Огляд тест-драйву: Buick LaCrosse 2019

11 жовтня 2019

Великий і вишуканий Buick LaCrosse має той набір якостей і характеристик, який змусить багатьох людей звернути на нього увагу. Седан може похвалитися сучасними технологіями типу Wi-Fi і інтеграції смартфонів та потішити аспектами простору і надійності. Останнє покоління, яке було представлено на 2017 модельний рік, вирізняється ще й елегантним дизайном. Суперниками LaCrosse 2019 вважаються Kia Cadenza, Nissan Maxima, Toyota Avalon і Lexus ES. Але творіння Buick має одну суттєву перевагу, йому доступна система повного приводу. Між тим, нарікання покупців може викликати факт того, що з LaCrosse бажані елементи і функції є лише доступними, в той час як більшість виробників роблять їх стандартними.

Огляд тест-драйву: Buick LaCrosse 2019

Вам сподобається 

Якщо ви бачите себе за кермом розкішного седану, Buick LaCrosse 2019 гарантує всі необхідні елементи, включно з просторим, елегантним салоном і сучасними технологіями.

Вам може не сподобатися 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Якщо ви шукаєте рівень економії гібридного силового агрегату, то LaCrosse з його варіантом навряд чи стане найкращим у класі. Так, Lexus ES 300h є набагато більш економним.

Нове у 2019 році 

До лінійки приєдналася модель Sport Touring. Вона вирізняється індивідуальним дизайном 19-дюймових коліс, затемненою решіткою радіатора, 3.6-літровим V6 двигуном і автоматичною коробкою передач на дев’ять ступенів. Модель Premium отримала іонізатор повітря в салоні.

Враження від їзди 

Бренд має репутацію по створенню дещо старомодних автомобілів з плавною їздою і затишними салонами. Автомобіль Buick стовідсотково тихий, але якість ходу більше відповідає сучасним стандартам. Плавність рухів зберегли, додавши точність і контроль. Є моделі Buick з 20-дюймовими колесами і активною підвіскою, але очікується, що більшість покупців зосередиться на 18-дюймових колесах задля вищого комфорту пересування і можливості отримати задоволення від їзди. Позитивних вражень під час їзди додадуть передні сидіння, які при всій м’якості, гарантують надійну підтримку. Зіркою серед двигунів можна вважати 3.6-літровий V6 на 310 кінських сил. 

Найкращі характеристики 

Батьки починаючих водіїв будуть втішені системою безпеки, яка є стандартною для всіх LaCrosse 2019. Технологія «Teen Driver» надсилає повідомлення щодо манери руху молодого водія і дозволяє встановити ліміт швидкості і гучності аудіосистеми. Є можливість навіть заблокувати аудіосистему до того часу, як водій не пристебне пасок безпеки. 

Небезпека, яку відчуваєш власним тілом, це зовсім інший рівень. Завдяки системі «Safety Seat Alert», яка є стандартною для моделей Premium і Avenir 2019, водій відчуває вібрацію у нижній частині сидіння в разі виявлення загроз. Система навіть здатна виявити з якої сторони наближається небезпека і подати вібрацію з відповідного боку сидіння.

Детально про автомобіль Buick LaCrosse

Інтер’єр 

Якби при посадці у салон LaCrosse можна було щось написати, то скоріше за все це було щось типу «ласкаво просимо до притулку від зовнішнього світу». Принаймні, поки не буде увімкнено Wi-Fi. Як тільки зачиняються двері, опиняєшся у світі приємних матеріалів, включно з шкірою чи її замінником та дерев’яними акцентами, і елегантних форм. Елементи управління прості і зручні у користуванні. Заднє сидіння спокійно вміщує трьох дорослих пасажирів. Об’єм багажного відділення становить 425 літрів. 

Відео тест-драйв Buick LaCrosse 2019 року

Екстер’єр 

Низька і широка посадка, спокусливі вигини і вдало розміщені хромовані акценти дозволяють Buick LaCrosse виглядати саме так, як має виглядати флагман. Одразу видно авторитет. Приємне враження справляють ксенонові передні фари, світлодіодні задні фари, проста решітка радіатора зі стильним, схожим на крила, елементом та знайомі вирізи. Свій внесок роблять колеса з легкого сплаву діаметром від 18 до 20 дюймів.

Базова комплектація 

Седан Buick LaCrosse доступний у базовій, Preferred, Sport Touring, Essence, Premium і Avenir моделях. Базова модель постачається з 18-дюймовими колесами, двозонним автоматичним клімат-контролем, функцією доступу без ключа, кнопковим запалюванням, підігрівом бічних дзеркал, світлодіодними денними ходовими вогнями, ксеноновими передніми фарами з автоматичним вимкненням/увімкненням, активною системою придушення шуму, шкіряним кермом, Apple CarPlay/Android Auto, Bluetooth, 8.0-дюймовим сенсорним екраном, двома USB портами, супутниковим радіо, Wi-Fi, OnStar і аудіосистемою на 8 динаміків. Між тим, уникнення можливого зіткнення і моніторингу сліпих зон ви не отримаєте, поки не перейдете на дві моделі вище.

Опційне обладнання 

Система повного приводу доступна трьом моделям вищої комплектації, так само як V6 двигун і автоматична коробка передач на дев’ять ступенів. Люк даху і задня завіса з електроприводом, які є опціями для Sport Touring, стали стандартними для Avenir. До загального переліку опцій потрапили адаптивна підвіска, навігація, підігрів/масажна функція передніх сидінь, підігрів керма, автоматичне затемнення бічних дзеркал, перфорована шкіряна обшивка, аудіосистема «Bose» на 11 динаміків, більші колеса і проекційна приладова панель на вітровому склі. Адаптивний круїз-контроль з автоматичним екстреним гальмуванням і виявленням пішоходів стали складовими пакету, доступного тільки Premium і Avenir моделям. 

Під капотом 

Базовим у 2019 році є 2.5-літровий чотирьохциліндровий двигун на 194 кінських сили і 253 Нм у парі з електричним мотором. Компонується він шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід на передні колеса. Витрата пального перебуває на рівні 9.4 л/100км у міському, 6.7 л/100км у заміському і 8.2 л/100км у змішаному циклах. Як альтернатива пропонується 3.6-літровий V6 двигун на 310 кінських сил і 382 Нм. У пару йому дісталася дев’ятиступінчаста автоматична коробка передач. Витрачає седан 11.2 л/100км у місті, 7.9 л/100км за його межами і 9.8 л/100км у середньому.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Buick Encore 2019
Огляд тест-драйву: Buick Encore 2019
Огляд тест-драйву: Honda Passport 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Honda Passport 2019