Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz G-Class 2020

21 квітня 2020

Mercedes-Benz G-Class 2020 року - це великий позашляховик з просторим салоном, продуктивними двигунами і м'якою підвіскою, які гарантують максимальний комфорт під час поїздок.

Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz G-Class 2020

Нове в 2020 році

Ніяких серйозних змін в 2020 році не було.

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Позашляховик Mercedes G класу прекрасно справляється з будь-якими дорожніми умовами завдяки високому кліренсу, системі повного приводу і потужним моторам. Цей автомобіль забезпечує плавну і комфортну їзду як по місту, так і по бездоріжжю.

Нове або б/в авто?

Новий Mercedes G класу не отримав істотних змін. Модель 2020 року мало чим відрізняться від своїх попередників, тому радимо придбати автомобіль 2019 року, щоб заощадити гроші.

Ви також можете знайти машину попереднього покоління, яка обійдеться вам ще дешевше. Однак так ви позбудетеся деяких важливих оновлень, наприклад 9-ступінчастої автоматичної коробки передач і набору стандартних систем допомоги водієві.

Mercedes-Benz G-Class або Toyota Land Cruiser?

Автомобілі Mercedes-Benz G-Class і Toyota Land Cruiser між собою схожі, але у Mercedes все ж куди більше переваг. Позашляховик G-Class має більш сучасний дизайн салону, потужні силові агрегати і в цілому краще обладнаний технічними функціями і системами, ніж Toyota. Однак майте на увазі, що вартість базового Land Cruiser значно нижча, ніж G-Class.

Mercedes-Benz G-Class або Mercedes Benz GLS?

GLS оснащений продуктивними двигунами, включаючи турбований V8, який забезпечує більшу віддачу, ніж базовий мотор G-Class. Також GLS має економну витрату палива, три ряди сидінь і просторий салон, чого не вистачає G-класу. В кінцевому підсумку вибір між цими моделями зводиться до особистих вподобань.

Салон

Новий Mercedes-Benz G-клас вміщує до п'яти чоловік і має шкіряну оббивку салону в стандартній комплектації. Всі моделі поставляються з передніми і задніми сидіннями з функцією підігріву.

Базовий Mercedes-Benz G-Class обладнаний панорамним дахом і інформаційно-розважальною системою COMAND з сенсорною панеллю, 12,3-дюймовим дисплеєм, підтримкою сервісів Android Auto, Apple CarPlay, навігаційною системою, стереосистемою Burmester з 15 динаміками, двома портами USB, Bluetooth і супутниковим радіо.

У набір доступних технічних функцій входять 12,3-дюймовий цифровий приладовий блок, точка доступу Wi-Fi та розважальна система з двома 10-дюймовими сенсорними екранами для пасажирів на задніх сидіннях.

Відео тест-драйв Mercedes-Benz G-Class 2020 року

Технічні характеристики

Мерседес G-клас 2020 року укомплектований 4,0-літровим мотором V8 з подвійним турбонаддувом потужністю 577 кінських сил і автоматичною коробкою передач з дев'ятьма швидкостями.

Базовий Mercedes-Benz G-Wagen витрачає 18.1 л і 13.7 л на 100 км в місті і на шосе відповідно.

Безпека

Стандартні функції безпеки цього Mercedes включають датчики дощу, автоматичні фари дальнього світла, попередження при лобовому зіткненні, автоматичне екстрене гальмування, виявлення пішоходів, попередження про виїзд зі смуги руху, допомогу в утриманні смуги руху, моніторинг сліпих зон, попередження при перехресному русі ззаду, систему допомоги при паралельній парковці, адаптивний круїз-контроль, камеру заднього виду, систему розпізнавання дорожніх знаків, моніторинг стану водія і систему безпеки Mercedes Pre-Safe.

У список додаткових функцій входить тільки технологія Car-to-X від Mercedes, яка повідомляє водія про перешкоди на дорозі за допомогою радіозв'язку.

Розміри і вага

Довжина Mercedes-Benz G-класу становить від 4,57 до 4,87 м. Його споряджена маса коливається від 2520 до 2650 кг.

Можливі комплектації

Mercedes-Benz G-Class 2020 року представлений у декількох комплектаціях, які відрізняються продуктивністю моторів і технічним оснащенням. Найпоширеніша на європейському ринку варіація AMG G63 пропонує розкішний салон і довгий список стандартних функцій допомоги водієві і систем безпеки, а також обладнана потужним силовим агрегатом.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Infiniti QX60 2020
Огляд тест-драйву: Infiniti QX60 2020
Огляд тест-драйву: Tesla Model 3 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Tesla Model 3 2020