Огляд тест-драйву: Hyundai Accent 2019

7 грудня 2018

З моменту появи на ринку понад тридцять років тому Hyundai став бажаним варіантом серед бюджетних покупців. Сьогоднішній Accent, між тим, демонструє, що головне вже навіть не низька ціна, а її співвідношення з запропонованим оснащенням. Седан повністю переглянули у 2018 році, тому у 2019 моделі головним чином зосередилися на змінах у зовнішності. Так, з’явилася нова, каскадна решітка радіатора. Модель Limited отримала світлодіодні фари. Бажаючим отримати останні системи безпеки, типу автоматичного екстреного гальмування, варто зосередитися на моделях вищої комплектації. Найдешевший седан Hyundai сподобається молодим покупцям, які хочуть бачити Apple CarPlay і Android Auto у своєму автомобілі.

Огляд тест-драйву: Hyundai Accent 2019

Вам сподобається

Якщо ви хочете отримати невеликий, бюджетний седан, але не готові пожертвувати привабливою стилізацією і гарантійним терміном, Hyundai Accent 2019 вартий уваги.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

На жаль, ті, хто хоче мати вибір серед типів кузова, будуть розчаровані, оскільки нині Hyundai Accent не доступний як хетчбек. Тому є сенс поглянути в сторону Honda Fit і Nissan Versa Note. Що стосується самого Accent, то він розчаровує в плані шуму двигуна і дороги.

Нове у 2019 році

Після ґрунтовного оновлення на 2018 модельний рік, моделям 2019 року залишається привертати увагу появою нової, каскадної решітки радіатора. Крім того, модель SEL отримала протитуманні вогні, а Limited оснастили світлодіодними фарами.

Враження від їзди

Компанія проробила хорошу роботу, покращуючи динаміку своїх седанів, хоча шанувальники азартної їзди, скоріше за все, захочуть бачити щось потужніше. Нинішній Hyundai Accent більше підходить водію, який має обмежений бюджет і рідко виїжджає за межі міста. Не погано седан виглядає і в якості першого автомобіля. Найбільшим недоліком Hyundai залишається високий рівень шуму двигуна. При навантаженні гуркіт дійсно помітний. Крім того, трансмісія не надто старається визначити найвдалішу передачу. У водія є можливість обрати спортивний режим, але очікувати відповідних відчуттів не варто. Треба пам’ятати про те, що ми маємо справу з бюджетним автомобілем.

Найкращі характеристики

Системи Apple CarPlay і Android Auto швидко перетворилися з бажаних у необхідні. Саме тому Hyundai запропонував їх у всіх Accent, в той час як більшість автовиробників пропонують системи для моделей вищої комплектації.

Ще один аспект, до якого компанія поставилися серйозно, це гарантія. Автомобіль постачається з п’ятьма роками і 96.560 км повної гарантії.

Детально про автомобіль Hyundai Accent 

Інтер’єр

П’ятимісний салон авто Hyundai Accent добре продуманий і виглядає набагато краще, ніж можна очікувати від автомобіля з подібною ціною. Але отримувати позитивні враження не почнеш, поки не опинишся на сидінні. Якби можна було внести корективи прямо зараз, то варто забажати краще наповнення передніх сидінь та підлокітник між задніми. Якщо не зважати на матеріали, то багатьом сподобається центральний сенсорний екран, який контролює аудіо та телефон. Продуманими виявилися і елементи управління клімат-контролю. Базову SE модель варто обійти з декількох причин, зокрема через недостатнє налаштування керма. Задні сидіння, між тим, тішать простором. Багажне відділення при майже 0.4 м3 є достатньо містким. Задні сидіння, які складаються у співвідношенні 60/40, підвищують практичність.

Відео тест-драйв Hyundai Accept 2019 року

Екстер’єр

Якщо брати декілька останніх десятиріч, то небагато автовиробників доклали стільки зусиль задля позитивних візуальних змін. Автомобіль, на який колись і дивитися без потреби не хотілося, став привертати погляди. Усі моделі 2019 року отримали каскадну решітку радіатора зі щедрою порцією хрому. Щоправда, за світлодіодні фари та інтегровані сигнали повороту у дзеркалах все ще треба доплачувати. Моделі Limited потішать 17-дюймовими колесами та унікальною функцією відкривання багажника при наближенні до нього з ключами у кишені.

Базова комплектація

Сучасний Hyundai Accent має три комплектації: SE, SEL і Limited. На жаль, окрім автоматичної трансмісії в якості опції базовій SE моделі похвалитися немає чим. Найдешевший Accent постачається з кондиціонером, електроприводом вікон і дверних замків, круїз-контролем та камерою заднього виду. Його інформаційно-розважальна система пропонує 5.0-дюймовий сенсорний екран на AM/FM радіо з чотирма динаміками, Bluetooth і USB портами. На щастя, навіть ця модель отримала відмінну гарантію.

Опційне обладнання

Якщо є можливість, є сенс розглянути варіанти дорожчих SEL і Limited моделей. Моделі середнього рівня SEL постачаються з 7.0-дюймовим сенсорним екраном інформаційно-розважальної системи з CarPlay/Android Auto, функцією розпізнавання голосу, задніми, дисковими гальмами, автоматичними фарами, підігрівом бічних дзеркал та кермом, яке налаштовується по куту і вильоту. Топова Limited додасть люк даху, світлодіодні денні ходові вогні, автоматичний клімат-контроль, підігрів передніх сидінь, неконтактний електронний ключ, кнопкове запалювання та шкіряне кермо. Цю модель можна доповнити системою попередження про можливе зіткнення та автоматичним гальмуванням.

Під капотом

Моделі 2019 року пропонуються з єдиним 1.6-літровим чотирьохциліндровим двигуном на 123 кінських сили та 151 Нм. Компонується він стандартно шестиступінчастою механічною коробкою передач. Привід виключно на передні колеса. Розгін відбувається за 10.3 секунд. Витрата пального перебуває на рівні 8.0 л/100км у міському, 4.8 л/100км у заміському та 6.0 л/100км у змішаному циклах. З шестиступінчастою автоматичною коробкою показники змінюються на 8.9, 5.3 та 6.6 л/100км відповідно. Сотні седан досягає за 11.2 секунд.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Acura RDX 2019
Огляд тест-драйву: Acura RDX 2019
Огляд тест-драйву: Chrysler Pacifica 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Chrysler Pacifica 2019