Огляд тест-драйву: Nissan Rogue 2020

18 травня 2020

Nissan Rogue 2020 року - це компактний позашляховик із просторим салоном, сучасним технічним оснащенням і великим багажником. Головний мінус цього авто полягає у моторі - він недостатньо потужний у порівнянні з конкурентами.

Огляд тест-драйву: Nissan Rogue 2020

Нове в 2020 році

У 2020 році ніяких помітних змін не було.

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Nissan Rogue пропонує безліч переваг за доступну ціну. Цей кросовер має плавну їзду, економну витрату палива і довгий список стандартних функцій безпеки і систем допомоги водієві.

Нове або б/в авто?

Новий Nissan Rogue є частиною покоління, яке дебютувало в 2014 році. За цей час відбулося багато суттєвих змін.

У 2018-му в стандартну комплектацію вдосконалили підтримкою сервісів Android Auto і Apple CarPlay і представили напівавтономну систему допомоги водієві ProPilot Assist. Nissan додав у базову комплектацію моделей 2019 р.в. попередження про виїзд за межі смуги руху, автоматичне екстрене гальмування, виявлення пішоходів і автоматичні фари дальнього світла. У 2020 році Rogue істотно не змінився. Тому ви можете сміливо вибирати моделі минулих років, щоб заощадити бюджет.

Nissan Rogue або Honda CR-V?

Honda CR-V і Nissan Rogue пропонують просторий салон, великий багажник, плавну їзду і економну витрату палива. Однак мотори Honda більш потужні, ніж у Rogue. У свою чергу, список технічних функцій Nissan довше, ніж у більшості автомобілів-конкурентів.

Nissan Rogue або Toyota RAV4?

Toyota RAV4 перевершує Nissan Rogue у продуктивності силових агрегатів і дизайні інтер'єру. Проте цей Nissan задовольнить потреби більшості покупців завдяки розмірам салону і вантажного відсіку, м'якій їзді і хорошій маневреності. Ймовірно, немає сенсу купувати дорогий RAV4, якщо ви шукаєте кросовер для щоденної експлуатації.

Салон

Nissan Rogue вміщує п'ять чоловік. Салон цього авто виконаний із якісної тканинної оббивки. У список додаткових функцій входить кермо і передні сидіння з підігрівом і оббивкою з натуральної шкіри.

Об’єм багажника Nissan Rogue становить 1105 л і 1980 л зі складеними задніми сидіннями. Це відмінні показники для компактного позашляховика.

Стандартна інформаційно-розважальна система моделі має застарілий дизайн, але є простою у використанні і не відволікає увагу водія під час їзди. Вона поставляється з 7-дюймовим сенсорним екраном, підтримкою сервісів Apple CarPlay і Android Auto, чотирма динаміками, супутниковим радіо, двома портами USB і Bluetooth. Доступні функції включають HD Radio, аудіосистему з шістьма або дев'ятьма динаміками і навігацію.

Відео тест-драйв Nissan Rogue 2020 року

Технічні характеристики

Новий Nissan Rogue обладнаний 170-сильним чотирициліндровим двигуном і безступінчастою автоматичною коробкою передач (CVT). Цей силовий агрегат забезпечує достатню потужність для їзди в більшості дорожніх умов, але має повільне прискорення.

Стандартний Nissan Rogue з переднім приводом витрачає 9 л на 100 км і 7.1 л на шосе.

Безпека

Базовий Nissan Rogue оснащений камерою заднього виду, автоматичними фарами дальнього світла, системами попередження про виїзд зі смуги руху, виявлення пішоходів, попередження при лобовому зіткненні, автоматичного екстреного гальмування, моніторингу сліпих зон і попередження про перехресному русі ззаду.

Доступні функції активної безпеки включають задні парктроніки, адаптивний круїз-контроль і паркувальну камеру з об'ємним оглядом. Додаткова система допомоги водієві ProPilot Assist допомагає при управлінні автомобілем і підтримці постійної швидкості.

Розміри і вага

Довжина Nissan Rogue 2020 року становить 4.57 м. Його споряджена маса коливається від 1570 до 1665 кг.

Можливі комплектації

Nissan Rogue представлений у трьох комплектаціях: S, SV і SL. Базова модель підійде більшості покупців, адже обладнана необхідними технічними функціями. Якщо ваш бюджет дозволяє, вибирайте варіацію SV. Nissan пропонує цей кросовер із доступною системою допомоги водієві Pro Pilot Assist, парктроніками і комфортнішим салоном. Топова комплектація SL поєднує у собі всі можливі системи і функції цієї моделі, а також доступна зі світлодіодними фарами. Додатково можна оснастити будь-яку варіацію системою повного приводу.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Opel Astra 2020
Огляд тест-драйву: Opel Astra 2020
Огляд тест-драйву: Hyundai Kona 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Hyundai Kona 2020