Огляд тест-драйву: GMC Acadia 2019

9 серпня 2019

Оскільки General Motors розширили лінійку позашляховиків, нині доступними стали моделі типу GMC Acadia, альтернатива традиційним варіантам 2017 року, але з меншими габаритами. Скромніший розмір Acadia 2019 краще пасує сегменту позашляховиків середнього розміру. Крім того, маємо справу з покращеною маневреністю і нижчим рівнем витрати пального. На краще змінилися зовнішність і відчуття автомобіля, з’явилися сучасні функції типу точки Wi-Fi, покращеної інформаційно-розважальної системи і Apple CarPlay з Android Auto. За потужність сучасних моделей відповідають чотирьох і шестициліндрові двигуни. Стандартно привід на передні колеса, як опція доступний повний. Окремо пропонується пакет для їзди по бездоріжжю. Салон здатний вмістити від п’яти до семи пасажирів.

Огляд тест-драйву: GMC Acadia 2019

Вам сподобається 

На ринку представлено чимало хороших позашляховиків, але GMC Acadia 2019 виділяється за рахунок зовнішності міського автомобіля, чималого переліку систем безпеки, мультимедійних технологій і доступності декількох конфігурацій салону і двигунів. 

Вам може не сподобатися 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Є у Acadia і декілька недоліків. На жаль, він немає таких буксирувальних здібностей як у Ford Explorer, крім того, він не здатен обійти Toyota Highlander Hybrid в плані економії пального. А якщо вам потрібен салон на вісьмох пасажирів, варто поглянути в сторону більшого GMC Yukon.

Нове у 2019 році 

Очікуються масштабні зміни через рік або два. На даний момент можна розраховувати лише на незначні зміни, сучасний покупець отримує ширший перелік кольорів кузова, версій коліс і шин. Виразності лінійці додає новий GMC Acadia Black Edition.

Враження від їзди 

Ми були приємно здивовані, коли у 2017 році на ринку з’явилося нове покоління GMC Acadia з трохи меншими габаритами і вагою, але з кращою маневреністю і керованістю незалежно від поверхні. Міцну платформу і систему підвіски він позичив у флагмана Cadillac седана CT6. На розсуд публіки була представлена модель All-Terrain, яка найкраще підходить для їзди по бездоріжжю. З моделлю Acadia Denali ви отримуєте систему «Continuously Variable Ride Control», яка постійно налаштовує кожен окремий амортизатор в залежності від дорожніх умов і манери управління водія. Така система це справжній джекпот при об’їзді великих вибоїн, підкоренні крутих поворотів чи витисненні максимуму на відкритих дорогах. Ті, хто зосереджені на економії пального, традиційно будуть тяжіти в сторону 2.5-літрового чотирьохциліндрового двигуна,  а от ті, хто прагнуть отримати кращу динаміку, знайдуть підходящий варіант з 3.6-літровим V6 двигуном.

Найкращі характеристики 

Доступна моделі Acadia Denali, система «Continuously Variable Ride Control» використовує магнітну рідину, яка дозволяє амортизаторам легко переходити з більш м’якого у більш жорсткий стан в залежності від дорожніх умов. На кожному повороті відбуваються індивідуальні налаштування.

Модель GMC Acadia All-Terrain отримала систему повного приводу «Active Clutch» для покращення зчеплення як на звичайних дорогах, так і на бездоріжжі. Крім того, All-Terrain має систему «Hill Descent Control» для підтримання безпечної швидкості при спуску з крутого схилу.

Детально про автомобіль GMC Acadia 

Інтер’єр 

Хоча і не такий великий як представники першого покоління, салон Acadia 2019 пропонує бажаний високоякісний характер, посилений сучасним дизайном, м’якими і приємними на дотик поверхнями та активним подавленням шуму. Незважаючи на колісну базу, яка нині по розміру співпадає з тим, що пропонує GMC Terrain, архітектура Acadia все ще дозволяє трьом дорослим розміститися на задньому ряду. Другий ряд, який може бути представлений як суцільним сидінням, так і капітанськими кріслами, оснастили системою «Smart Slide» для полегшення доступу до третього ряду. Крім того, другий і третій ряди складаються, що збільшує вантажний об’єм до 2237 літрів.

Відео тест-драйв GMC Acadia 2019 року

Екстер’єр 

Позашляховики GMC Acadia останнього покоління це привабливі транспортні засоби з сучасним, динамічним посилом, ідеально підходящим місту. Все починається з великої, хромованої решітки радіатора і оздоблення фар. Свій внесок у загальний образ роблять масивні арки коліс, які зустрічаються у Chevrolet. Якщо базові моделі не вразили, погляньте в сторону Acadia Denali з 20-дюймовими колесами з легкого сплаву і додатковою порцією хрому. Модель All-Terrain, тим часом, виглядає більш суворо, відповідно до своїх позашляхових можливостей. 

Базова комплектація 

Навіть базова модель Acadia SL постачається з трьохзонним автоматичним клімат-контролем, 7.0-дюймовим кольоровим сенсорним екраном, функцією доступу і запалювання без ключа, Apple CarPlay/Android Auto, 4G Wi-Fi точкою, п’ятьма USB портами і системою нагадування про задні сидіння, завдяки якій забути когось або щось неможливо. Моделі SLE/SLT отримали електропривод дверей багажника, 8.0-дюймовий сенсорний екран з IntelliLink і SiriusXM супутниковим радіо, шкіряну обшивку, аудіосистему «Bose» і навігацію. Моделі Denali і All-Terrain виділяються за рахунок елементів дизайну, плюс повного набору сучасних систем допомоги водію. 

Опційне обладнання 

Опції на пряму залежать від моделі, так базовій SL не доступна навіть система повного приводу. Модель SLE-1 можна доповнити системою повного приводу і розважальною системою для задніх сидінь. Модель SLE-2 пропонує покращену інформаційно-розважальну систему і панорамний дах «Dual SkyScape» на два панелі. Окремо пропонується пакет «Driver Alert Package I» з попередженням про виникнення сліпих зон збоку, попередженням при зміні смуги руху, попередженням про перехресний рух позаду і допомогою при паркуванні. Всі зазначені елементи присутні у пакеті «Driver Alert Package II», окрім цього до його складу входять функція виявлення пішоходів, попередження про можливе зіткнення з автоматичним гальмуванням на низьких швидкостях. 

Під капотом 

Базовим для моделей 2019 року став 2.5-літровий чотирьохциліндровий двигун на 194 кінських сил і 258 Нм. Привід стандартно на передні колеса. Компонується двигун шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Витрата пального GMC Acadia перебуває на рівні 11.2 л/100км у міському і 9.0 л/100км у заміському циклі. З повним приводом показники змінюються на 13.0 і 9.4 л/100км відповідно. Більшою альтернативою став 3.6-літровий V6 двигун з 314 кінськими силами і 368 Нм. З переднім приводом позашляховик витрачає 13.0 л/100км у місті і 9.4 л/100км за його межами. З повним приводом витрата пального майже не змінюється.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Tesla Model X 2019
Огляд тест-драйву: Tesla Model X 2019
Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz S-Class 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz S-Class 2019