Огляд тест-драйву: Hyundai Kona 2020

19 травня 2020

Hyundai Kona 2020 року має збалансовану динаміку водіння, потужні мотори і стильний салон із зрозумілою інформаційно-розважальною системою. Крім того, цей позашляховик - один із найдоступніших у своєму класі.

Огляд тест-драйву: Hyundai Kona 2020

Нове в 2020 році

  • Додали адаптивний круїз-контроль у комплектацію Limited
  • Змінили назви і оснащення деяких комплектацій

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Hyundai Kona пропонує відмінну керованість, шикарний інтер'єр і низьку стартову ціну. Це робить його ідеальним позашляховиком - спортивним, швидким і ощадливим. Але багажний відсік Hyundai Kona недостатньо місткий у порівнянні з конкурентами.

Нове або б/в авто?

Цей позашляховик був випущений у 2018 році і з того моменту отримав мало змін. У 2019-му розширили список стандартних функцій безпеки. Hyundai Kona 2020 р.в. мало чим відрізняється від моделей минулих років, тому сміливо вибирайте вживане авто, щоб заощадити бюджет.

Hyundai Kona або Honda HR-V?

Обидві моделі пропонують економну витрату палива, спортивну їзду і стильний дизайн салону, але Honda HR-V має більше простору для пасажирів і місткий багажник. Мабуть, це єдина відмінність від Hyundai Kona. Якщо розміри машини не грають для вас істотної ролі, робіть вибір на користь Hyundai.

Hyundai Kona або Nissan Kicks?

Hyundai Kona коштує трохи дорожче, ніж Nissan Kicks, але за ці гроші ви отримаєте шикарний інтер'єр, більше стандартних функцій безпеки і систем допомоги водієві, а також продуктивні силові агрегати. Єдина причина придбати інший позашляховик - це тісний салон і маленький вантажний відсік. Якщо для вас характеристики авто важливіше, ніж місткість салону, вибирайте Hyundai Kona.

Салон

У Hyundai Kona може розташуватися п'ять чоловік. У стандартній комплектації салон виконаний із тканини, але доступний інтер'єр зі шкіри та сидіння з підігрівом. У дизайні цього авто немає матеріалів преміум-якості, проте всі поверхні виглядають органічно і якісно.

Об’єм багажника Hyundai Kona становить всього 540 л і 1275 л зі складеними сидіннями.

Стандартне оснащення моделі включає 7-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи, два USB-порти, Bluetooth, підтримку сервісів Apple CarPlay і Android Auto і стереосистему з шістьма динаміками. Також доступні 8-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи, навігаційна система, високоякісна аудіосистема Infinity з вісьмома динаміками, бездротова зарядка, супутникове радіо і HD-радіо.

Відео тест-драйв Hyundai Kona 2020 року

Технічні характеристики

Новий Хендай Кона оснащений 147-сильним 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном або 1,6-літровим чотирициліндровим турбомотором потужністю 175 к.с.

Базовий Hyundai Kona з переднім приводом витрачає 8.7 л на 100 км в місті і 7.1 л на шосе.

Цей позашляховик забезпечує м'яку та комфортну їзду по бездоріжжю, а економна витрату палива і компактні розміри роблять Hyundai Kona ідеальним варіантом для експлуатації в місті.

Безпека

Стандартні функції допомоги водієві включають камеру заднього виду, попередження при лобовому зіткненні, допомогу в утриманні смуги руху і моніторинг стану водія. Також у список опцій входять задні парктроніки, система виявлення пішоходів, автоматичні фари дальнього світла, контроль сліпих зон і оповіщення про перехресний рух ззаду. У 2020 році Хендай Кона в комплектації Ultimate став доступний з адаптивним круїз-контролем з радіолокаційними датчиками, які утримують позашляховик на фіксованій відстані від інших транспортних засобів під час руху.

Розміри і вага

Довжина Hyundai Kona 2020 року становить 3.96 м. Його споряджена маса коливається від 1310 до 1485 кг.

Можливі комплектації

Hyundai Kona представлений у п'яти комплектаціях: SE, SEL, SEL Plus, Limited і Ultimate. Базова варіація SE забезпечує швидкий розгін і досить потужності для експлуатації на трасі, але пропонує мало систем безпеки і допомоги водієві. Вибирайте модель Limited, щоб отримати більш широкий список технічних функцій, шкіряний салон і турбомотор. Крім бензинового Хендай Кона доступні інші версії - з електромотором і гібридною силовою установкою.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Nissan Rogue 2020
Огляд тест-драйву: Nissan Rogue 2020
Огляд тест-драйву: Infiniti Q50 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Infiniti Q50 2020