Огляд тест-драйву: Renault Sandero 2020

10 листопада 2020

Renault Sandero 2020 року - компактний бюджетний хетчбек. Цей автомобіль - неймовірно гарне співвідношення ціни і якості, низькі експлуатаційні витрати і відмінна практичність. Не очікуйте розкішних матеріалів або хитромудрої обробки. Це той випадок, коли ціна дорівнює змісту, а зміст повністю виправдовує ціну. 

Хетчбек Рено Сандеро 2020 року

Нове в 2020 році 

Дизельний двигун знятий з виробництва і замінений новим бензиновим.

Кому варто купити? 

Renault Sandero 2020 підійде тим, хто хоче автомобіль з салону, але має скромний бюджет. Компактний і дешевий в експлуатації хетчбек відмінно покаже себе в місті. Якщо ви готові до мінімалізму і хочете просто їздити - вибирайте Рено Сандеро. 

Нове або б/у авто? 

Renault Sandero 2020 року належить до покоління, представленого в 2018 році. Єдине оновлення - заміна дизельного двигуна бензиновим. У Рено Сандеро 2020 року випуску залишилися колишніми екстер'єр та інтер'єр. Вибирайте автомобіль з салону і отримаєте гарантію і сервісне обслуговування. Якщо придивляєтесь до Рено Сандеро з пробігом, оцініть і інші варіанти. На ринку є б/у автомобілі з кращими характеристиками. 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Салон

Незважаючи на те, що Renault Sandero 2020 далекий від класики дизайну, салон не такий поганий, як ви думаєте. У Рено Сандеро 2020 простий, функціональний і упорядкований інтер'єр. Матеріали жорсткі на дотик, але це не критично, якщо врахувати, скільки ви заплатили. До того ж він дуже місткий - велика перевага Sandero перед його більш дорогими суперниками.

Приладова панель Sandero не покрита м'яким на дотик пластиком, але вона функціональна і досить міцна, тому повинна витримувати суворі умови сімейного життя. Однією з ознак скорочення витрат є відсутність повного регулювання сидіння і рульового колеса у всіх версіях, крім топових. Вам може бути складно домогтися ідеальної посадки. Передні сидіння виглядають просто, але вони забезпечують достатню підтримку при тривалих поїздках. Пасажирам на задніх сидіннях теж має бути комфортно. 

Після рестайлінгу Sandero зазнав ряд поліпшень всередині і зовні. Якість матеріалів інтер'єру покращився, а нове чотирьохшпицеве рульове колесо виглядає краще старого трьохшпицевого.

У Renault Sandero 2020 року багато місця всередині, а багажник - один з найбільших в своєму класі. Будучи суперміні, він більше, ніж міські автомобілі з аналогічною ціною. 

Sandero доступний тільки в п'ятимісному і п'ятидверному виконанні, що забезпечує відмінний доступ до задніх сидінь, де пасажири комфортно розмістяться. Задні двері широко відкриваються, а на задньому ряду є пара кріплень ISOFIX для дитячих автокрісел. 

У салоні достатньо місця для зберігання речей: глибокий бардачок, великі дверні кишені, два підстаканники і місце на верхній частині приладової панелі. Проста, злегка квадратна форма Sandero також означає хорошу видимість, тому його легко припаркувати навіть без додаткових паркувальних пристроїв.

Багажник Sandero має 320 літрів, зі складеними сидіннями - 1200 л. Це відмінно для автомобіля класу суперміні. 

Ви також можете скласти задні сидіння Sandero з роздільним складанням 60:40, щоб звільнити місце в вантажному відділенні. Спинки задніх сидінь не лягають врівень з підлогою багажника, тому важко розмістити багаж. 

Буксирування причепа не обов'язково асоціюється з маленьким дешевим суперміні. Але Sandero здатний тягнути причіп. Залежно від того, який двигун ви виберете, максимальна буксирувальна здатність Renault становить від 780 до 790 кг.

Renault Sandero початкового рівня нагадує про простіші часи, коли ви були вдячні за те, що у вас взагалі є машина. У базовій версії навіть немає радіо, хоча є правильні з'єднання для самостійного встановлення магнітоли. 

Ви можете отримати Рено Сандеро 2020 з кращими характеристиками, якщо виберете топові версії і додаткові пакети. Уже в наступному рівні комплектації з'являються магнітола з USB, MP3, BLUETOOTH, AUX і кнопки управління мультимедіа на рульовій колонці. 

Технічні характеристики 

Вибір двигунів Sandero обмежений, але всі вони добре себе зарекомендували на моделях Renault. Це 1,0-літровий бензиновий SCe, що видає 74 к.с., 0,9-літровий TCe з турбонаддувом потужністю 89 л.с.

На початку 2020 року модельний ряд двигунів Sandero оновився. Дизельний двигун Blue dCi був знятий з виробництва і замінений новим 1,0-літровим двигуном на бензині потужністю 99 л.с. 

Всі силові установки поєднуються з 5-ступінчастою механічною коробкою передач. Якщо ви вирішите купити Рено Сандеро 2020 автомат, під капотом буде 0,9-літровий TCe.

1,0-літровий двигун SCe 75 і 0,9-літровий двигун TCe 90 витрачають до 4,8 і 5 л / 100 км відповідно.

У Рено Сандеро м'яка підвіска, і міські вибоїни усуваються так само легко, як і нерівності на шосе. Проте, він кілька схильний до нахилу корпусу в поворотах і не спонукає вас з ентузіазмом водити машину. 

Хочете більшого? Подумайте про те, щоб купити Рено Сандеро Степвей 2020 року - позашляхову версію Сандеро. 

Безпека

Стандартне обладнання безпеки Sandero включає:

  • три ременя безпеки на задніх сидіннях, 
  • передні і бічні подушки безпеки, 
  • два кріплення для дитячих крісел ISOFIX на задніх сидіннях,
  • антиблокувальну систему гальм з функцією екстреного гальмування, 
  • блокування дверей ззаду, 
  • електронний контроль стійкості, 
  • сигнальні зумери ременя безпеки . 

Розміри і вага 

Довжина і ширина Renault Sandero 2020 року: 4 058 мм і 1 732 мм. Важить хетчбек 1 540 кг. 

Можливі комплектації 

Новий Renault Sandero 2020 року в Україні представлений в комплектаціях Base, Life, Life +, Zen.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Jaguar I-Pace 2020
Електричний Jaguar I-Pace 2020 року випуску
Новий позашляховик Chery Tiggo 8 2020 року випуску
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Chery Tiggo 8 2020