Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz GLE-Class 2020

16 березня 2020

Модернізований Mercedes-Benz GLE 2020 року надає передові технології, збалансовану продуктивність, розкіш і комфорт для водія і пасажирів. Mercedes-Benz GLE 2020 року - це більше, ніж просто хороший автомобіль. Mercedes реалізував безліч поліпшень для цього редизайну, торкнувшись практично кожної деталі. Кузов має оновлений стиль і збільшену колісну базу, при цьому остання додає стійкості і додатковий простір. Сукупність передових технологій включає в себе абсолютно нову інформаційно-розважальну систему з безліччю функцій. Продуктивність і керованість також роблять серйозний крок вперед в порівнянні з попереднім GLE.

Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz GLE-Class 2020

Нове в 2020 році

У 2020 року автомобіль отримав повний редизайн.

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Цей автомобіль однаково підійде тим, хто шукає машину з високотехнологічними функціями, і тим, хто цінує комфортний інтер'єр і стильний дизайн.

Нове або б/в авто?

Модернізований Mercedes-Benz GLE 2020 року стоїть на голову вище останнього покоління GLE, яке випускалося протягом 2016-2019 років. Новітній GLE може похвалитися помітними поліпшеннями в керованості, пасажирському просторі і якістю матеріалів салону.

Mercedes-Benz GLE або BMW X5?

Тим водіям, які віддають перевагу більш спортивним позашляховикам, більше підійде X5. GLE стане відмінним вибором для тих, хто любить розкіш і стиль.

Mercedes-Benz GLE або Audi Q7?

У стандартній комплектації Audi обладнаний декількома шикарними функціями, які є додатковими в Mercedes. Наприклад, шкіряні сидіння. Крім того, більшість автомобілістів кажуть, що інформаційно-розважальна система Q7 простіша у використанні.

Салон 

Mercedes-Benz GLE - це чотиридверний позашляховик середнього розміру. Він вміщує п'ять чоловік в своїй стандартній варіації, а нещодавно з'явилися сидіння третього ряду, які збільшують загальну місткість до семи пасажирів. Передній ряд доступний із підігрівом і масажем. Другий ряд має опціональне регулювання сидінь і забезпечує більше місця для ніг, ніж попереднє покоління.

Мерседес славиться тим, що представляє одні з найбільш розкішних інтер'єрів, і GLE відповідає стандартам цього бренду.

GLE поставляється з абсолютно новою інформаційно-розважальною системою Mercedes-Benz User Experience (MBUX). Цей високотехнологічний інтерфейс включає в себе голосове управління Siri і Amazon Alexa. Також доступні елементи управління жестами. Ви можете регулювати налаштування помахом руки, а додаткова навігаційна система чітко показує, на яку вулицю вам слід повернути. У користувачів смартфонів не повинно бути проблем з інтерфейсом, хоча до деяких налаштувань потрібно буде звикнути. MBUX може бути складним для розуміння і відволікати під час водіння.

Відео тест-драйв Mercedes-Benz GLE-Class 2020 року

Технічні характеристики

GLE 350 поставляється з чотирициліндровим двигуном із турбонаддувом. Цей мотор може розігнати позашляховик від нуля до 100 км на годину всього за 7 секунд.

Водії, які прагнуть кращий розгін, можуть вибрати моделі GLE 450 або GLE 580. GLE 450 з турбованим шестициліндровим двигуном має потужність 362 кінських сили і може розігнати це авто до 100 км на годину менш ніж за 6 секунд. GLE 580 обладнаний V8 з двома турбінами, який має потужність 483 кінських сили, а також економить ще 1 секунду для розгону. Обидва цих двигуна з'єднані з 48-вольтової гібридною системою і електричним двигуном EQ Boost, який додає 21 кінську силу і підвищує ефективність використання палива. Автоматична коробка передач із дев'ятьма швидкостями є стандартною з усіма моделями.

GLE 350 витрачає 11,7 літрів на 100 км в місті і 8,7 літрів на 100 км по шосе, що краще, ніж в середньому для розкішного позашляховика середнього розміру. При виборі повного приводу 4Matic цей показник знижується до 12,4/9 літрів на 100 км по місту і за його межами відповідно. Витрати GLE 450 оцінюється в 12,4 л на 100 км в місті і 9,8 літрів на 100 км по шосе.

Для автомобіля такого розміру складно забезпечити плавну їзду без крену кузова або моторне управління без важкої їзди. Модернізований GLE майстерно справляється з роботою, заслуговуючи високу оцінку як за стандартну систему підвіски, так і за покращені опції. Доступний E-Active Body Control - система пневматичної підвіски з деякими унікальними хитрощами. Коли він активований, GLE входить в повороти так, як це робить мотоцикліст. Використовуйте цю систему, щоб проїхати по бездоріжжю або відрегулювати висоту їзди на кожному колесі. Також ця опція стане в нагоді, якщо позашляховик загрузне в болоті або піску.

GLE 350 має задній привід. Повний привід 4Matic доступний в GLE 350, і він входить в стандартну комплектацію GLE 450 і GLE 580.

Безпека

Стандартні функції безпеки в Mercedes GLE включають камеру заднього виду, контроль сліпих зон, активну допомогу при гальмуванні і контроль уваги водія. У стандартному активному асистенті паркування використовуються датчики паркування для автоматичного управління позашляховиком в паралельних паркувальних місцях. Також включена система попередньої безпеки Mercedes.

Доступні функції безпеки включають в себе дисплей із випередженням, адаптивний круїз-контроль з функцією зупинки і руху, активну допомогу при керуванні, автоматичне екстрене гальмування, моніторинг пішоходів і велосипедистів, допомогу при зміні смуги руху та допомогу при обмеженні швидкості.

Розміри і вага

Mercedes GLE становить 4,93 метра в довжину. Його споряджена маса варіюється від 2130 до 2263 кг в залежності від комплектації.

Можливі комплектації

Mercedes випускає GLE четвертого покоління в трьох комплектаціях: GLE 350, GLE 450 і GLE 580.

Продуктивність є основною відмінністю між поточними варіаціями. GLE 350 поставляється з чотирициліндровим двигуном із турбонаддувом і заднім приводом; повний привід також доступний. GLE 450 має більш потужний шестициліндровий мотор і стандартний повний привід. GLE 580 обладнаний двигуном V8.

GLE 350 повинен сподобатися більшості водіїв. Він має достатньо потужності і в базовій комплектації оснащений усіма тими ж внутрішніми зручностями, які ви отримаєте в GLE 450, який коштує приблизно на 7500 доларів дорожче.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Land Rover Range Rover Velar 2020
Огляд тест-драйву: Land Rover Range Rover Velar 2020
Огляд тест-драйву: Alfa Romeo Giulia 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Alfa Romeo Giulia 2020