Огляд тест-драйву: Volkswagen Beetle 2017

13 січня 2018

Немає більш примітних автомобілів, ніж Volkswagen Beetle. Веселі двохдверні купе і кабріолети від Volkswagen захоплюють серця вже шість десятиліть, і за весь період існування було продано близько 21 мільйона одиниць. У той час, як розмір Beetle збільшився, а його складові та функції безпеки тепер такі ж сучасні, як і у будь-якого іншого автомобіля, його суть залишається незмінною. Volkswagen Beetle 2017 року ефектний, доступний і забавний хетчбек або машина з відкидним верхом, стиль якої залишається поза часом. Цей жук занадто малий, щоб бути універсальним транспортним засобом для міста, але є більш цікавим варіантом, ніж інші ретро-представники, такі як Mini Cooper і Fiat 500. Якщо стандартний Beetle недостатньо характерний для веселих міні, то в якості додаткових варіантів можна назвати Beetle Dune або Pink Beetle, назва якого говорить сама за себе.

Огляд тест-драйву: Volkswagen Beetle 2017

Вам сподобається

Якщо ви хочете стильні купе або кабріолет, і практична сторона вас не особливо цікавить, Фольксваген Бітл 2017 року - правильний вибір. Двигун з турбонаддувом додасть спортивної потужності. У результаті стартова ціна буде 21 000 доларів.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Якщо ви плануєте регулярно їздити більш, ніж з однією людиною, необхідно підшукати варіанти з більшим заднім сидінням - такі хетчбеки як Mazda3, Honda Civic або Chevy Cruze. Поки Beetle Dune тільки виглядає як автомобіль для бездоріжжя - без повного приводу він вас далеко не завезе.

Нове в 2017 році

Через рік після того, як дебютував Baja Bug, натхненний виходом купе Beetle Dune, в 2017 році вийшов кабріолет. Лімітований випуск Pink Beetle є вже сам по собі заявою про шик. В рамках лінійки VW Beetle 2017 року відтепер в автомобілях тільки автоматична коробка передач.

Враження від їзди

Залежно від обраного вами бензинового двигуна з турбонаддувом, Volkswagen Beetle відчуває себе як бадьорий картинг або як розкішне купе. Стандартний для всіх Бітл, крім R-Line, двигун 170-сильний, 1,8-літровий 4-циліндровий з турбонаддувом; забезпечує як гарне прискорення, так і економію палива. Якщо ви шукаєте прискорення, подібне GTI, його може надати 2,0-літровий турбодвигун R-Line, потужністю 210 кінських сил. Їзда на Beetle значно м'якше, ніж на Mini Cooper або Fiat 500, а його інтер'єр комфортніше і не так кидається в очі. На швидкісних автострадах жук почуває себе стабільно і надійно, а управління як в седані середнього розміру. Незважаючи на те, що Beetle Dune вище, на дорозі відчуває себе аналогічно стандартній моделі. У 2017 році перестали використовувати механічну коробку передач. Традиційно застосовують 6-ступінчасту автоматичну трансмісію в 1,8-літрових моделях, а в R-Line - 6-ступінчасту з подвійним зчепленням.

Детальніше про новий Фольксваген Бітл 2017 року

Інтер'єр

І в купе, і в кабріолеті Volkswagen Beetle 2017 чотири місця, також, як в двухдверному Mini Cooper Hardtop або Fiat 500. У той час, як заднє сидіння стало більш просторим, там все ще мало місця для дорослих. Інтер'єр Beetle простий, з легкими у використанні елементами управління і центральним підлокітником. Є кілька ящиків для зберігання мобільного і дрібних предметів, а також ящик для рукавичок. Моделі купе мають дизайн хетчбека і на диво місткий багажник (15,4 кубічних фута) із задніми сидіннями в вертикальному положенні. У кабріолетів багажне відділення вполовину менше, а доступ до нього незручний.

Відео тест-драйв Фольксваген Бітл

Екстер'єр

Задній спойлер додає спортивну привабливість сучасним моделям Beetle. Кабріолети мають верхню 3-шарову складну тканину з електроприводом, останній шар якої служить для звукоізоляції. Багажник невеликий, його місткість всього 225 л. Beetle Dune трохи ширше і трохи вище. Pink Beetle має яскравий рожевий колір. У всіх 1,8-літрових VW Beetle`s оновлені передні і задні бампери, які надають агресивних обрисів автомобілю, як у R-Line.

Базова комплектація

До складу лінійки Volkswagen Beetle 2017 року входять сім модифікацій від базової 1.8T S до 2.0 R-Line SEL. Базове купе Beetle S комплектується: автоматичною коробкою передач, круїз-контролем, обігріваючими бічними дзеркалами, автоматичним затемненням дзеркал заднього виду з 16-дюймовими легкосплавними дисками, 6-ступінчатим ручним регулюванням передніх сидінь і складанням 50/50 задніх сидінь. Розваги й аудіосистема забезпечуються системою AM/FM/CD з 8 динаміками, USB і додатковими входами, а також можливістю підключення Bluetooth. Модифікація SE також отримала: сидіння V-Tex Leatherette (з підігрівом спереду), безключовой доступ і оновлену інформаційно-розважальну систему з сенсорним екраном з роздільною системою додатків Car-Net від VW, сумісної з Apple CarPlay і Android Auto.

Опційне обладнання

Модель Beetle SEL додасть: панорамний люк на даху, навігацію, сліпе спостереження з заднім попередженням про перехресний рух, автоматичний двозонний клімат-контроль, високоякісну аудіосистему Fender і задню паркувальну систему. Топова модель 2.0 R-Line оснащена: більш потужним двигуном, підвіскою, диференціалом з обмеженим ковзанням, шкіряним салоном і 20-дюймовими колесами. Розширений пакет освітлення включає: яскраві біксенонові фари, світлодіодні фари денного світла і світлодіодні задні фари. Пакет оснащення для Dune майже як у SEL.

Технічні характеристики Volkswagen Beetle

У 2017 році ще випускаються автомобілі VW Beetle з механічною коробкою передач і дизельним двигуном TDI. Більшість жуків, включаючи Dune і всі кабріолети, використовують 1,8-літровий двигун з турбонаддувом, який покупці вважають підходящим як для їзди по місту, так і для довгострокових подорожей. Beetle R-Line використовує надійніший 2,0-літровий турбодвигун, але підвищення продуктивності пов'язане зі значними витратами. Ці силові агрегати працюють в парі з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач, а R-Line використовує також подвійне зчеплення DSG. Турбодвигун в 1,8-літрових моделях може працювати на неетильованому бензині; в R-Line рекомендується преміум.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: MINI Cooper 2017
Огляд тест-драйву: MINI Cooper 2017
Огляд тест-драйву: Hyundai Accent 2017
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Hyundai Accent 2017