Огляд тест-драйву: Chevrolet Silverado 2019

1 липня 2019

Масивний Chevrolet Silverado 2019 став одним з найкраще продаваних пікапів, зокрема у США. Все завдяки продуманій зовнішності, хорошому запасу потужності, надійності, затишку і комфорту. Для традиційного, повноцінного пікапу Silverado у 2019 підготували ряд технологій, все задля того, щоб зробити Chevy відповідним сучасним вимогам. Крім того, автомобіль став легшим, просторішим і більш економним. Сегмент, в якому перебуває Silverado, поповнився такими гідними варіантами, як нові Ram 1500 і GMC Sierra, на своєму місці і відомий Ford F-150, який постійними покращеннями задає дуже високу планку. Новий Silverado все ще асоціюється з вантажівкою від Chevrolet, але новий дизайн підносить його на інший рівень.

Огляд тест-драйву: Chevrolet Silverado 2019

Вам сподобається 

Сучасний Silverado пропонує широкий перелік двигунів, включно з турбодвигунами, найкращий вантажний простір серед варіантів з вкороченим кузовом, і затишний, просторий салон і розумною системою зберігання. Здібності як завжди на висоті, а нові технології спрощують процес буксирування.

Вам може не сподобатися 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Відповідно до відомого вислову, Chevrolet Silverado хапається за все, але ні у чому найкращим не став. Це хороший, повсякденний пікап, який помітно покращили, але інші представники класу мають вищий рейтинг буксирування, більш вишуканий салон і сучасніші технології. 

Нове у 2019 році 

Все почалося з встановлення нової платформи, яка стала довшою і легшою, ніж у попередніх Silverado. Пікап не втратив своїх здібностей, додавши внутрішнього простору і покращивши показники економії пального. Представлені нові двигуни і варіанти трансмісій. 

Враження від їзди 

Нам пощастило опинитися за кермом Chevrolet Silverado з 5.3-літровим і 6.2-літровим V8 двигунами. 5.3-літровий варіант гарантував достатній запас потужності, а оскільки пікап Chevrolet Silverado став легшим, то це позитивно відобразилося на його швидкості і спритності. Свій внесок зробила коробка передач, яка нині тішить швидшою реакцією. Помітне покращення у порівнянні з попередніми варіантами. Інший плюс це неможливість визначити початок роботи системи управління подачі пального. 6.2-літровий двигун відрізняється звуком роботи і, логічно, пропонує більше потужності. Але на грандіозну різницю очікувати не варто. Гарний варіант, але якщо вам не потрібно буксирувати більше 5.260 кг, вистачить і 5.3-літрового двигуна. Рухи автомобіля стали точнішими, крен кузова зменшився. Все, починаючи управлінням, закінчуючи гальмами, відчувається природно. Що стосується відчуттів при управлінні, Silverado здається меншим, ніж він насправді є. Творіння Chevrolet вже заробило репутацію затишного салону, і нові моделі не тільки підтвердили цей статус, а піднесли його на новий рівень. Характеристики Chevrolet Silverado задовольнять шанувальників масивних автомобілів. 

Найкращі характеристики 

Передбачено немало елементів допомоги для приєднання причепа. У водія є можливість контролювати тиск у шинах причепа і самостійно перевірити освітлення причепа, все завдяки додатку телефону. Доступна камера показує те, що знаходить позаду причепа. На додачу пропонується сигналізація на випадок від’єднання причепа поки пікап зачинений. 

Якщо ви вирішили розщедритися на 6.2-літровий двигун, насолоджуйтеся неймовірною трансмісією з десятьма передачами. Вона швидка, плавна і добре пасує Silverado. 

Детально про автомобіль Chevrolet Silverado

Інтер’єр 

Салон Silverado привабливий і виконаний зі смаком, але виглядає він все одно консервативно і не надто відрізняється від того, що пропонувалося раніше. Між тим, подовжена колісна база позитивно відобразилася на внутрішньому просторі. Салони попередніх моделей були тихими, нові Silverado стали ще тихішими. Передбачено чимало відсіків для зберігання, включно з комірками перед спинками задніх сидінь і під задніми сидіннями. Але керма, яке налаштовується по куту і вильоту, ви не знайдете в жодній з комплектацій. Крім того, найбільший сенсорний екран, який ви можете отримати, це на 8.0 дюймів. У Silverado немає адаптивного круїз-контролю. І, незважаючи на нові технології, моніторинг сліпих зон ніяк не контролює те, що відбувається позаду причепа. 

