Огляд тест-драйву: Hyundai Accent 2017

13 січня 2018

Доступний в кузові седан і хетчбек, Хендай Акцент 2017-го року є найбільш недорогим автомобілем корейського виробника. Але не робіть поспішних висновків, спираючись лише на цінові показники. Сьогоднішній Акцент приємно дивує й являє собою відмінний вибір для міських жителів, які щодня здійснюють нетривалі поїздки. Акцент 2017-го року надійний, економічний і, навіть можна сказати, стильний, особливо в більш універсальній формі хетчбека. Проте, автомобіль має одні з найнижчих показників безпеки. В Україні Hyundai Accent 2017-го року представлений в наступних комплектаціях: Active, Active +, Comfort, Comfort +, Elegance. На американському ринку новий Хендай Акцент седан 2017-го року випускається в комплектації SE, хетчбек пропонують в варіантах - SE і Sport, ціна на базові версії починається від $ 16 000. Седан дешевше, але стандартних функціональних можливостей у нього не так багато. Та й взагалі, кількість можливостей, які надає Акцент, значно поступається конкурентам. Стандартними для нього є: склопідйомники, замки і дзеркала з електроприводом, кондиціонер, супутникове радіо, підігрів дзеркал, програвач з USB-портом і система безключового доступу і запуску двигуна. Седан обладнаний: кондиціонером, супутниковим радіо в діапазонах AM/FM/XM/CD з USB-портом, бічними дзеркалами заднього виду з підігрівом і системою безключового доступу і запуску двигуна. Хетчбек може похвалитися тим же самим, до того ж, у нього є обігрів заднього скла кузова, а також 172-ватна звукова система з супутниковим радіо і можливість підключення iPod. Accent в комплектації Sport має: протитуманні фари, дзеркала заднього виду з підігрівом, розсувний підлокітник, колеса з 16-дюймовими дисками, рульове управління в спортивному режимі і спеціальне оздоблення салону. З огляду на те, що конкуренти в якості стандартного обладнання пропонують камери заднього і бічного виду і шкіряні сидіння з підігрівом, набір характеристик Accent в цьому році викликає певне розчарування.

Огляд тест-драйву: Hyundai Accent 2017

Інтер'єр

Серед внутрішніх покращень автомобіля варто виділити: два USB-порта, автоматичний контроль температури, систему Hyundai Blue Link і 7-дюймовий сенсорний екран, за допомогою якого здійснюється управління інформаційно-розважальною системою, сумісної з Apple CarPlay і Android Auto. Велика частина цих функцій присутня у моделей високого класу.

Салон 5-місного Hyundai Accent не відрізняється особливою привабливістю, проте в ньому все лаконічно і технічно доцільно. Елементи управління аудіосистемою, клімат-контролем і телефоном зручно розташовані і прості у використанні. Приємні на дотик синюваті кнопки і перемикачі мають підсвічування, тому знайти їх при поганому освітленні не буде важко. Новий Хендай Акцент 2017 у кузові седан має багажник, об'ємом 390 літрів. Задні сидіння розкладаються в пропорції 60/40 для транспортування більш габаритних предметів. Але справжнім вантажним «гігантом» у лінійці є Accent хетчбек, який, якщо скласти сидіння, пропонує 1345 літрів вільного простору - майже стільки ж, скільки пропонує позашляховик невеликих розмірів.

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Екстер'єр

У 2017 році Hyundai Accent не виглядає помітно, він має витончений і при цьому практичний зовнішній вигляд. Accent є одним з найбільш привабливих автомобілів у своєму класі, що не складно, якщо маєш таких суперників як Versa і Fit. У новому модельному році у Accent, одного з «довгожителів» Hyundai, відсутня величезна шестикутна решітка радіатора, яка відрізняє більшу частину автомобілів корейського виробника. На додаток до його більш прагматичного характеру і збільшеної вантажопідйомності, хетчбек справляє більше враження, ніж седан. Довжина хетчбека складає 411 см, що на 25 см коротше, ніж довжина Accent седан, завдяки цьому припаркувати автомобіль в невеликих гаражах або у вузьких місцях стало ще простіше.

Технічні характеристики

Під капотом всіх моделей Hyundai Accent 2017-го року знаходиться 1.6-літровий 4-циліндровий двигун з системою безпосереднього вприскування бензину (GDI), яка дозволяє зменшити викид шкідливих речовин і скоротити витрату палива. Незважаючи на те, що у автомобіля невеликий об'єм двигуна, у нього гарна потужність і продуктивність. Він розвиває 137 кінських сил потужності і витрачає приблизно 6.4 л на 100 км шляху, хоча він все ще не може повністю відповідати показникам економії палива Honda Fit, Nissan Versa Note або Toyota Yaris iA. Всі моделі Accent оснащені переднім приводом і використовують стандартну 6-ступінчасту механічну коробку передач або більш популярну 6-ступінчасту автоматичну коробку передач Shiftronic з можливістю ручного перемикання. При виборі Accent з механічною коробкою ви отримуєте гарне прискорення і велику економію палива. Зчеплення витискається плавно, дозволяючи автомобілю набрати швидкість без зайвих зусиль і витрат палива, таким чином дозволяючи отримувати задоволення від керування автомобілем.

Відео тест-драйв Хендай Акцент 2017

 

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Volkswagen Beetle 2017
Огляд тест-драйву: Volkswagen Beetle 2017
Огляд тест-драйву: Hyundai Veloster 2017
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Hyundai Veloster 2017