Огляд тест-драйву: Nissan Maxima 2021

3 червня 2021

Nissan Maxima 2021 - великий седан. Автомобіль володіє спортивною керованістю, технічними характеристиками вище середнього і стильним інтер'єром. У Maxima є проста у використанні інформаційно-розважальна система, хороший прогнозований рейтинг надійності та швидке прискорення.

Купити новий автомобіль Ніссан Максіма 2021 року на автобазарі AutoMoto.ua

Але є кілька "але". Незважаючи на великі розміри, цей седан не пропонує багато місця ні для пасажирів, ні для перевезення багажу. Багато конкурентів демонструють кращі технології та більше функцій за менші гроші.

Нове в 2021 році 

  • комплектації S і SL зняті з виробництва;
  • навігація, точка доступу Wi-Fi, шкіряне оздоблення, підігрів передніх сидінь, адаптивний круїз-контроль і розпізнавання дорожніх знаків додані в стандартне оснащення;
  • представлений ювілейний випуск Nissan Maxima 40th Anniversary Edition 2021 - нова модель до 40-річчя на ринку. 

Кому варто купити? 

Нова Nissan Maxima має довгий список стандартних функцій, потужний двигун V6 і високий прогнозований показник надійності. Цей Nissan - надійний автомобіль, до якого обов'язково потрібно придивитися в процесі вибору великого седана. 

Maxima вдається передати відчуття розкоші та спортивності навіть в мінімальній комплектації. Це автомобіль, створений для того, щоб водій відчував себе добре. І Максима відмінно справляється із завданням.

Нове або б/у авто? 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

У 2021 році Nissan спростив модельний ряд Maxima, відмовившись від базової комплектації S і середнього рівня SL, залишивши тільки SV, SR і Platinum. Nissan Maxima SV стає новою базовою моделлю. Це означає, що навігація, точка доступу Wi-Fi, шкіряне оздоблення, підігрів передніх сидінь, адаптивний круїз-контроль та розпізнавання дорожніх знаків тепер входять в стандартну комплектацію. 

Також Ніссан представив новинку 2021 року - обмежену серію 40th Anniversary Edition в платиновому оформленні. 

Купити Ніссан Максима цього року або пошукати старішу модель? Складний вибір, так як ювілейна версія однозначно заслуговує на увагу, а багате оснащення нової базової комплектації сильно спокушає. Але не забувайте, що Nissan Maxima 2021 - частина восьмого покоління, яке дебютувало в 2015 році. Це означає тільки одне: на автобазарі точно є гідні варіанти б/у, які стоять на порядок дешевше. 

Nissan Maxima або Nissan Altima

Nissan Altima - автомобіль середнього розміру. Незважаючи на менші габарити, має трохи більший багажник та просторіший задній ряд, ніж Maxima. Вам потрібно буде перейти на комплектацію Altima SL, щоб отримати таку ж кількість стандартних функцій, як і у Maxima, але при цьому витратити менше грошей. Максима має потужний двигун V6, але Альтіма пропонує опціональний чотирициліндровий силовий агрегат з турбонаддувом з великим об'ємом потужності та різким рульовим керуванням. Altima також пропонує повний привід, якого немає в Maxima. Щоб вибрати найкращий для себе седан серед двох Ніссанів, протестуйте обидва. 

Nissan Maxima або Toyota Avalon

Toyota Avalon і Nissan Maxima мають потужні двигуни V6 і багато стандартних технологій безпеки. Однак Avalon може похвалитися великим багажником і просторим заднім сидінням, а також чіткішим рульовим керуванням. Седан Nissan Maxima помітно програє конкуренту. Краще виберіть автомобіль Тойота.

Салон

У салоні Maxima можуть розміститися п'ять чоловік. Передні сидіння зручні та місткі. Однак місця на задньому ряду менше, тому з комфортом можуть поміститися тільки двоє дорослих. 

Maxima має м'які на дотик високоякісні матеріали у всіх комплектаціях. Навіть базова Nissan Maxima порадує шкіряною оббивкою сидінь. Оздоблення Platinum доповнює інтер'єр дерев'яними акцентами.

Незважаючи на розмір кузова, у Nissan Maxima невеликий багажник - 405 л. 

Maxima стандартно оснащується інформаційно-розважальною системою NissanConnect. Меню сенсорного екрану прості, а на центральній консолі є дублюючі кнопки аудіо- і клімат-контролю.

Відео тест-драйв Nissan Maxima 2021 року

Технічні характеристики

Модель Nissan Maxima поставляється з 3,5-літровим двигуном V6 потужністю 300 к.с. та варіатором, які швидко розганяють автомобіль і роблять його гідним конкурентом. Розгін Nissan Maxima до перших 100 км/год займає 5.6 секунд - відмінний показник для великого седана. 

До слова, коробка-автомат Nissan Maxima отримала відмінні відгуки експертів. Водії вважають, що вона добре поєднується з двигуном і вдало імітує перемикання передач традиційної АКПП.

Nissan Maxima має під капотом 3.5-літровий мотор і 300 "конячок", тому безглуздо чекати від нього суперекономічності. Проте седан витрачає 9.8 л/100 км і це непогано для класу.

Maxima відрізняється спокійною керованістю і забезпечує комфортну поїздку навіть по нерівному асфальту. Однак критики відзначають оніміння керма. 

Ніссан Максима 2021 пропонує тільки передній привід, проте змінити технічні характеристики і додати повний привід можна.

Безпека

Американський Страховий інститут безпеки дорожнього руху присвоїв автомобілю Maxima 2021 року найвищу оцінку «Добре» у всіх категоріях краш-тестів.

Розміри і вага 

Довжина кузова Ніссан Максима 2021 року випуску становить близько 4.87 м. Споряджена маса седана варіюється від 1638 до 1 694 кг.

Можливі комплектації 

Nissan Maxima 2021 року випускається в трьох комплектаціях: SV, SR і Platinum. Всі версії оснащені 300-сильним двигуном V6 в парі з безступінчатою автоматичною коробкою передач (CVT). Передній привід входить у стандартну комплектацію.

Навіть базова комплектація SV порадує більшість покупців. Вона пропонує шкіряний салон, навігацію і адаптивний круїз-контроль. Топові варіанти додають більш розкішні елементи, такі як сидіння з алькантари, і функції безпеки, такі як система паркувальних камер з круговим оглядом.

На окрему увагу заслуговує обмежений випуск 40th Anniversary. Вибравши цю модель, ви отримуєте седан в оснащенні Platinum з сіро-коричневим кузовом, чорним дахом і дисками, салоном з червоною напіваніліновою шкірою з хромованими акцентами.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Honda HR-V 2021
Купити новий автомобіль Хонда ХРА 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Купит новий автомобіль Шевроле Колорадо 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Chevrolet Colorado 2021