Огляд тест-драйву: Tesla Model 3 2020

22 квітня 2020

Tesla Model 3 2020 року - це розкішний електрокар, який має спортивну керованість, довгий список стандартних технічних функцій і систем безпеки, а також відмінний запас ходу.

Огляд тест-драйву: Tesla Model 3 2020

Нове в 2020 році

  • Збільшений запас ходу

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Tesla Model 3 - це повністю електричний автомобіль, який може проїхати не менше 400 км на одному заряді. Ця модель має швидке прискорення, хорошу керованість і плавну їзду. Tesla оснащена величезною кількістю високотехнологічних функцій, але інформаційно-розважальна система може відволікати водія під час руху.

Нове або б/в авто?

Нова Tesla Model 3 має збільшений на кілька кілометрів запас ходу. В даний час це єдине важливе оновлення для моделей 2020 року. Ви можете вибрати стару модель, щоб заощадити.

Tesla Model 3 або BMW i3?

BMW i3 - це електромобіль преміум-класу. Але BMW багато в чому програє Model 3. Tesla може проїхати на 160 км більше, і має плавні рекуперативні гальма. BMW пропонує гібридну i3 з бензиновим двигуном, який забезпечує додаткові 80 кілометрів шляху. Але ці показники все одно менше, ніж у Model 3. Якщо ви хочете придбати модель на електротязі, вибирайте Tesla.

Tesla Model 3 або Mercedes-Benz C-Class?

Mercedes-Benz C-Class не є повністю електричним автомобілем, але це цікава альтернатива Tesla. C-Class пропонує розкішний інтер'єр, кілька привабливих варіантів трансмісії і безліч технологічних функцій. Більш того, на відміну від Model 3, C-Class має зрозумілу інформаційно-розважальну систему і підтримує сервіси Apple CarPlay і Android Auto.

Салон

Tesla Model 3 2020 року вміщує п'ять чоловік. Салон Tesla Model 3 зручний і просторий, передні сидіння мають достатньо місця навіть для високих пасажирів.

Обсяг вантажного відсіку цієї моделі складає 425 л. Також є додатковий простір в передній частині машини, де зазвичай розташований двигун.

Стандартні функції включають двозонний автоматичний клімат-контроль, 15-дюймовий сенсорний екран, чотири порти USB, Bluetooth, навігацію і панорамний дах. У список доступних функцій входить стереосистема з 14 динаміками і супутникова навігаційна система. Ця модель не підтримує інтеграцію смартфонів, крім як через Bluetooth.

Майже всі функції і системи в автомобілі управляються за допомогою великого сенсорного екрану, що може відволікати увагу водія під час руху.

Відео тест-драйв Tesla Model 3 2020 року

Технічні характеристики

Tesla Model 3 в базовій комплектації Standard Range Plus має запас ходу 400 км і може розігнатися до 100 км/год за 5.3 секунди.

Варіація Long Range здатна подолати відстань до 520 км і розвинути швидкість до 100 км на годину за 4.4 с.

Модель Performance має такий же запас ходу, як і Long Range, але розганяється до 100 км всього за 3.2 секунди.

Стандартна модель витрачає 1.6 л на 100 км у паливному еквіваленті в умовах міста і 1.8 л на шосе.

Tesla Model 3 забезпечує точне і спритне управління, як у спортивного седана, і хорошу маневреність в поворотах.

Безпека

У список стандартних функцій допомоги водієві входить автоматичне екстрене гальмування, попередження при лобовому зіткненні, попередження при бічному зіткненні, моніторинг сліпих зон і камера заднього виду.

Доступні системи активної безпеки включають в себе функцію Enhanced Autopilot, яка управляє кермом, дроселем і гальмами автомобіля, а також здатна самостійно змінювати смуги руху. Доступний пакет Full Self-Driving Capability розкриває ще більше напівавтономних можливостей їзди і парковки. Однак ця модель не може пересуватися без участі водія.

Розміри і вага

Tesla Model 3 має довжину 4.57 м, а її споряджена маса коливається від 1612 до 1830 кг.

Можливі комплектації

Електромобіль Tesla Model 3 поставляється в трьох комплектаціях: Standard Range Plus, Long Range і Performance. Варіація Standard Range Plus оснащена меншою кількістю функцій і має менший діапазон заряду батареї, ніж інші моделі. Тесла Модель 3 обладнана батареєю Long Range зі збільшеною ємністю, яка забезпечує запас ходу до 520 км.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz G-Class 2020
Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz G-Class 2020
Огляд тест-драйву: Toyota Land Cruiser 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Toyota Land Cruiser 2020