Огляд тест-драйву: Cadillac Escalade 2019

25 червня 2019

Новий Cadillac Escalade не розмінюється на дрібниці. Це повноцінний, вишуканий позашляховик, який заявляє про свої позиції, пропонуючи чималу порцію хрому, шкіру оздоблення, великий 6.2-літровий V8 двигун і ледь не всі доступні на сьогодні автомобільні гаджети. Запропонований у двох конфігураціях, Escalade, за основу якого взяли Suburban, має все необхідне, щоб не поступитися Infiniti QX80, Land Rover Range Rover і Lexus LX. Але справжнім суперником Escalade можна вважати нового Lincoln Navigator, такий самий за розміром позашляховик з більшим запасом потужності, простору всередині і кращими краштестами. Незважаючи на той факт, що нове покоління Cadillac Escalade з’явилося у 2013 році, він не збирається здавати позиції і поступатися суперникам. 

Огляд тест-драйву: Cadillac Escalade 2019

Вам сподобається 

Сучасний Cadillac Escalade дійсно вражаючий, але до того ж здібний при здатності вміщати вісьмох пасажирів, буксирувати до 3.764 кг, розкішному салоні і новітній електроніці. Якщо ваш гараж достатньо великий, цей позашляховик вартий уваги.

Вам може не сподобатися 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Якщо вам не потрібні такий розмір, на ринку представлені чимало розкішних позашляховиків зі скромнішими габаритами, які не поступаються рівнем комфорту. А Mercedes GLS550 чи Lincoln Aviator стануть легшими у повсякденному використанні. Більш дружніми до навколишнього середовища може виявитися гібридний Land Rover Range Rover Sport. 

Нове у 2019 році 

У нинішньому році моделі Escalade отримали функцію відкривання багажника без рук з підсвіченою емблемою.

Враження від їзди

Виглядати він може загрозливо, особливо у порівнянні з іншими автомобілями, але опинившись за кермом Cadillac Escalade 2019, ви відчуєте наскільки він поступливий. Машина Cadillac Escalade вражає комфортом, легкістю управління, стабільністю і потужністю. Так, він великий, тому паркування або заїзд у невеликий гараж може стати випробуванням, але на дорозі позашляховик перетворюється на високий, вишуканий седан з вишуканими манерами ходу. 6.2-літровий V8 двигун володіє привабливою брутальністю. Недостачу потужності ви в принципі не можете відчути. Нова десятиступінчаста автоматична коробка передач добре пасує такому велетню, вражаючи плавністю. Система «Magnetic Ride Control» творить дива з перетворення дорожніх нерівностей на ідеальне покриття. Підсилення рульового управління ненав’язливе. Додайте доступну систему повного приводу, і Escalade стає майже невразливим для зовнішніх чинників.

Найкращі характеристики 

Паралельне паркування не дуже просте саме по собі, а додайте сюди майже 580 см автомобіля, і завдання стає жахливим. На щастя, система «Automatic Park Assist» входить у базу моделей Cadillac. Варто лише обрати місце і ультразвукові датчики виконають необхідне управління, в той час як водієві залишиться керувати педалями і перемикачем передач. 

Усі Escalade включають передні сидіння з чисельними режимами налаштування, підігрівом і охолодженням, але модель Platinum пропонує масажну функцію. Використовуючись в тандемі з налаштуваннями підігріву, сидіння гарантують розслабляючий сеанс. 

Детально про автомобіль Cadillac Escalade 

Інтер’єр 

Інтер’єр Cadillac Escalade 2019 пропонує неймовірну кількість внутрішнього простору, зокрема у версії ESV з трьома рядами сидінь. М’яка шкіра вкриває сидіння, в той час як дерев’яні вставки і вишукана електроніка прикрашають приладову панель. З варіантом суцільного сидіння другого ряду Escalade вміщує вісьмох людей. Хоча більш очевидним стає варіант з двома капітанськими кріслами другого ряду, який полегшує доступ до сидінь третього ряду. Третій ряд можна повністю скласти, але це створює невеликий підйом позаду, що вимагає незначного підняття речей при завантаженні. Вантажний об’єм з другим і третім складеними рядами становить 2661 літри у стандартних версіях і 3398 літри у Escalade ESV. 

Відео тест-драйв Cadillac Escalade 2019 року

Екстер’єр 

Ви не зможете пройти повз нову, масивну решітку радіатора Escalade, а от активні повітряні затвори, які розташовані за нею і покликані покращувати аеродинаміку і знижувати рівень витрати пального, не побачити легко. Виграє позашляховик і від світлодіодних головних фар з чотирма кристалами, які виконують роль дальнього світла і гарантуючи яскраве освітлення. Довгі, вертикальні задні фари теж використовують світлодіоди, що спрощує процес пошуку і ідентифікації Escalade на дорозі у погану погоду. Встановлений задля покращення аеродинаміки, задній спойлер не лише додає спортивного духу, а й приховує задній склоомивач. При 569 см Escalade ESV на 60 см довший за стандартних версій.  

Базова комплектація 

Стандартними елементами нового Escalade стали 12 режимів налаштування сидінь, 20-дюймові алюмінієві колеса, вкриті хромом, система «Magnetic Ride Control» і функція відкривання багажника без рук. Привабливості моделям додають дистанційний запуск, клімат-контроль трьох зон, змінна приладова група, електропривод третього ряду, підігрів і охолодження передніх сидінь, передні і задні датчики паркування, склоочисники з сенсорами дощу, камера кругового огляду, система «Automatic Park Assist», Apple CarPlay і Android Auto, аудіосистема «Bose Centerpoint» з 16 динаміками, точка Wi-Fi, навігація, рульова колонка, яка налаштовується по куту і вильоту, і шкіряне кермо з підігрівом. 

Опційне обладнання 

Система попередження про виїзд за межі смуги руху, система допомоги руху по смузі, адаптивний круїз-контроль, попередження про виникнення сліпих зон збоку, попередження про перехресний рух, покращена гальмівна система і 22-дюймові колеса доступні Cadillac Escalade. Модель Platinum постачається з шкірою «Nappa», замшевою обшивкою стелі, 18-режимами налаштування передніх сидінь з клімат-контролем з масажною функцією. Також доступними стали проекційна приладова панель не вітровому склі, люк даху, розважальна система для задніх сидінь з 9.0-дюймовим екраном, бездротові навушники і дистанційне управління. Моделі Platinum до всього можуть похвалитися унікальною, хромованою решіткою радіатора, підніжками з електроприводом і шкіряною приладовою панеллю і консоллю. 

Під капотом 

Єдиним для всіх моделей Escalade став 6.2-літровий V8 двигун на 426 кінських сил і 623 Нм. Стандартно пару йому складає восьмиступінчаста автоматична коробка передач. Привід на задні колеса. Розгін до сотні відбувається за 6.7 секунд. Витрата пального становить 15.7 л/100км у міському, 11.2 л/100км у заміському та 13.4 л/100км у змішаному циклах. З повним приводом розгін відбувається за той самий час. Витрата пального зростає до 17.1, 9.9 і 12.6 л/100км відповідно. З новою десятиступінчастою автоматичною коробкою позашляховик витрачає 16.8 л/100км у місті, 10.2 л/100км за його межами і 13.5 л/100км у середньому. З повним приводом варто очікувати показників на рівні 16.8 л/100км у міському, 10.7 л/100км у заміському і 13.7 л/100км у змішаному циклах.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Tesla Model 3 2019
Огляд тест-драйву: Tesla Model 3 2019
Огляд тест-драйву: Tesla Model S 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Tesla Model S 2019