Відео тест-драйв Chevrolet Silverado 2019 року

Екстер’єр 

Пікап доступний у восьми комплектаціях, і у передній частині кожної є дві поперечини у колір кузова, які проходять у центрі решітки радіатора. Деякі моделі використовують велику кількість хрому, інші зосереджені на елементах у колір кузова, є варіанти з чорними акцентами, отож можна вибрати кількість хрому на власний розсуд. У центрі розмістилася емблема бренду. Обравши модель Trail Boss, покупець отримає вищий пікап завдяки піднятій підвісці і чорні колеса з ручками дверей.

Базова комплектація 

Базовою моделлю стала Work Truck з 4.3-літровим V6 двигуном, системою «Adaptive Fuel Management», шестиступінчастою автоматичною коробкою передач, дисковими гальмами і 17-дюймовими фарбованими колесами. Розраховувати можна також на вінілову або тканинну обшивку сидінь. Інформаційно-розважальна система Infotainment 3 з 7.0-дюймовим сенсорним екраном увійшла у базу всіх Chevrolet. Окрім цього, покупець може розраховувати на Bluetooth, Apple CarPlay/Android Auto і один USB порт. Аудіосистема працює через 6 динаміків. Кузов оснащений 12 вузлами кріплення вантажу і підніжками на задньому бампері. Функція доступу без ключа, обігрівач заднього скла, круїз-контроль стали опціями.

Опційне обладнання 

Окремо представлені 6.2-літровий V8 двигун, автоматична коробка передач на десять ступенів, пакет максимальної буксирувальної потужності і пакет для їзди по бездоріжжю Z71. Діаметр коліс зростає до 22 дюймів. Придбати можна камеру для трейлера. Моделям LT і вище доступний автоматичний стоп/старт. В якості опцій пропонуються 8.0-дюймовий сенсорний екран, аудіосистема «Bose» на 7 динаміків, камера навколишнього огляду, 15-дюймова проекційна приладова панель на вітровому склі, підігрів бічних дзеркал, підігрів передніх/задніх сидінь і керма, люк даху і бездротова зарядка. Модель Trail Boss отримала вищу на 5 см підвіску, задній диференціал з самоблокуванням, захисні пластини, шини для їзди по бездоріжжю і амортизатори Rancho. 

Під капотом 

Базовим став 4.3-літровий V6 двигун на 285 кінських сил і 413 Нм. Компонується він шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід стандартно на задні колеса. Як опція пропонується повний. Більше потужності пропонує 2.7-літровий чотирьохциліндровий турбодвигун на 310 кінських сил і 471 Нм. Цей силовий агрегат споживає 11.8 л/100км у міському, 10.2 л/100км у заміському і 11.2 л/100км у змішаному циклах. Як у попередньому випадку, стандартно привід задній, але пропонується повний. Але вирізняється Silverado 5.3-літровим V8 двигуном на 355 кінських сил і 519 Нм. Пару йому складають шестиступінчаста і восьмиступінчаста автоматичні коробки передач. З останньою витрата пального  становить 13.9 л/100км у міському, 10.3 л/100км у заміському та 12.4 л/100км у змішаному циклах. З повним приводом показники змінюються на 14.7, 10.7 і 13.1 л/100км відповідно. Двигун з шестиступінчастою механічною коробкою витрачає 15.7 л/100км у місті, 10.7 л/100км за його межами і 13.8 л/100км у середньому. Версії з повним приводом поглинуть 15.7, 11.2 і 13.9 л/100км відповідно. Верхню позицію силового переліку займає 6.2-літровий V8 двигун на 420 коней і 624 Нм. Тут мова йде про постійний повний привід. До того ж це єдиний двигун, який у пару отримав автоматичну коробку на десять ступенів. З ним пікап витрачає 14.7 л/100км у місті, 11.8 л/100км за його межами і 13.9 л/100км у середньому. 

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Tesla Model S 2019
Огляд тест-драйву: Tesla Model S 2019
Огляд тест-драйву: Ford Expedition 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Ford Expedition 2019