Огляд Nissan Rogue 2022

11 лютого 2022

Nissan Rogue 2022 - компактний позашляховик з хорошими манерами поїздки, спокійною керованістю та невисокими показниками витрати пального. Салон авто гарний зі зручними, просторими сидіннями. 
Ще цю модель називають “американець Ніссан Х-Трейл”, так як кросовери практично ідентичні. Хоча є відмінності: у Рог відсутня комплектація дизелем.

Купити новий автомобіль Ніссан Рог 2022 на автобазарі AutoMoto.ua

Та чи дійсно такий бездоганний Рог і вартий ваших грошей? Прочитайте наш огляд Nissan Rogue та зробіть висновки!

Нове у 2022 році

Новий Nissan Rogue 2022 отримав модернізовану трансмісію. 

Кому варто купити?

Nissan Rogue 2022 відповідає багатьом вимогам, які покупці компактних позашляховиків цінують найсильніше. У ньому знайдеться багато місця для пасажирів та вантажу, а технологій та опцій більше, ніж у деяких конкурентів. Крім того, цей автомобіль має преміальний салон, врівноважену керованість, м'яку поїздку та одні з найекономніших показників витрати пального. Вам повністю підходить Nissan Rogue, якщо ви шукаєте стильний та технологічний кросовер, у родоводі якого вказано “американець”.

Нове чи б/у авто? 

Основна зміна Rogue 2022 знаходиться під капотом. Зник 181-сильний чотирициліндровий двигун. На його місці тепер встановлений 201-сильний трициліндровий агрегат. Крім того, Nissan налаштував трансмісію для покращення економії палива. 

Дивіться також каталоги:

Поки що автомобіль Ніссан Рог 2022 року не продається в дилерських центрах в Україні. Це означає, що залишається єдиний варіант - дивитись пропозиції автобазару і вибирати авто з пробігом. Добре, що у каталозі АвтоМото вже зібрані всі оголошення про продаж машини з усіх автосайтів країни. 

Nissan Rogue або Toyota RAV4 

Toyota RAV4 – універсальний позашляховик. Багато в чому він схожий на Nissan, тому що обидва автомобілі пропонують плавний хід та просторі салони. Проте є низка вагомих відмінностей. У Toyota місткіший багажник і більше можливостей для бездоріжжя. Натомість Ніссан демонструє меншу витрату палива і трохи вищий показник загального вантажного простору. Обидві машини хороші, але все ж Toyota RAV4 стає кращим вибором.

Nissan Rogue або Honda CR-V

Honda CR-V – відмінний компактний позашляховик, і він кращий, ніж Nissan. Хоча у CR-V не так багато кінських сил, він швидше розганяється. На додачу, Хонда СРВ вважається одним з небагатьох автомобілів у класі з більшим вантажним та пасажирським салоном, ніж у Рог. Крім того, ціна CR-V нижче, ніж у Rogue. Так, Nissan економніший, але цього недостатньо, щоб рекомендувати його порівняно з Honda.

Оголошення про продаж Ніссан Кашкай 2022 на АвтоМотоКупить автомобиль Ниссан Рог американский аналог Ниссан Х-ТрейлТехнічні характеристики нового Ніссан Рог 2022Підібрати комплектацію нового Ніссан Рог 2022 на AutoMoto.ua

Потужність двигуна Ніссан Рог 2022Інтер'єр нового кросовера Ніссан Рог 2022 дивитись фото

Салон оновленої моделі Ніссан Рог 2022 галерея зображеньОгляд нового автомобіля Ніссан Рог 2022 з фото та відео

Приладова панель Ніссан Рог 2022Нова модель Ніссан Рог 2022

Тест-дарйв нового автомобіля Ніссан Рог 2022 з фото та відеоСкільки коштує Ніссан Рог 2022 на авторинку в Україні

Салон

У Rogue можуть подорожувати до п'яти осіб. Слід відзначити сидіння Nissan Zero Gravity, натхненні NASA, котрі відрізняються особливою зручністю. Вони мають правильну форму та підтримують протягом усієї поїздки. Задні сидіння можна відкинути для зручності пасажирів. 

