Огляд тест-драйву: Chrysler Pacifica 2020

17 лютого 2020

Новий Chrysler Pacifica це чудовий мінівен. Він отримав продуктивний V6 двигун, збалансоване управління і хороший рейтинг надійності. Просторий салон оздоблено якісними матеріалами. Місця вистачить вісьмом людям. Окремої згадки вартує функціональність. Авто легко перетворюється з перевізника пасажирів на вантажний транспорт. В першу чергу дякувати за це треба сидінням «Stow ‘n Go», які можна сховати у підлогу. 

Огляд тест-драйву: Chrysler Pacifica 2020

Нове у 2020 році 

  • Спрощення модельного ряду

Кому варто купити? 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Сучасний Chrysler Pacifica стане гарним варіантом. Продуманий автомобіль гарантує приємну динаміку і чималий перелік оснащення. Між тим, перед прийняттям остаточного рішення, його варто порівняти з іншими представниками класу. Так, Toyota Sienna єдиний пропонує систему повного приводу, а Honda Odyssey порадує точнішим рульовим управлінням і більшим вантажним об’ємом.

Нове чи б/у авто? 

Компанія Chrysler випустила Pacifica як повністю оновлену модель на 2017 рік. У 2018 він отримав комплектацію L з 7.0-дюймовим сенсорним екраном, Android Auto і Apple CarPlay. На 2020 Chrysler навпаки спростили лінійку, відмовившись від L і LX комплектацій. За винятком цього змін не відбулося, тому сміливо можна обирати минулорічні моделі.

Порівняння з іншими авто/комплектаціями

Chrysler Pacifica чи Honda Odyssey?

Новий Honda Odyssey це один із самих достойних представників класу. У порівнянні з Pacifica він має більш точне рульове управління і споживає менше пального. Вищою якістю відрізняються його матеріали оздоблення салону. У Honda більше вантажного простору, але задля досягнення максимального показника, необхідно виймати сидіння. З Pacifica і його сидіннями «Stow ‘n Go» цього клопоту немає. 

Chrysler Pacifica чи Toyota Sienna?

Ще одним гарним варіантом є Toyota Sienna. Він отримав більше стандартного оснащення, ніж у Pacifica, до того ж це єдиний мінівен з повним приводом. Вантажного об’єму теж більше у Sienna. На противагу цьому Pacifica пропонує вищу якість матеріалів салону, більш плавну манеру ходу та кращу функціональність. На додачу Chrysler доступний як гібридна модель. 

Салон 

В залежності від конфігурації салон Chrysler Pacifica вміщує від семи до восьми людей. Базовими є тканинна обшивка і вісім режимів налаштування водійського сидіння. Покращити вигляд і статус салону можна завдяки доступним шкіряній обшивці, електроприводу сидіння переднього пасажира, підігріву і вентиляції передніх сидінь, підігріву другого ряду сидінь та системі сидінь «Stow ‘n Go». Також пропонуються шкіряне кермо і його підігрів. Загалом, внутрішнього простору вистачить усім, принаймні на перших двох рядах. Третій ряд традиційно тіснуватий. Передбачено чотири повних набори кріплень дитячих крісел LATCH. Інтер’єр мінівену вирізняється винятковою увагою до деталей і сучасним дизайном. Об’єм багажника з трьома рядами сидінь становить 915 літрів. Зі складеним третім рядом об’єм збільшується до 2478 літрів. Максимальний об’єм обмежується 3978 літрами. У базу усіх Pacifica входять 7.0-дюймовий сенсорний екран, Apple CarPlay, Android Auto, USB порт, Bluetooth, супутникове радіо і 6 динаміків стерео. Доступними є 8.4-дюймовий сенсорний екран, навігаційна система, 10.0-дюймові екрани для задніх сидінь, DVD програвач, стерео «Alpine» з 13 динаміками або «Harman Kardon» з 20 динаміками, HD радіо, точка Wi-Fi та люк у даху на дві панелі. 

