик X7 оснащений інформаційно-розважальною системою BMW iDrive, розміщеної на 12,3-дюймовому сенсорному екрані. Сенсор швидко реагує на введення. Поворотна ручка і кілька чітко визначених фізичних кнопок на центральній консолі служать альтернативним способом управління системою. Коли ви починаєте працювати з інформаційно-розважальною системою, вона може перестати подобатись. Однією з додаткових функцій є управління жестами. Це не завжди працює так, як задумано, і перетворюється у велику перешкоду для простих завдань.

Відео тест-драйв BMW X7 2021 року

Технічні характеристики 

BMW X7 xDrive40i в стандартній комплектації оснащується дуже тихим рядним шестициліндровим двигуном потужністю 335 к.с. з турбонаддувом. Незважаючи на те, що споряджена маса базової моделі складає майже 2450 кг, цей мотор змушує позашляховик рухатися швидко. Помітного турбо-лага немає, а потужність залишається стабільною при прискоренні. БМВ Х7 набирає розгін до 100 км/год швидше, ніж за 6 секунд. Стандартна восьмиступінчаста автоматична коробка передач працює з такою ж досконалістю, забезпечуючи плавне перемикання передач.

Якщо ви шукаєте більшу порцію адреналіну, розгляньте BMW X7 M50i і його 523-сильний двигун V8 з подвійним турбонаддувом. У нього хрипкий звук вихлопу і ще різкіше прискорення: 4,5-секундний спринт з нуля до сотні. 

Новинка 2021 року - високопродуктивна модель Alpina XB7. Тюнери використовували двигун M50i та збільшили його продуктивність до 612 "конячок". В результаті XB7 став одним із найпотужніших позашляховиків на ринку. BMW і Alpina стверджують, що доопрацьований БМВ Х7 має достатньо потужності, щоб розігнатися з нуля до 100 км/год за 3.6 секунди і їхати з максимальною швидкістю 290 км/ч.

Базовий X7 2021 року витрачає 10.7 л на сотню в комбінованій поїздці. І X7 M50i, і Alpina XB7 явно менш економічні. Їх витрата складає близько 13.1 л/100 км.  

Безпека

Новий БМВ Х7 2201 року ще не тестували на аварійність. Дорогі або високопродуктивні автомобілі часто не проходять оцінку безпеки. Але, це не означає, що модель БМВ позбавлена сучасних помічників водія. Кожен позашляховик оснащений безліччю технологій безпеки і асистентами.

Розміри і вага 

Найбільший позашляховик від БМВ має кузов довжиною 5.18 м. BMW X7 в повній комплектації важить від 2450 до 2658 кг. Маса машини з пасажирами і багажем становить 3170-3320 кг. 

Можливі комплектації 

BMW X7 2021 року випускається в трьох комплектаціях: xDrive40i, M50i і Alpina XB7. Основна відмінність між моделями полягає в двигуні потужністю від 335 до 612 кінських сил. Всі версії X7 стандартно поставляються з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і повним приводом.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Volkswagen Passat 2021
Купити новий автомобіль Фольксваген Пассат 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Купити новий автомобіль Форд Рейнджер 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Ford Ranger 2021