Огляд тест-драйву: Chevrolet Tahoe 2017

27 грудня 2017

Завдяки поєднанню стилю, просторого салону і сучасного обладнання, у Шевроле Тахо 2017-го року є всі шанси зберегти провідні позиції на ринку повнорозмірних позашляховиків. Щоб залишатися на вершині, автомобіль обладнали новітньою технікою і деталями, що зробило Chevrolet Tahoe 2017 найкращим серед своїх попередників. Виправдовуючи своє «звання» сімейного позашляховика, він вміщує до дев'яти пасажирів, утираючи носа будь-якому мінівену. До того ж, Тахо здатний відбуксирувати човен і пересуватися в умовах крайнього бездоріжжя. Однак, ці переваги затьмарює вартість автомобіля. Новий Nissan Armada має схожі характеристики і при цьому коштує на кілька тисяч доларів менше, те ж саме можна сказати і про Ford Expedition. І якщо Вам не потрібно буксирувати або пересуватися по бездоріжжю, будь-який 8-місний кросовер забезпечить більшу економію палива.

Огляд тест-драйву: Chevrolet Tahoe 2017

Chevrolet Tahoe є чимось середнім між повнорозмірним позашляховиком і найбільшим кросовером. Він може буксирувати до 3900 кілограм і пропонує V-подібний рядний восьмициліндровий двигун. Жоден з його легкових аналогів таким похвалитися не може. Проте Tahoe важко складати гідну конкуренцію таким суперниками як Ford Expedition і Nissan Armada. Він як і раніше прокладає собі шлях до вищого «ешелону» великих позашляховиків, пропонуючи комфортний просторий салон і хороші показники потужності. Новий Шевроле Тахо 2017-го модельного року представлений в комплектаціях Tahoe LS, Tahoe LT і Tahoe Premier.

Інтер'єр

Іноді навіть в приміщенні, де знаходиться дев'ять чоловік, буває тісно, ​​що вже говорити про салон автомобіля. Але всередині Тахо місця вистачає всім, і думки про дискомфорт не виникає. Він настільки просторий, що в лінійці General Motors більше нього тільки Chevrolet Suburban. Окремої похвали заслуговує багажне відділення виняткових розмірів і незрівнянні передні сидіння. М'які шкіряні (за бажанням) сидіння створені, щоб надавати підтримку спині і дарувати неймовірний комфорт пасажирам. Другий і третій ряд сидінь може автоматично складатися, тим самим значно збільшуючи вантажний простір. Третій ряд Тахо найкраще підходить дорослим невисокого зросту або дітям і підліткам. Кнопки, що розташовані в вантажному відсіку дозволяють швидко складати сидіння, щоб збільшити об’єм багажника. При складених сидіннях другого і третього ряду Тахо надає 2680 л вільного простору. У будь-якій комплектації, можна розраховувати на значні показники вантажопідйомності, тим не менш, максимальний об’єм все одно поступається близько 560 л великиму кросоверу Chevrolet Traverse.

Шикарний салон має безліч панелей c покриттям софт-тач, обрамлених красивою строчкою, яка надає внутрішній обробці автомобіля індивідуальний дизайн з ефектом ручної роботи. Салон виглядає сучасно завдяки елементам управління і простому у використанні сенсорному екрану мультимедійної системи MyLink, за допомогою якого здійснюється управління аудіосистемою, системою клімат-контролю, телефоном і навігаційними системами.

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

З роками ціна на повнорозмірні позашляховики продовжує зростати, і вартість Chevrolet Tahoe тепер може досягати і перевищувати 70 000 доларів. Проте, Chevrolet йде в ногу з часом, оздоблюючи інтер'єр якісними матеріалами та пропонуючи пристрої, на які розраховують покупці, які готові викласти за хороший позашляховик кругленьку суму.

Екстер'єр

При першому погляді на фірмову «краватку-метелик» на решітці радіатора відразу стає зрозуміло, що перед нами Chevrolet. Наступне, на що звертаєш увагу – 17-дюймові сталеві колеса, які відмінно показують себе на практиці незалежно від місцевості. Міцна конструкція нового кузова Шевроле Тахо 2017-го року відповідає його неповторному брутальному екстер'єру. Квадратні задні фари покращують загальний зовнішній вигляд і привабливість цього повнорозмірного позашляховика. Передні і задні вікна оснащені склоочисниками з системою автоматичного управління Rainsense для кращої видимості та безпеки. Ці додаткові штрихи справляють враження турботи і старанності команди Chevrolet.

Технічні характеристики

Ідея великого позашляховика по типу вантажівки може здатися застарілою, але не у випадку з Tahoe 2017 року. Chevrolet використовує останні досягнення в техніці, стилі і продуктивності, виходячи за межі можливостей автомобіля такого типу. Так, наприклад, Тахо доступна адаптивна підвіска Magnetic Ride Control (MRC), яка постійно «поглинає» удари, щоб зберігати комфортну і рівну їзду, незалежно від дорожніх умов. Тахо може буксирувати до 3900 кг при належній комплектації. Для такої продуктивності у нього непогана економія палива – до 12.4 л/100 км у комбінованому циклі.

Під капотом кожного Chevrolet Tahoe 2017 року знаходиться 5.3-літровий двигун V8, потужністю 355 кінських сил, від якого крутний момент 519 Нм може передаватися на чотири або дві осі автомобіля (2WD, 4WD). Тахо використовує високотехнологічну систему вприскування палива, яка збільшує економію палива і потужність, він також оснащений системою Active Cylinder Management, яка відключає при необхідності половину циліндрів, щоб скоротити витрату палива. Єдина доступна коробка передач – 6-ступінчаста автоматична, і, хоча до неї немає претензій, було б добре, щоб виробник запропонував відмінний 8-швидкісний варіант, доступний в деяких моделях Silverado.

Відео тест-драйв Шевроле Тахо 2017

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Honda FIT 2017
Огляд тест-драйву: Honda FIT 2017
Огляд тест-драйву: Dodge Challenger 2017
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Dodge Challenger 2017