Огляд тест-драйву: Honda Passport 2019

15 жовтня 2019

Сучасний Honda Passport це п’ятимісний кросовер, який розташувався між меншим CR-V і більшим Pilot. Стилізований і оснащення для клієнта, який любить пригоди, Passport стандартно має привід на передні колеса з можливістю отримати повний. Компактний Passport дуже нагадує Pilot, він так само отримав набір безпеки «Honda Sensing». Місця в салоні достатньо. Бонусом стане помірний апетит щодо пального. Продуктивний 3.5-літровий V6 у парі з автоматичною коробкою передач на дев’ять ступенів чудово підходить кросоверу. Моделі з повним приводом отримали систему векторизації крутного моменту з декількома режимами задля покращення можливостей.

Огляд тест-драйву: Honda Passport 2019

Вам сподобається 

Невеликий Honda Passport 2019 припаде до смаку азартним людям, які люблять залишати межі міста і проїхатися бездоріжжям. Вподобають його і ті, хто цінують безпеку, адже усі моделі стандартно оснащені набором «Honda Sensing». Крім того, він добре вписується у місто зі своїми компактними розмірами.

Вам може не сподобатися 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Якщо ви любите випробувати автомобіль на справжньому бездоріжжі, вам знадобиться варіант із роздатковою коробка з понижуючою передачею. Стандартні 20-дюймові колеса Passport виглядають стильно і спортивно, але вони не тільки не покращують переміщення по звичайним дорогам, а й не сприяють кращим можливості їзди по бездоріжжю.

Нове у 2019 році 

Кросовер Honda 2019 став абсолютною новинкою від бренда і зайняв вакантне місце між CR-V і Pilot.

Враження від їзди 

Просторий, зміцнений кросовер отримав лише один 3.5-літровий V6 двигун на 280 кінських сил і 355 Нм. На відміну від позашляховиків, єдина мета яких це їзда по бездоріжжю, на асфальтованих дорогах Honda Passport гарантує цивілізовані манери ходу і плавність рухів. Автоматична коробка передач відзначається плавністю і швидкістю роботи. Подача потужності лінійна і безперебійна. Рульове управління трохи більш спортивне, точне і зосереджене, ніж у Pilot. Салон залишається тихим за будь-яких умов. Загалом, водійський досвід дуже приємний. Завдяки системі повного приводу з векторизацією крутного моменту і декільком режимам Honda Passport має непогані здібності їзди по бездоріжжю. Така ж система є у Pilot, але зі збільшеним кліренсом і більш продуманим підходом, саме у Passport вона працює краще. У водія є можливість спокійно проїхатися по піску, снігу чи болоту без небезпеки втрати контроль.

Найкращі характеристики 

Менший Honda Passport дуже нагадує Pilot, але пропорції у першого кращі. Він трохи коротший, що помітно здебільшого ззаду, але в той самий час ширший і вищий.

Система повного приводу у пару отримала векторизацію крутного моменту і декілька режимів, що позбавляє майже всіх турбот людину, яка опиниться за кермом.

Детально про автомобіль Honda Passport

Інтер’єр 

Вантажний простір Passport можна назвати як продуманим, так і більш ніж достатнім, при 2180 літрах, він обходить те, що пропонують Ford Edge, Hyundai Santa Fe і Nissan Murano. Під підлогою багажного відділення приховані можуть бути додаткові пластикові контейнери. Ідеальне місце для зберігання цінних і крихких речей, до речі, їх можна вийняти і почистити. Сам салон виглядає так, наче його просто перенесли з Pilot. Розробникам вдалося досягти правильного балансу сенсорних поверхонь і звичайних кнопок для ключових функцій. Базова модель Sport отримала 5.0-дюймовий монітор, але моделі вищої комплектації EX-L, Touring і Elite потішать 8.0-дюймовим сенсорним екраном з Apple CarPlay і Android Auto.

Відео тест-драйв Honda Passport 2019 року

Екстер’єр

Як неодноразово зазначалося, всередині і зовні Passport дуже подібний до Pilot, між тим, він на 15 см коротший при ідентичній колісній базі, приблизно на 2.5 см ширший і майже на стільки ж вищий. Що стосується інших відмінностей, то різкий кут заднього вікна додає спортивного відчуття, крім того, різниця полягає у використаному листовому металі. Стандартно кросовер їздить на 20-дюймових колесах. Виглядає Passport добре з вдалими пропорціями.

Базова комплектація 

Модельний ряд 2019 року Honda Passport складається з Sport, EX-L, Touring і Elite комплектацій. У базу всіх моделей 2019 року увійшли набір безпеки «Honda Sensing» і 20-дюймові колеса, які зазвичай є опцією для інших базових моделей суперників. Бажані на сьогодні Apple CarPlay і Android Auto увійшли у базу усіх моделей окрім Sport.   

Опційне обладнання 

Система повного приводу є опцією для всіх моделей окрім Elite. Іншими вартими уваги додатками стали пластикові контейнери багажного відділення, електропривод дверей багажника, функція відкривання без рук, люк даху, підігрів керма, підігрів і вентиляція передніх сидінь, склоочисники з сенсорами дощу, бездротова зарядка, навігаційна система і покращена аудіосистема.

Під капотом 

Єдиним для Passport став 3.5-літровий V6 двигун на 280 кінських сил і 355 Нм. Компонується він автоматичною коробкою передач на дев’ять ступенів. Привід стандартно на передні колеса. Витрата пального перебуває на рівні 11.8 л/100км у міському, 9.4 л/100км у заміському і 10.7 л/100км у змішаному циклах. З доступним повним приводом кросовер витрачає 12.4 л/100км у місті, 9.8 л/100км за його межами і 11.2 л/100км у середньому.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Buick LaCrosse 2019
Огляд тест-драйву: Buick LaCrosse 2019
Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz GLS-Class 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz GLS-Class 2019