Огляд тест-драйву: Chery Kimo 2020

25 червня 2020

Chery Kimo - це ідеальний міський автомобіль, який із роками не втрачає актуальності і залишається затребуваним на ринку за рахунок доступної ціни і гідних технічних характеристик.

Огляд тест-драйву: Chery Kimo 2020

Нове в 2020 році

  • Новий дизайн
  • Розробка спільно з компаніями Chrysler і Bertone

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Chery Kimo варто купити молодим водіям, які шукають компактний, економний і недорогий автомобіль для щоденних поїздок по місту. Chery Kimo відмінно маневрує у потоці, а завдяки невеликим розмірам може з легкістю припаркуватися навіть на завантаженій стоянці.

Нове або б/в авто?

Chery Kimo був розроблений спільно з американським автовиробником Chrysler Group і італійською компанією Bertone, тому відрізняється оформленням екстер'єру та інтер’єру від попередників. Незважаючи на вклад іноземних фахівців у виробництво нової моделі, її вартість залишилася звично низькою.

Автомобіль Chery Kimo випускається з 2007 року і за цей час отримав безліч значних змін у технічному оснащенні та дизайні. Машини 2020 р.в. істотно перевершують старіші моделі в безпеці і комфорті, тому про економію і мови бути не може - вибирайте нову Chery Kimo.

Chery Kimo або Chevrolet Aveo?

Chery Kimo поступається Chevrolet Aveo в потужності мотора і можливостях на дорозі, але має економну витрату палива. Крім того Chevrolet Aveo просторіший, а значить комфортніший під час тривалих подорожей на машині. В даному порівнянні Chevrolet перемагає практично за всіма параметрами, але коштує трохи дорожче, ніж Chery. Остаточний вибір залежить від умов експлуатації автомобіля, вашого бюджету і особистих переваг.

Chery Kimo або Chery QQ?

Chery Kimo і Chery QQ багато в чому відрізняються, незважаючи на те, що ці два авто побудовані на спільній платформі. Головна перевага Chery Kimo перед QQ - продуктивний і економний двигун. Крім того Kimo доступний із комплектом необхідних функцій безпеки і допомоги водієві. З огляду на перелічені відмінності, краще зробити вибір на користь Chery Kimo.

Салон

Chery Kimo вміщує 5 осіб. Салон моделі перевершує всі очікування - незважаючи на недорогі матеріали і тканинну оббивку, дизайн виглядає сучасно і стильно. Попри невеликі розміри, цей автомобіль досить просторий і комфортний навіть під час тривалих поїздок.

Об’єм багажника моделі становить 325 л і трохи більше 950 л зі складеними сидіннями другого ряду. Це прекрасні показники для класу компактних легкових транспортних засобів.

Інформаційно-розважальна система Chery Kimo максимально проста і повністю відповідає ціні - тут немає широких сенсорних екранів або сучасного обладнання. На панелі приладів розташований дисковод, аудіосистема і USB-порт.

Технічні характеристики

Chery Kimo обладнаний 1.3-літровим мотором потужністю 83 кінські сили - цього більш ніж достатньо для подорожей по місту. Автомобіль можна оснастити п'ятиступінчастою автоматичною або роботизованою коробкою передач на вибір.

Витрата палива Chery Kimo 2020 року становить 6.5 л на 100 км у міських умовах і 4.5 л на шосе.

Цей автомобіль без проблем розвиває швидкість до 120 км/год, але голосно працює на великих швидкостях.

Безпека

Новий Chery Kimo поставляється з двома подушками безпеки, центральним замком, гідропідсилювачем керма, системою водіння ABS, парктроніком та протитуманними фарами.

Розміри і вага

Chery Kimo 2020 року становить 3,7 м в довжину. Його вага дорівнює 1040 кг.

Можливі комплектації

Chery Kimo доступний у єдиній комплектації з 1.3-літровим чотирициліндровим двигуном і приводом на передню вісь. Модель обладнана подушками безпеки, центральним замком, системою ABS, протитуманними фарами і парктроніком, а також поставляється з литими дисками.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Lexus LX 2020
Огляд тест-драйву: Lexus LX 2020
Огляд тест-драйву: Lexus UX 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Lexus UX 2020