Відео тест-драйв Chrysler Pacifica 2020 року

Технічні характеристики 

Єдиним для цього Chrysler став 3.6-літровий V6 двигун на 290 кінських сил і 353 Нм. Пару йому складає автоматична коробка передач на дев’ять ступенів. Привід на передні колеса. Витрата пального Chrysler Pacifica перебуває на рівні 13.0 л/100км у міському і 8.4 л/100км у заміському циклах. Як і більшість конкурентів, Pacifica має плавну манеру ходу. Виділитися допомагають потужні гальма і точне рульове управління. При входженні у повороти спостерігається мінімальний крен корпусу. Загалом, характеристики Chrysler Pacifica дозволяють йому бути взірцевим представником класу. 

Безпека 

Базова гарантія Pacifica покриває три роки або 57.936 км пробігу, гарантія на силовий агрегат розповсюджуються на п’ять років або 96.560 км пробігу. По проходженню усіх краш-тестів «Національне управління безпекою руху на трасах» США дало Pacifica 2020 п’ять з п’яти зірок. У базу мінівену входять моніторинг сліпих зон, попередження про перехресний рух позаду, камера заднього виду та задні сенсори паркування. Як опції пропонуються попередження про можливе зіткнення, автоматичне екстрене гальмування, система камер навколишнього огляду, автоматичні фари дальнього світла, передні і задні сенсори паркування, попередження про виїзд за межі смуги руху, допомога при паркуванні, адаптивний круїз-контроль та склоочисники з сенсорами дощу. 

Розміри 

Довжина Chrysler Pacifica становить 518 см. Вага обмежується 1.964 кг. 

Можливі комплектації 

Пропонується Pacifica 2020 у п’яти моделях: Touring, Touring L, Touring L Plus і Limited. Модель Touring постачається з інформаційно-розважальною системою Uconnect, 7.0-дюймовим сенсорним екраном, Apple CarPlay і Android Auto, Bluetooth, USB портом, стерео на 6 динаміків, супутниковим радіо, моніторингом сліпих зон, попередженням про перехресний рух позаду, задніми сенсорами паркування та камерою заднього виду. Також у її базу увійшли тканинна обшивка, вісім режимів налаштування водійського сидіння, тризонний автоматичний клімат-контроль, функція дистанційного старту та колеса з легкого сплаву. Додати можна пакети «Uconnect Theater» і «Wireless Streaming». З ними комплектація поповнюється 8.4-дюймовим сенсорним екраном, HD радіо, двома 10.0-дюймовими сенсорними екранами у спинках передніх сидінь і трьома USB портами. Пакет «Cold Weather» гарантує підігрів передніх сидінь і шкіряного керма. Розраховувати можна на DVD програвач. Модель Touring L отримала перфоровані, шкіряні сидіння та вміст пакету «Cold Weather». Пакет «Uconnect Theater» не доступний, натомість пропонується пакет «Premium Audio Group» з 8.4-дюймовим сенсорним екраном, стерео «Alpine» на 13 динаміків, одним зарядним USB пристроєм на третьому ряду і двома на другому, плюс електроприводом сидіння переднього пасажира. Модель Touring L Plus має 7.0-дюймовий інформаційний дисплей водія, 8.4-дюймовий сенсорний екран, навігаційну систему, точку Wi-Fi, HD радіо, стерео на 13 динаміків та вміст пакетів «Uconnect Theater» і «Wireless Streaming». У базу увійшов підігрів другого ряду сидінь. Як опції пропонуються стерео «Harman Kardon» на 20 динаміків, функція відкривання багажника без рук та електропривод дверей. Топова модель Limited вирізняється за рахунок люку у даху на три панелі, вентиляції передніх сидінь, обшивки «Nappa», функції відкривання багажника без рук та електроприводу дверей. 

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: BMW X3 2020
Огляд тест-драйву: BMW X3 2020
Огляд тест-драйву: Mazda 6 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Mazda 6 2020