Огляд тест-драйву: Kia Cadenza 2019

30 квітня 2020

Сучасний Kia Cadenza це ознака зростання впевненості бренду. Компанія збільшує амбіції і націлюється на клас розкішних автомобілів. Стратегія полягає у поєднанні спокусливого дизайну, просторого інтер’єру, вишуканих дорожніх манер, хорошого переліку стандартного оснащення, необхідного запасу потужності та виняткової якості збірки. Свою роль відіграє тривала гарантія. Взявши все це до уваги, можна прийти до висновку, що новий Cadenza це привабливий варіант для покупців, які прагнуть отримати класовість, комфорт на чотирьох, але не готові викладати за це шалені кошти, адже ціна Kia Cadenza тішить збалансованістю.

Огляд тест-драйву: Kia Cadenza 2019

Вам сподобається

Якщо ви готові відмовитися від старого розуміння поняття розкішний седан, вам сюди. Новий Cadenza володіє зовнішністю, яку ми звикли асоціювати з автомобілями відомих європейських брендів. Крім того, автомобіль гарантує щедрий перелік стандартного оснащення, вишукані манери ходу та чимало особистого простору.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Якщо ви хочете отримати спортивне управління, систему повного приводу або гібридну версію, варто пошукати в іншому місці. Як варіант можна розглянути Toyota Avalon/Avalon Hybrid. Систему повного приводу гарантує Kia Stinger GT1.

Нове у 2019 році

Модель початкового рівня Premium стандартно отримує моніторинг сліпих зон з попередженням про перехресний рух позаду. Модель Technology постачатиметься з 19-дюймовими колесами з легкого сплаву, панорамним люком, світлодіодними фарами/протитуманними вогнями, покращеною навігацією, аудіосистемою «Harman Kardon», бездротовою зарядкою, відкривачем гаражних дверей та підсвічуванням кишень передніх дверей.

Враження від їзди

Навіть з урахуванням того, що Kia Cadenza 2019 отримав декілька режимів, включно з режимом «Sport», не тіште марних надій з приводу того, що великий, розкішний седан раптом перетвориться на гідного суперника BMW. Режим «Sport» допомагає впоратися з креном корпусу при їзді по звивистій дорозі. Справжня сила Cadenza полягає у його гнучкості. Складається враження, що нерівності дороги зникають ще до того, як автомобіль доїде до них. 3.3-літровий V6 двигун нагородив седан 290 кінськими силами, а восьмиступінчаста автоматична коробка передач демонструє дива, гарантуючи неймовірний спокій при пересуванні на крейсерській швидкості. Управління з електричним підсиленням не позбавляє кермо зворотного зв’язку, а відтак відчуття дороги.  

Найкращі характеристики

Навіть дуже високі пасажири почуватимуться вільно на задньому сидінні Кіа Cadenza. Яку б позу вони не займали, у них не виникне проблем із зручним розміщенням. Навіть доступний панорамний люк не погіршує ситуацію.

У настільки затишному салоні особливу роль відіграє якісна аудіосистема. Бренд «Harman Kardon» співпрацює з багатьма автомобільними виробниками, постачаючи їм свої творіння. На додаток до відмінної якості звуку система на 12 динаміків використовує технологію «Clari-Fi» задля донесення найтоншої ноти.

Детально про автомобіль Kia Cadenza

Інтер’єр

Перше, що оцінюєш, опинившись всередині, це логічність. Завдяки продуманості дизайну, водій отримує важливі прилади над кнопками і елементами, що їх контролюють. Водій і передній пасажир можуть сповна насолодитися багатофункціональними сидіннями. Величезна різниця в порівнянні з автомобілями, які змушують відчувати себе наче у автобусі. Справжньою окрасою салону, між тим, є заднє сидіння. Рай для високих пасажирів. Об’єм багажного відділення становить 453 літри.

Відео тест-драйв Kia Cadenza 2019 року

Екстер’єр

Класні деталі вдало поєднуються задля створення більш, ніж приємного враження. За фланги передньої частини відповідає Z-подібне, світлодіодне акцентне підсвічування, доповнене виразними лініями боків автомобіля. Незвичайності образу додає увігнута решітка радіатора «ніс тигра», так її називає Kia, підкреслюється каскадним дизайном кузова. Перед нами успішний приклад комбінації стилістичних прийомів.

Базова комплектація

Як зазначалося у 2019 році модель Premium отримала розширений перелік оснащення. До бази приєдналися 18-дюймові колеса з легкого сплаву, функція відкривання дверей багажника без рук, підігрів бічних дзеркал, акустичне вітрове скло, задні сенсори паркування, функція доступу/старту без ключа, шкіряне покриття сидінь і керма, підігрів передніх сидінь, 10 автоматичних режимів налаштування водійського сидіння, 8 автоматичних режимів сидіння переднього пасажира, двозонний автоматичний клімат-контроль, дзеркало заднього виду з автоматичним затемненням, 7.0-дюймовий сенсорний екран, Apple CarPlay/Android Auto, Bluetooth та USB порт.

Опційне обладнання

Покупці моделі Premium можуть доповнити її комплектацію світлодіодною лампочкою для читання карт. Між тим, при бажанні отримати дійсно хороше оснащення, є сенс розглянути варіант Technology. Він постачається з системою уникнення можливого зіткнення, адаптивним круїз-контролем, системою стоп/старт, автоматичним дальнім світлом, 19-дюймовими колесами з легкого сплаву, електронним стоянковим гальмом, 8.0-дюймовим сенсорним екраном, підігрівом керма та усіма функціями, вказаними вище. Модель Limited додає склоочисники з сенсорами дощу і функцією боротьби з обледенінням, електропривод рульової колонки, шкіряну обшивку «Nappa», 14 автоматичних режимів налаштування передніх сидінь з пам’яттю, підігрів бічних позицій заднього сидіння, проекційну приладову панель на вітровому склі та камеру 360о.

Під капотом

За потужність моделей відповідає 3.3-літровий V6 двигун на 290 кінських сил і 343 Нм. Компонується він восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід у Кіа Каденза 2019 виключно на передні колеса. Розгін відбувається за 7.0 секунд. Витрата пального перебуває на рівні 11.7 л/100км у міському, 8.4 л/100км у заміському та 10.2 л/100км у змішаному циклах.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Ford Edge 2019
Огляд тест-драйву: Ford Edge 2019
Огляд тест-драйву: Honda Odyssey 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Honda Odyssey 2019