У базовій комплектації є частка пластику, але інтер'єр виглядає якісно. Вищі версії додають люксові елементи, наприклад, дерев'яні акценти. В цілому, салон Nissan Rogue 2022 має висококласний та сучасний дизайн. 
Тканинні сидіння входять до стандартної комплектації, але модель SV середнього класу може бути оснащена опціональною оббивкою зі штучної шкіри. Топові версії SL і Platinum отримують натуральну шкіру, остання з напів анілінової шкіри з декоративним швом. 

Рог отримав безліч технічних функцій, у тому числі ті, що рідко зустрічаються серед невеликих позашляховиків. У список входить бездротовий зв'язок Apple CarPlay (для Android Auto, як і раніше, потрібен кабель). 8,0-дюймовий екран є стандартним для моделі 2022 року, більший 9,0-дюймовий дисплей доступний для версій SL і Platinum. Сенсорні екрани мають зручне фізичне управління, але відгуки розділилися щодо якості графіки Nissan Rogue. Крім того, система іноді неправильно реагує на голосові команди.  

Автомобіль пропонує 895 л простору за задніми сидіннями. Об'єм збільшується до 1033 л у комплектаціях SL і Platinum, які мають вантажну підлогу Nissan Divide-N-Hide (з можливість налаштування). У будь-якому випадку, за передніми сидіннями є 2098 л простору, що робить Rogue володарем одного з найбільших вантажних відсіків сегменту.

Технічні характеристики

Цього модельного року немає можливості вибирати характеристики Nissan Rogue. Єдиним варіантом двигуна в автомобілі є 1,5-літровий трициліндровий потужністю 201 к.с. І цього цілком достатньо для поїздок містом. Хоча він ефективніший, ніж попередній чотирициліндровий мотор, розгін до швидкостей шосе або обгін інших автомобілів на автостраді може втомлювати. 100 км/год на спідометрі з'являються через 8,7 с. Двигун гуде при різкому прискоренні, що може дратувати.

Безступінчастий автомат (CVT) переконливо імітує перемикання традиційної АКПП. Він працює плавно, але не завжди своєчасно.

Ніссан Рог із переднім приводом витрачає:

  • 7,8 л/100 км у місті,
  • 6,4 л/100 км на шосе.

Показник зростає у комплектації з повним приводом до:

  • 8,4 л/100 км у місті,
  • 6,7 л/100 км на шосе.

У будь-якому випадку це чудові цифри для класу компактних позашляховиків.

В цілому, цей Nissan забезпечує гарне поєднання комфорту та самовладання. Його підвіска досить м'яка, щоб фільтрувати удари від нерівностей дороги. Хоча він не такий спортивний, як Mazda CX-5, його легке кермо допомагає впевнено проходити повороти. 

Безпека

Національна адміністрація безпеки дорожнього руху США надала Rogue 2022 року загальний рейтинг безпеки 4/5: 4/5 у тестах на лобове зіткнення та перекидання і 5/5 у бічних краш-тестах.

Розміри та вага

Довжина кузова Ніссан Рог складає 4,6 м. Споряджена маса кросовера коливається від 1565 до 1696 кг. 

Можливі комплектації 

Nissan виробляє Rogue 2022 року у чотирьох комплектаціях: S, SV, SL та Platinum. Трициліндровий двигун та безступінчаста АКПП передач входять до стандартної комплектації. Подивіться оголошення на AutoMoto.ua. Ви знайдете всі пропозиції з продажу Nissan Rogue (аналог Nissan X-Trail) різного року випуску та вартості.

Попередній огляд Огляд GMC Terrain 2022
Купити новий автомобіль ДжіЕмСі Террейн 2022 на автобазарі AutoMoto.ua
Купити новий автомобіль БМВ 7 серії 2022 на автобазарі AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд BMW 7-Series 2022: преміум у деталях